goede contacten en snelle levering ook bij storing snel contact en oplossing aan te bevelen alleen volgende keer moeten de monteurs ff hun handjes wassen vlekken op het behang

Snelle hulp , direct beschikbaar

Ik moest per direct een ketel reparateur hebben omdat mijn ketel niks meer deed. Na twee bedrijven uit het dorp die niet direct konden komen Keteldienst gebeld en die konden dezelfde ochtend nog. Storing netjes verholpen! Ik ben een tevreden mens.

Eindelijk een bedrijf die doet wat het beloofd

De belofte “snel weer warm” word na 100% gekomen. Monteur Dave was enorm aardig en behulpzaam.

Ik ben goed geholpen door Klaas en wat een keurige en snelle montage van de cv ketel. Absoluut een aanrader!

Zeer netjes geholpen!

Servicegerichte dienstverlening voor een faire prijs. Meedenkende monteurs.

Uitmuntend

Super snel en correct geholpen met een offerte daarna ook snel een nieuwe ketel kunnen plaatsen met vakkundige mensen Die hun vak goed verstaan! Dit is zeker een aanrader voor andere mensen

Geweldige service

Ketel binnen een dag? Dat kan! Super tevreden.

Erg fijne, maar bovenal goede service!

Inmiddels al een aantal jaar klant bij Keteldienst. Fijn om te weten dat mijn ketel altijd veilig is!

Snel netjes zeer tevreden leuke mensen!

Snel, goed en vriendelijk

Snelle en vriendelijk contact. Installeren verliep vlekkeloos!

Super vriendelijk en snel

Alles was snel geregeld Super vriendelijke monteurs over de vloer gehad. Alles netjes afgewerkt en goed verzorgd

In 1 zin: Geweldig en betrouwbaar

Ik had een kapotte cv ketel. Meerdere bedrijven gebeld maar niemand kon komen omdat ze eigen leden voorrang gaven ivm drukte. Uiteindelijk een nieuwe ketel moeten aanschaffen omdat de kosten voor reparatie in verhouding te hoog zouden zijn met een nieuwe ketel. Ze hadden alle modellen op voorraad. En gaf duidelijke verschillende prijzen aan. De keus was aan mezelf! Binnen enkele dagen geholpen, volledig geïnstalleerd tegen een hele eerlijke prijs, ben ook meteen lid geworden van zijn diensten. Ik raad iedereen Keteldienst zeer aan. Snel, vakkundig en eerlijk. Daar houden klanten van. Geen gezeur of praatjes. Dank je wel heren. We zitten er weer warm bij.

Pluspunten

Je word zo netjes geholpen, ik heb letterlijk 100 vragen gesteld, en allemaal werden ze beantwoord via Whatsapp ! Ook toen ze de ketel kwamen plaatsen, alles werd uitgelegd, ik kreeg nog wat tips, en na afloop hebben ze zelfs de boel gestofzogen ! Top service, en aardige mensen ! Ik ben tot zover zeer tevreden ;D

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben snel geholpen en heb ook deskundig advies gehad bij het vervangen van mijn CV-Ketel. Monteur was aardig en heeft alles netjes achter gelaten, meteen een onderhoudsabbonnement afgesloten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede en super snelle service. De monteurs ook erg vriendelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij zijn super tevreden. Snelle service, ‘smorgens gebeld en ‘smiddags weer lekker warm in huis. Hele fijne mensen.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nu we in wat rustiger vaarwater zijn gekomen willen we jullie nog bedanken voor de snelle service op 24 januari. Onze complimenten voor jullie monteurs, ze kwamen hier binnen en vroegen gelijk naar onze dochter die s’nachts weer thuis gekomen was uit het ziekenhuis. De eerste vraag was of ze boven of beneden was want dan konden ze rekening houden met het lawaai. Na het boren van een paar gaten kwamen ze vragen of ze niet teveel lawaai hadden gemaakt en boden op voorhand al hun excuses aan hiervoor. Wat een service van jullie bedrijf, we zullen dit zekers blijven communiceren. Hartelijke groeten uit Hardenberg. Wim & Mirinda Merjenburgh

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne communicatie, direct en eerlijk. Monteurs ook vakbekwaam en hulpvaardig. Echt werkzaamheden verricht zoals extra kraan omdat dit veel handiger is! Erg te vreden!

Ger

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zodra je problemen hebt en belt naar Keteldienst word er heel snel gehandeld. Communicatie is heel goed.ketel plaatsen ging super. Word precies uitgelegd hoelang het gaat duren.nozorg zoals uitleg van de ketel is ook super.ze staan echt voor kwaliteit.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak en netjes geplaatst. Vriendelijk personeel, kortom zeer tevreden.

Niks op aan te merken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keteldienst ga zo door! Onze ketel had s'middags problemen, de besturing computer bleek kapot. De ketel was 18 jaar dus hadden we geen zin om er nog meer geld tegen aan te gooien. Na vakkundig advies werd de ketel de volgende morgen keurig geïnstalleerd. Super aardige monteur die alles netjes uitlegden en opruimden. Ook het afval namen ze weer netjes mee! Keteldienst is een bedrijf waar klantvriendelijkheid centraal staat. Ga zo door! Groetjes Jeannette

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies, snel actie ondernomen en hulpvaardige medewerkers!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We werden 10 minuten nadat we een offerte aanvraag deden al gebeld, aangezien het laat op de avond was dacht de monteur dat onze ketel direct ermee op was gehouden. Hr wilde ons letterlijk niet in de kou zetten. Vanaf het moment van offerte aanvraag tot na plaatsen is alles goed geregeld. Open en eerlijke communicatie.

Geen, ga zo door met jullie goede service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op aanvragen/ e-mails , concurrerende prijzen , duidelijke website zonder verrassingen achteraf

Groter assortiment aanbieden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Smorgens om 8 uur voor de deur en om 11 uur weer weg. Alles netjes achter gelaten,zeer professioneel echte vakmannen. En dan ook nog terug gebeld door keteldienst of we tevreden waren zeer vriendelijke mensen ook op kantoor. Goed bezig

Van Galenstraat 1

7731 BZ Ommen

038-2038018

Over Keteldienst

Helpen met warmte! Helpen is onze passie. Ons team staat elke dag voor je klaar. Zo verzekeren we je van een veilig en warm huis. Snel weer warm! Dat is het motto van Keteldienst en dat maken wij elke dag ook waar! Daarom plaatsen we binnen 24 uur bij jou een nieuwe ketel, als je oude ketel het begeeft. En als je een storing in je CV-ketel of verwarmingsinstallatie hebt, zijn wij er dezelfde dag nog om je te helpen. Voor ons is service op het hoogste niveau vanzelfsprekend. Wij staan voor je klaar om je huis snel weer warm te krijgen.