Snel. Correct en klantgericht
Snelle levering. De wijn eer goed ingepakt. Schriftelijke communicatie zeer klantgericht.
8 December 2021
Review overzicht
8 December 2021
J
Doorwerth
Fijne communicatie. Goed advies. Snelle levering.
7 December 2021
Romeo Talakua
Wassenaar
Altijd goede service en mooi collectie!
4 December 2021
Marjolein
Wassenaar
Al een aantal jaar beatellen we regelmatig een paar dozen van de Ensemble huiswijn van Lieverlee. Heerlijke wijn voor een goede prijs. Snel geleverd en gratis bezorgd.
28 November 2021
Bart
Etten-Leur
Mooie wijnen, snelle levering
25 November 2021
Marja
NIJMEGEN
Direct na de eerste bestelling een tweede bestelling gedaan. Nu wel snel in huis (4 dgn). De eerste bestelling was geheel buiten de schuld om van van Lieverlee door de vervoerder gebroken. Hierdoor duurde het allemaal erg lang voordat de overgebleven flessen aan kwamen. Opmerkelijk was de nazorg van van Lieverlee en de snelle correcte compensatie. Dit gaf mij vertrouwen om in de herkansing te gaan en andere mooie wijnen te bestellen. Kortom: betrouwbaar bedrijf met zorg voor de klant. Op naar bestelling drie! (oud:) Vandaag is het 9 dagen gelden dat ik wijn online besteld heb. Helaas nog steeds niets geleverd gekregen. Wel emails ontvangen dat het onderweg is maar uit niets bleek dat u mij daar erg lang op zou gaan laten wachten. Mijn eerste ervaring met Van Lieverlee is dus niet best. De prijs van de bestelde wijn was aantrekkelijk echter weet ik niet of ik nogmaals een bestelling ga doen vw de te lange bezorgtijd.
16 November 2021
Huub
Boven-Leeuwen
Mooi aanbod van wijnen en uitstekende service
6 November 2021
Wilbert
Naarden
volle tevredenheid
9 October 2021
Nico Van der Endt
Amsterdam
Steeds makkelijk te bestellen en snel,goed verpakt geleverd.
4 October 2021
Caroline
Sint-Niklaas
Contact gehad met de verkoper daar ik de wijn op tijd geleverd wilde hebben ivm een feestje. In overleg is de wijn geleverd op een dag dat er iemand thuis was en de wijn van de bezorger in ontvangst kom nemen. Wijn was netjes verpakt en wanneer ik weer wijn ga bestellen zal ik zeker weer terugkeren.
26 September 2021
Perfect !
14 September 2021
Frans
Etten-Leur
Goed verpakt en snel geleverd. Dank daarvoor!
5 September 2021
Jaap
Veldhoven
Heerlijke wijn, snel en goed verpakt geleverd.
30 August 2021
JK
Ermelo
Heerlijk Viognier, snel geleverd en goed verpakt! Ga zeker vaker bestellen!
24 August 2021
Jurre
Nieuwegein
Heerlijke wijn, maar geleverd met een absurde hoeveelheid afval
Beveelt niet aan
24 August 2021
Welma
Numansdorp
makkelijk te bestellen en prima levering
23 August 2021
Harry
Delden
Mooie wijnen! Bezorgdienst DPD niet ideaal.
17 August 2021
Nico Van der Endt
Amsterdam
Beloftes nakomen is een groot goed tegenwoordig. Van Lieverlee komt zijn beloftes na, ook als er per ongeluk iets fout gaat in de verzending. Het wijnaanbod is voortreffelijk.
15 August 2021
Peter
Rotterdam
Zoals het als goed Brabander betaamt goed gezellig en openhartig. Top
14 August 2021
Bas
Dirikshorn
10 August 2021
Hans
Blaricum
top wijnen en bezorging behandeld met care
21 July 2021
Mark
Zoetemeijer
Correcte en snelle levering
13 July 2021
Remi
Oirsbeek
Goede en rappe communicatie, geen enkel commentaar.
4 July 2021
Sjors
Lelystad
Zoals steeds, Top wijnen en top service. Thanks!
29 June 2021
Walter De Berlangeer