Goede website en snelle levering

Alles is sel geleverd was goed verpakt

Zéér goede en snelle service!

Snel en perfecte aflevering!

Naast online hulp ook telefonisch snel op het doel

Fijn geholpen, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Super goede ondersteuning door professionals die weten wat ze mee bezig zijn.

Ik had cv als leek en combinatie besteld die niet door de technische keuring zou geraken. Die mensen van GiVa hebben me daar attent op gemaakt en voorstellen gedaan tot we er samen uit waren gekomen zoals ik het graag had gezien. Veel dank voor het geduld en het advies. Ben zeer blij met deze set. Echte aanrader.

Super service

Gemakkelijk de juiste velg kiezen en bestellen. Zeer snelle en verzorgde levering. Nu nog wachten op de nieuwe wagen om te passen!

Makkelijk te bestellen. Snel en goed geleverd.

Als er al een opmerking te maken is dan betreft het de keuze hoeveelheid. Echt (te) veel. Mijn keuze bleek 1 dag niet (meer) voorhanden. Maar dat is prima opgelost met het aanbieden van voor mij juiste alternatief. Al met al zeer tevreden over bestelling, communicatie en levering.

Superblij met mijn nieuwe velgen!

De site van Giva wheels werkt perfect! Je voert het merk, type en bouwjaar van de auto in en je krijgt een hele lijst van velgen die op de auto passen. Voer daarbij ook nog de velgenmaat erbij en je krijgt automatisch de juiste bandenmaat erbij. Het contact met een medewerker loopt ook heel soepel als je nog extra vragen hebt. Superbedankt voor jullie service! Armando

Bestelling was snel en goed geregeld .

OZ velgen

Ik heb 19 inch OZ-velgen gekocht bij Giva Wheels en ben supertevreden! De velgen zijn topkwaliteit, levering was snel en netjes verpakt. Communicatie was ook duidelijk en vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die mooie en originele velgen zoekt!

Geweldig!

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe banden en velgen.

Goede prijzen, goede service!

Al enkele keren besteld en altijd top service en prijs!

moest 1 velg bestellen omdat ik er 1 kapot had gereden. Stuurde op zondagavond een berichtje en tot mijn verbazing ook gelijk een reactie om mijn velg te bestellen. Paar dagen later velg ontvangen, super service.

Zeer goede en snelle service.

Een zeer leuke ervaring en vriendelijke bediening.

Probleemloze afhandeling

Een 4delige velgenset met banden erbij besteld.Qua prijs al een van de laagsten, maar qua service de beste. Balanceren en passend makende ringen zitten bij de prijs in. En toen ik vergeten was TPMS sensoren mee te bestellen, was een telefoontje genoeg om dit alsnog te regelen. Prima bereikbaarheid. Een aanrader!

Overzichtelijke website met een breede keuze

Alles naar wens en geen fouten of schades En een goeie service

Top service zeker een aanrader.

Ik had velgen gekocht en had specifieke vragen over de bestelling en betaling. Ik ben vriendelijk geholpen en kon snel terecht. Het monteren ging ook erg spoedig.

Mooi velgen top

Mooie velgen goed ingepakt alles er bij

levering prima verlopen

prima wielen gehad voor een mooie prijs stevig verpakt en snel geleverd zoal beloofd.

top behandelt

heel professioneel bedrijf

Geweldige ervaring met Giva Wheels. Eerste keer velgen met band online besteld. Keurig verpakt met de gevraagde stickers looprichting. Volgende set zeker weer bij Giva Wheels.

Prima geholpen

Bij het eerste telefoongesprek ging gelijk al positief, ik werd prima geholpen bij de bestelling, Na 8 dagen werd ik al gebeld dat de wielen binnen waren in zelfde week nog gemonteerd, Prima service.

Très bien

Jantes commandé et conforme à la demande Livraison rapide et correcte

Reserve wiel en band voor caravan. Keurig thuis bezorgd

Mooie velgen,geleverd volgens afspraak

Heel fijn en vriendelijk en vooral vakkundig geholpen. Was voor mij wel een aardig ritje om er te komen maar was zeer de moeite waard.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!