Pluspunten
Prima geregeld....
levering via Bpost is altijd iets mis mee. Je moet op voorhand aangeven waar ze het pakje moeten afgeven of leggen, indien je niet thuis bent. Maar dan hebben ze daar toch geen rekening mee gehouden.
Misschien dure produkten in doos verzenden ivm diefstal
Geachte heer Tol, Dank voor uw bericht. Na intern onderzoek hebben wij inderdaad geconstateerd dat een van onze medewerkers uw bestelling niet volgens onze standaarden heeft verpakt. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, André Schatteleijn
Pluspunten
Na bestelling gelijk telefonisch contact gehad over de levering. Hulde, uitleg hoe en waarom. Als ik er niet mee eens was dan werd er geannuleerd.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Overzichtelijke site, zeer goede prijs, snelle levering
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenOndanks het feit dat ik bij het bestellen had opgegeven dat de bestelling op een zakelijk adres afgeleverd zou moeten worden is toch geprobeerd op zaterdag af te leveren. angezien dat niet lukte moest ik het product op een afhaalpunt op gaan halen.
Beste heer De Vos, Hartelijk dank voor uw bericht. Indien DHL u niet thuis aantreft, ontvangt u een 'niet thuis' bericht in uw brievenbus waarmee u nog dezelfde dag een nieuwe bezorging kunt inplannen. Indien u dat achterwege laat wordt de zending de volgende dag automatisch bij het dichtsbijzijnde servicepunt afgeleverd. Met vriendelijke groet, André Schatteleijn
Pluspunten
Duidelijke website, vlotte levering.
Pluspunten
Goede Service!
Pluspunten
Nog niks ontvangen !!!
Beste Hermine, Dank voor uw bericht. De reden dat u de bestelde meter nog niet ontvangen had, was omdat uw betaling was mislukt. Nadat deze alsnog door u was voltooid, hebben wij u de meter direct toegestuurd. Wij hopen dat u inmiddels naar tevredenheid gebruik maakt van de afstandsmeter en dat u reageert op ons verzoek de review aan te passen. Met vriendelijke groet, André Schatteleijn
Pluspunten
Goede website, duidelijk omschreven apparaten, snelle levering
Pluspunten
Prima bedrijf had wat besteld en werd direct terug gebeld waarom ik per se dit type wilde hebben toen hebben ze me eentje met meerdere functies aanbevolen van een ander merk voor ongeveer de zelfde prijs
Pluspunten
Correcte behandeling met een zeer correcte prijs.
VerbeterpuntenZeer snelle afhandeling. Volgende dag had ik het product in huis.
Pluspunten
Astek doet wat het belooft: prima kwaliteit voor goede prijs wordt snel geleverd. Heel fijn!
Pluspunten
Voor mij was het al weer ruim 2 jaar geleden dat ik iets besteld had. Net na de garantie begon mijn Leica niet meer goed te werk. Heb contact opgenomen met Astek en deze zijn gaan kijken of ze nog iets voor me konden betekenen. Ik had zelf blijbaar mijn Leica niet goed geregistreed en had zo dus geen recht op een extra jaar garantie. Ik had de hoop al opgegeven maar Astek is uit eigen initiatief toch bij de leverancier gaan kijken of ze iets konden doen. Door de top inzet van Astek heb ik nu een nieuwe Leica ontvangen. Ik wil dit bedrijf ook bij iedereen aanbevelen want de prijs en service zijn erg goed. Astek bedankt.
Pluspunten
Perfekte en snelle levering.
VerbeterpuntenEen minpunt voor het Leica-gamma is het feit dat de software uitnodigend lijkt maar dat uiteindelijk er dient betaald te worden voor sommige toepassingen. Het zou beter zijn om dit niet te doen. De meeste applicaties worden zo standaard dat op lange termijn een topmerk dit inclusief verkoopt bij de hardware.
Beste Johan, Voor bepaalde functionaliteit heeft Leica inderdaad gekozen voor een in-app aankoop. Dit geldt echter alleen voor de Disto's X3 en de X4. Voor de andere toestellen, zoals de door u bestelde Disto D2, zijn deze extra functies niet relevant. Met vriendelijke groet, André Schatteleijn