Was al een poosje aan het kijken voor velgen. Een aantal bedrijven in de buurt hadden deze niet op voorraad. Bij Giva wel. Het was zelfs mogelijk om een aantal velgen te zien hoe ze onder de auto zouden staan. Top

Geweldig bedrijf

Professioneel én klantvriendelijk.

wederom super geslaagd

top bedrijf alles keurig netjes tot de laaste puntjes verzorgd dikke aanrader

top

van aanmelden tot de bestelling zelf alles verliep perfect ook de levering was top chauffeur belde mij op zoals afgesproken enkel lof voor jullie ik koop zeker nog bij jullie een zeer tevreden klant

Goede en snelle service.

Goed en snel geregeld..

Super bedrijf met super team

Bij GivaWheels loopt alles als een trein,zeer tevreden belgische klant hier!

Snel en goed geholpen!

Mooie wielen, keurig geleverd.

goed telefonisch geholpen en goed verpakt geleverd

Velgen met banden op stapel verpakt met karton ertussen. Strak gewikkeld in folie. Snelle levering. Telefonische vraag over de TMPS sensoren werd duidelijk beantwoord. Er werd gewezen dat een goedkoper alternatief dan het Tesla origineel hetzelfde doet. Heb wel Tesla sensoren gekozen om elke garantie discussie met Tesla over ander merk sensoren te vermijden. Prijs is ook goed en goed gebalanceerd.

Helemaal geweldig !

Goed advies gekregen over mijn uitgekozen velgen ivm de maten die maximaal zouden passen.. dag later telefonisch een bestelling gedaan en kon ze komen ophalen! Snelle en zeer goede service!!

Mooie duidelijke ook informatieve website en enorme keuze

Mijn volgende aankoop zal ook bij GiVa Wheels gebeuren , zij leveren op de afgesproken datum het gevraagde product , mooi verpakt… daar wordt je vrolijk van toch !

snel geleverd

Velgen besteld voor mijn audi TT , waren na 4 dagen al binnen inclusief banden gemonteerd . zeer vriendelijk personeel en de zaak op zich zag er prima uit . volgende keer zeer zeker hier weer bestellen .

Kennis van zaken met een top service!

Met hun hulp de juiste mooie velg gevonden die perfect past. Ter plaatse gegaan voor montage en op 20 minuutjes was alles klaar.

Topppppp

Heel goed! Goed verpakt!

Wel jammer dat mijn centercaps beschadigd zijn! Deze zaten los ( zonder enige bescherming) tussen zwaar materiaal zoals een set wielbouten! Zou het mogelijk zijn om nieuwe op te sturen? Mvg Frank

Erg tevreden!

Alles is goed verlopen! Erg blij mee!

Ik heb de nodige hulp gekregen via mail van een medewerker om te weten of de velgen wel compatible waren voor mijn auto..Dit ging zeer vlot ,velgen werden dan ook nog vlug geleverd.En waren goed ingepakt.Mijn trackingcode werkte niet maar onmiddellijk terug hulp gekregen van een medewerker,die ervoor zorgde dat ik mijn pakket alsnog kon volgen.Zeer tevreden zeer vlugge en vriendelijke reacties van de medewerkers.

Perfect nakomen van de afspraken en goede kwaliteit velgen

Perfect nakomen van de afspraken en goede kwaliteit velgen

Prima bedrijf

Had mijn velgen gekocht via internet en besproken met een medewerker. alles goed verlopen alleen helaas een wielmoer is kapot gegaan bij het demonteren van de oude velgen en moet ik zelf een nieuwe gaan kopen. ik raad dit bedrijf aan

Geweldig product

Zeer snelle levering en kwaliteit alles zoals het hoort

Passen perfect

Goede service en snel geleverd. Als je vragen hebt en stuurt via wattsap reageren ze enorm snel. De beste prijzen voor goede velgen.

Beste velgen/banden site ooit!!!

Deze site is de allerrrrr beste site oooit da ik heb gezien op velgen te kopen voor mensen die schrik hebben deze site is super betrouwbaar de service is super snel en vriendelijk had Wa meer info nodig over de levertijd ze antwoorden binnen 10 min dit is echt een goed bedrijf ik ben ook zeeer blij met men velgen ze zien er perfect uit de montage van de banden zijn ook perfect uitgevoerd geen krasje niksss een aanrader voor velgen deze site

Top geleverd

Bestelling en communicatie was prima. Velgen waren goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan. Verder duidelijke handleiding voor de montage. Snelle levering

Erg goed!

ik heb via de mail 1 velg en 1 band besteld, was gratis gemonteerd en snel in huis, goed contact en snel geregeld! (Site suggestie, meschien een mogelijkheid om losse velgem te kunnen bestellen via de webshop?)

Goede bedrijf

Mooie velgen

super bedrijf

altijd netjes geholpen goeie prijs vakmensen

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!