Communicatie uitmuntend!

Om een heel erg lang verhaal kort te houden en dat wordt je ook, en dat wil je ook als iemand zo’n klantvriendelijkheid bezit als hij.

's Avonds besteld en 's morgens geleverd voor 8 uur. Top service !

Weliswaar werd het verkeerde artikel geleverd maar 's anderendaags was dit al verholpen voor 8 uur !!!

Vriendelijk, snel en deskundig!

Snel en correcte levering

Goed dat er meegegeven wordt dat als je het product registreert je verlengde garantie krijgt en dit werd met een mailtje nogmaals gezonden zodat je het niet vergeet

Snelle reactie en vlotte levering

Positief

Snelle levering en correct

Snelle levering en werkt goed oor mijn werkzaamheden

Snelle en correcte levering

Snelle levering en correcte verdere communicatie, top.

Zeer vlotte afhandeling en levering

Gewoon perfect

Bij Astek weet men duidelijk wat de klant wil, snelle service en goede bereikbaarheid. Beide zijn top in orde!!!

Super snelle service

Vandaag. Besteld morgen thuis echt super!!

Matériel reçu en un temps record !

J'ai commandé une station Leica DISTO S910 Pro-Pack, ce lundi, vers 17h30' et j'ai reçu le lendemain, mardi, à 10h17', un mail de bpost m'informant que mon colis ASTEK était arrivé ( à Quiévrain, à la frontière française ) !! Je me suis présenté à la poste, avec une photo du code-barre et j'ai reçu le matériel. Bravo et merci pour votre efficacité dans le suivi de vos commandes et la rapidité de mise à disposition ! Maintenant, il me reste à apprendre à me servir du matériel :O) ... Je recommande vivement !

correct, snel en duidelijk

correct, snel en duidelijk

Op afstand de beste

Goede winkel, gespecialiseerd, lage prijs, onstaan leverings probleem adequaat opgelost.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Maandag besteld, dinsdag al geleverd. Top service

Deskundig, vlot en betrouwbaar

Op zoek naar passende meetapparatuur voor sportprestaties ben ik zeer goed geholpen door Astek.

Ruime keus en zeer snelle levering!

Product kunnen selecteren uit overzichtelijke site. Product is vervolgens volgens opgave zeer snel geleverd.

Perfect afgewerkte zending

Lage prijs en snelle verzending zo als het hoort.

Goed, snelle levering, alles klopt.

Zie boven, jammer dat er geen duidelijke, Nederlandse handleiding bij geleverd wordt. Nu een beetje de indruk gekregen van een dozenschuiver.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb mijn bestelde toestel nog niet ontvangen. Besteld op 5 juli , uit een mail van 8 juli bleek dat het toestel nog niet was verstuurd wegens niet behandeld. Was beloofd dat het vandaag zou geleverd worden. Ik heb een mailtje gestuurd omdat ik het toestel op donderdag 11 juli nodig heb.

?

• Prijs

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling en communicatie

Ga op dezelfde voet verder

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goeie prijs en correcte afhandeling.

Geen verbeteringen, alles verliep vlekkeloos.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Morgen geleverd? Zeker weten!

Géén

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect uitgevoerde order!

Nvt

Jan Campertlaan 277