Tops service en veel keuze !!

Setje velgen gekocht voor men wagen, zeer goeie uitleg over vanalles gekregen wat voor type best/welke et waarden en inch beste past Ook zeeerveeell keuzee en zeer snelle levering En alle bijpassende dingen gekregen Zeer erg aangeraden om via giva wheels te bestellen !!!

De service van Giva Wheels heb ik als zeer prettig ervaren Professioneel op de hoogte gehouden van mijn bestelling en altijd paraat om vragen te beantwoorden Zowel online als over de telefoon

uitstekend , zoals de score.

uitstekende ervaring, ook als je bv niet een set nodig hebt, maar zoals ik een enkele velg, communicatie is zeer goed, behulpzaam, en denken mee. Daarnaast was de velg zeer snel binnen. Mijn vorige sets hier ook besteld en zal hier dan ook blijfen bestellen. Daarnaast natuurlijk een heel mooi assortiment aan velgen,

snel en betrouwbaar

Eenvoudig juiste wielen met banden gevonden. Binnen een week stonden deze klaar

Netjes

Jammer dat de aangegeven datum niet gehaald is. Verder mooie velgen en banden.

Zeer netjes en betrouwbaar

Een set velgen besteld. Zoals afgesproken binnen de gewenste tijd. Goed verpakt.

Keurig geholpen met al mijn vragen!

Heb voor mijn camper velgen en banden gekocht. Hierbij heb ik telefonisch contact gehad met de helpdesk van Giva. Erg goed geholpen en netjes een offerte ontvangen. Heel tevreden met de geleverde producten!

Onlangs had ik velgen besteld voor mijn nieuwe wagen, nu alles afgerekend was kwamen ze tot de conclusie dat ze die konden leveren voor dat model van wagen dan hebben ze van bij GiVa WHEELS mij een e-mail gestuurd met andere modellen deze duurder waren maar hebben ze mij deze aan dezelfde prijs gegeven als mijn eerste stel velgen dus met veel korting, Ik heb ook altijd heel vriendelijke mensen aan de lijn gehad om de problemen op te lossen dus FANTASTISCH.

ACHAT DE JANTES : TRES BONNE EXPERIENCE

ACHAT DE JANTES 100% PAR INTERNET ACCUSE DE RECEPTION RAPIDE RETARD DANS LA LIVRAISON MAIS TRES BONNE ET TRES CORDIALE COMMUNICATION AVEC LA FIRME (RARE!) LIVRAISON SELON LES DELAIS ALLONGES ANNONCES AVEC TRES BON EMBALLAGE/PROTECTION ENVOI COMPPLET AU NIVEAU DES ACCESSOIRES TRES BONNE EXPERIENCE A TRAVERS UN SITE QUI RENSEIGNE BIEN LES CARACTERISTIQUES TECHNIQUES COMPLETES DES JANTES POUR DES COMMANDES SANS SURPRISE => JE RECOMMANDE ET JE REPASSERAI PAR EUX POUR UNE AUTRE COMMANDE

Passen perfect

Snelle levering en past zoal gevraagd

Set stalen velgen met allseasonbanden besteld. Wat ik nodig had was op voorraad. Prima levering. Goed verpakt met instructies. Topzaak, zeker voor liefhebbers van kwaliteit!

Geweldige geholpen zowel telefonisch als aan de balie. Zeer,snelle service netjes afgeleverd Hartelijk dank ervoor.

Mooie wielset

Heb een mooie wielset gekocht bij GiVa Wheels voor mijn Peugeot , en laten monteren bij een montage partner. Ben er zeer tevreden over.

Echt super bezorging.

Mijn bestellen was super netjes ingepakt en netjes bezorgd. Dus een dikke pluim voor jullie als bedrijf maar ook de bezorger.

Mooie producten voor een goede prijs

Top service, vriendelijk! Er is altijd een plan B

Super service

Super geholpen door Robert en Collega’s. Duidelijke technische uitleg bij aankoop, scherpe prijzen, klaar terwijl u wacht. + punt Geen sporen van vieze handen of overtollig banden montagepasta.

Word goed geholpen , mooi product

Ben goed geholpen en zijn ook nog eens goed telefonisch bereikbaar. Zelf vod ik de blauwe middendoppen in de velgen niet mooi, heb van Giva gratis toen andere toegestuurd gekregen, helemaal TOP

Super service

Overzichtelijke website. Keurige service

Bestellen ging eenvoudig. Duidelijke website. Wel een probleem met onbalans in banden na monteren, maar dit is ook keurig opgelost. Wel vind ik dat ze je iets beter over de status van je bestelling op de hoogte kunnen houden.

Eerst verkeerde wielen.zeer hulpvaardig . Geen gedoe.opgelost. super

Super hulp bij problemen en oplossen.niet zeuren

Goede en snelle service

Fijne communicatie

2/4 dagen wordt bijna 3 weken

2 velgen ontvangen andere 2 na bijna 3 weken , geen reactie vanuit hun kant alleen bij vragen vanuit.mij kant

Zéér snelle service, heel netjes geleverd en veilig ingepakt.

Communicatie ging vlot, snelle levering. Mooi opgeleverd volgens bestelling en netjes. Ook heel goed ingepakt de levering.

net aanbod, nette levering, goed verpakt

net aanbod, nette levering, goed verpakt

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!