Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bij dit bedrijf een Disto D6 pakket aangeschaft. Uitvoerig uitgelegd wat ik met het apparaat wil gaan inmeten. Product snel ontvangen en netjes verpakt. Omdat de producten die ik na inmeten met de data wil gaan bestellen (Esthec vloerdelen) ca 3k euro kosten eerst een paar testen gedaan. Het zijn meerdere radiussen die moeten worden ingemeten. Steeds sluit bij >50 punten de Android applicatie af (crasht) bij exporteren. Meldding van dit probleem gemaakt en vervolgens moet in een log gaan opsturen dat helemaal niet in Android bestaat. Voor de aanschaf nog met de verkoper overlegd aan welke specs mijn tablet moet voldoen. Uiteindelijk een tablet met redelijk zware specs speciaal voor dit doel aangeschaft. Het apparaat is in januari 2026 aangeschaft. Het is nu april en van Leica nog van Astek komt men met een oplossing. Van de verkoper krijg ik nog wel even een veeg uit de pan dat hij mij dit product heeft afgeraden. Dat is nooit gezegd of geschreven. We hadden namelijk ook veelvuldig vooraf over de app contact. Omdat ik niets hoor en seizoensgebonden ben ga ik nu maar een test doen met een goedkope folie op basis van de data. Aftersales is dus gewoon waardeloos. Leica Geo-systems costummer support is net zo slecht. deze reageren ook niet inhoudelijk!
Beveelt niet aan
19 April 2026
Nico Evens
Linne
Beste Nico,
Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen, maar uiteraard vervelend dat u tegen problemen aanloopt met de applicatie bij het verwerken van grotere meetreeksen.
We willen wel graag een belangrijke nuance toevoegen ter verduidelijking. Voorafgaand aan uw aankoop hebben wij telefonisch uitgebreid uw toepassing besproken, waaronder het inmeten van bootkussens en esthec vloeren. Op basis van die informatie hebben wij u juist een geavanceerder toestel met de gewenste nauwkeurigheid geadviseerd en u hiervoor ook doorverwezen naar Leica Geosystems, omdat wij uit ervaring weten dat dit beter aansluit bij dit type werkzaamheden.
U heeft er vervolgens zelf voor gekozen om toch het veel goedkopere model (de Disto X6) aan te schaffen. Uiteraard respecteren wij die keuze, maar de beperkingen waar u nu tegenaan loopt sluiten helaas aan bij de aandachtspunten die wij vooraf hebben benoemd.
Wat betreft de softwareproblemen: de werking en stabiliteit van de app ligt bij de fabrikant Leica Geosystems. Wij hebben uw melding destijds bij hen uitgezet en zoals u weet komen zij en ook wij de door u genoemde problemen met de app niet tegen.
Dat gezegd hebbende: we denken nog steeds graag met u mee over een werkbare oplossing, zodat u uw projecten zo goed mogelijk kunt voortzetten. De door u opgestuurde video's zullen wij opsturen naar de support afdeling van Leica Geosystems in Zwitserland. Wellicht dat zij een andere meetopstelling adviseren om de nauwkeurigheid, binnen de beperkingen van het toestel, nog wat te verhogen.
André Schatteleijn
Astek
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en dat is er erg goed op gepakt. Snel gewerkt, vriendelijk contact.
14 April 2026
Martjin
Naarden
Snel teruggebeld, snel verzonden, goede sevice
3 February 2026
Janet
KROMMENIE
Een afstandmeter besteld die volgens de goede afspraak op de af gesproken vestiging is gebracht. Ben uitstekend geholpen, en te woord gestaan. Bedankt voor de service.
2 May 2025
Harry
Zoetermeer
Een goed product tegen een correcte prijs met een super goede service! Echt heel tevreden.
11 April 2025
Gunter
belgie
Wij waren op vakantie en de bestelling moest niet naar huisadres. Met Asten een goede oplossing kunnen vinden en het werd netjes volgens afspraak geregeld.
14 September 2024
Wim
Smilde
Goede service!
16 February 2024
Hans
Rijswijk
Bij het zoeken van een nieuwe lijnlaser dit adres gevonden duidelijke website met informatie. Na telefonisch overleg, even later de laser al op kunnen halen.
