Super mooi meubel netjes thuis geleverd
Fijne site, netjes op de hoogte gehouden en geleverd. Precies zoals op de fotos.
24 September 2024
Review overzicht
24 September 2024
Mark
Hengelo
Vanaf de eerste kennismaking in de showroom tot de uiteindelijke plaatsing van de kasten hebben de mensen van Oldambt meubelen uitstekend werk geleverd. Dank voor de prettige samenwerking en het meedenken over de afmetingen en de indeling van de kasten, zodat deze optimaal gebruikt kunnen worden en ook niet onbelangrijk überhaupt het huis in konden.
23 September 2024
Hans
Exloo
Vanaf het moment van binnenkomst in de winkel, tot aan het moment van aflevering, van in dit geval een bank, geven ze je het gevoel echt klant te zijn. Nemen de tijd en hebben verstand van zaken. Een mooie aanwinst voor Oost Groningen.
17 September 2024
Wietse
Sappemeer
Als het hebt over ambachtelijk maatwerk dan is dit het bedrijf dat je zoekt.
13 September 2024
Fred
Grou
Goede service en echt vakmanschap. We hebben een prachtige, door onszelf ontworpen tafel, gemaakt door Old Ambt in ons nieuwe atelier.
11 September 2024
Delonne
Spijk
Ik ben zeer tevreden. Ik had gekozen voor 1 chauffeur en we zouden zelf helpen met binnen dragen. Er waren 2 chauffeurs we hoefden niet bij te betalen. Hele nette chauffeurs die ook nog eens onze meubelen in elkaar hebben gezet en op zen plaats gezet. Het is een heel keurig bedrijf ik zou er zo weer wat bestellen.
1 September 2024
Jolanda
Delaere
We zijn prima geholpen bij het bepalen van de keuze voor de nieuwe tafel en geleverd ruim binnen de afgesproken termijn
28 August 2024
Wim
Ruinen
Mooi op tijd geleverd door een keurige medewerker. Belde netjes op dat hij er over 15 minuten zou zijn. Verpakkingsmateriaal weer mee teruggenomen.
Dinny
Dordrecht
Positief, overweeg nog een kastje
Ank
Numansdorp
Heel fijn, mijn salontafel is helemaal naar mijn zin en hij werd afgeleverd door een aardige man!
Pietie
Vlaardingen
Badmeubel op maat, op locatie ingemeten, goed advies, duidelijke communicatie. Prachtig eindresultaat!
Wim & Agnes
Blauwestad
I. van der Velde
Winschoten
Op een klantvriendelijke manier is tegemoetgekomen aan al mijn wensen m.b.t. de meubel die ik heb besteld.
27 July 2024
Harm Dijksterhuis
Midwolda
Zowel salontafel als tv meubel gekocht, heel mooi geworden volgens afspraak geproduceerd / geleverd en zeer prettig geholpen in de showroom.
27 July 2024
Harmjan Gils
Assen
We waren hier voor het eerst! Werden heel vriendelijk en goed geholpen en hele snelle levering. Prachtig pand met zicht op de werkplaats!
23 July 2024
Fam. Kok
Ommen
Meubels heel mooi voor een goede prijs netjes en snel geleverd ook de chauffeur gaat mee in de kwaliteit
23 July 2024
Jan
Nieuwegein
Wat we gevraagd hebben hebben jullie gemaakt en we zijn er heel blij mee
16 July 2024
Marco
Drieborg
De kast zou medio september komen maar werd op 4 juli door een vriendelijke kastenmaker gebracht en geplaatst.
13 July 2024
Rolant
Zoelen
Sidetable van eiken gekocht. Mooie tafel, en bovendien mooi en goed uitgevoerd. Bedrijf is een aanrader.
9 July 2024
Bennie
Assen
Prachtige, stevige kast, gemaakt naar de indeling en de afmetingen die voor ons nodig waren. Vriendelijke, correcte en snelle levering. Eerlijke prijs.
2 July 2024
Kevin
Pulderbos
Denken met ons mee. Zo hadden wij een foto van een kast dat zij precies zo hebben gemaakt. Daarnaast krijgen wij complimenten over de eettafel met afgeronde hoeken. Ook de tv meubel zijn wij erg blij mee. En de betrekkelijk korte levertijd mag niet onvermeld blijven.
Jan
Veendam
Heel vriendelijk geholpen en konden het tuinbankje op de door ons gewenste maat laten maken.
Ingrid
Veendam
De man die mij kwam bezorgen is een topper. Het was letterlijk en figuurlijk een enorme zware klus. En die heeft hij top geklaard.
Erik Jan Hulsegge
Blauwestad
Goed product zeer keurig afgewerkt en goed uitleg voor bevestiging plank.
25 June 2024
Gerhard
Winschoten
Leuke personeel goed met omgang luisterrende oor echt wat je wilt hebben super
25 June 2024
Heika