30 January 2024
Frank
Hillegom
We hadden deze zending dringend nodig en hebben zoals online beschreven staat ook heel snel ontvangen.
24 October 2023
Delphine Debusschere
Maldegem
Zat al een aantal dagen te wachten op een bestelling via Bol.com die dag na dag werd uitgesteld. Contact opgenomen met Astek en hetzelfde apparaat werd direct verzonden en de volgende dag, zoals beloofd, geleverd en daarnaast ook nog eens met de laagste prijsgarantie. Dat is nog eens service!
13 October 2023
Ed
Langedijk
Arnhem 13-09-2023 Bij deze wil ik de heer A. Schatteleijn nogmaals bedanken voor de zeer correcte en geduldige handelswijze bij de aankoop van een Caisson VI-D3 vochtmeter die al netjes bezorgd is. Nogmaals dank Roel Douwsma.
13 September 2023
Roel
Arnhem
De bestelling verliep vlot net als de levering. Ik ben tevreden en ga bij een volgende eventuele bestelling de site van Astek weer raadplegen.
11 September 2023
Johan
Marrum
Er werd contact door Andre van Astek gezocht na het plaatsen van mijn bestelling. Waarom? (1) om na te gaan waar ik het precies voor wilde gebruiken en de koop zo goed af te stemmen op mijn doel/gebruik en (2) over de levertijden te hebben. In dit gesprek werd mij duidelijk dat hier sprake is van volledig klantgerichtheid, ook wanneer dit zou betekenen dat ik een goedkoper artikel zou bestellen of mijn order in totaal zou trekken. Dat was evengoed mogelijk. Uiteindelijk heb ik na overleg mijn order aangepast - en het overschot aan betaalde geld was eerder terug dan mijn aankoop. Deze volgde vlot. Uitstekende service!
8 September 2023
Martijn
Zevenhuizen
De volgende dag al binnen!
21 June 2023
Noortje
Someren
Goed ingepakt Snel Goede leveringsinfo
26 February 2023
Philip
Lichtervelde
Bedankt voor de snelle levering, enkel jammer dat de afbeelding van het toestel niet klopte, het toestel was afgebeeld in een koffer maar in werkelijkheid zat het in een zak. dit werd blijkbaar aangepast achter het contact via email. vlotte levering...!!! snelle reactie via email.!!!
18 January 2023
Salvatore Trimboli
Oedelem
Leuk om mee te werken
Beveelt niet aan
30 December 2022
Ludo
Menen
voor een éérste bestelling verliep alles vlekkeloos TOP
21 December 2022
Kristof
Waregem
Echt alles ging goed van chat , telefonisch advies en levering, super bedankt
21 December 2022
Bouwplan en beheer bv
Weert
Was zeer prettig contact, veel kennis in huis om goed te kunnen adviseren.
15 September 2022
Marika
Almere
Super, heldere communicatie
8 September 2022
rudie Eijkholt
beek
Glasmeter besteld, factuur direct gekregen voor boekhouding. Glasmeter dag nadien in de bus. Alles vlot verlopen
23 August 2022
Tom
Haaltert
Bij mijn keuze voor Astek speelden de deskundigheid maar zeker ook de nabijheid van de verkoper een grote rol. De levering van mijn Flir mr176 is goed nagekomen, ik kreeg wat ik bestelde, en mooi op tijd. Onverhoopt bleek er een technisch probleem met het toestel, een software-fout. André was goed bereikbaar voor overleg. Snel een afspraak gemaakt, zonder probleem en binnen 2 dagen had ik een nieuw toestel. Blij dat ik niet ergens ver weg in het buitenland mijn toestel had besteld,
20 August 2022
wilm
Oegstgeest
Na telefoon te hebben gehad van de manager mijn goederen dag nadien tiegekomen (leverings tijden overal beetje langer )
20 May 2022
Peter
Visser
ik werd prima op de hoogte gehouden over de voortgang van bestelling. De bestelde vochtmeter voor de camper werkt ook goed.
3 April 2022
Sjaak de Boer