Onduidelijke boeking, niet in staat schriftelijk te bevestigen.

Ik boek een hotel met pretparktickets maar in de boekingsbevestiging staan de pretparktickets niet vermeld. Er is geen emailadres om de aanwezigheid van de tickets bevestigd te krijgen. In een TUI kantoor twijfelt men of de tickets er zijn, en mondeling via telefoon (helpdesk) is men wel zeker dat ze er zijn maar kunnen niet schriftelijk bevestigen. Ik weet nog altijd niet 100% wat ik nu eigenlijk geboekt heb…

tout est clairement détaillé

cela fait plusieurs années que je réserve mes vacances chez vous. le site est clair et précis je le recommande à mes amis

uitstekend

mijn gemaakte fouten werden zonder problemen en in een minimum van tijd rechtgezet.

Zeer tevreden.

Vlot een goed hotel gevonden in Blankenberge aan een interessante prijs.

het boeken op zich gaat vrij vlot, het zoeken mag beter

De website om vakanties te boeken lijkt wat ter plaatse te trappelen, meer opties vooral in de zoekopdracht zouden het leven van de boeker wel wat vergemakkelijken om sneller tot een juiste keuze te komen.

Altijd goed

Is niet moeilijk om te reserveren alleen achteraf zag ik dat de heenvlucht via iets anders is en dat vind ik jammer

Positief

Gemakkelijk om te boeken via website

rien à reprocher

Excellente

Zeer goed tot je vragen hebt over het visum

Ik heb tui gebeld met de vraag of we een visum nodig hadden. Hun antwoord was ja. Dus heb ik voor ons 3 een visum aangevraagd en betaald. Blijkt dat dit toch niet nodig was. Dus 126 euro weg gegooid! Echt een schande, ik boek altijd met tui Nederland en al mijn heel tevreden geweest. Tot nu dus...

Facile et rapide

Présentation claire, infos pertinentes

Overzichtelijk bij het boeken

Kan het iedereen aanraden om te boeken via internet

Goede touroperator

Steeds correct geïnformeerd voor ons alles ok

Vlotte boeking

Alles verliep vlot en logisch.alle info volgde redelijk vlug en duidelijk.

positief

Een midweek geboekt in de Elzas. boeking verliep vlot en nog korting van Tui boven op de prijs gekregen.

vlot bestellen, lastig kiezen, moeilijk betalen

Het kiezen was geen eenvoudige opdracht Veel keuze, moeilijk vergelijken Het betalen is niet gelukt Misschien als optie ook een gewone overschrijving aanbieden, de andere opties zijn niet gelukt

Website is niet gebruiksvriendelijk

Aanbeveling om een degelijke UX-designer de website eens door te lichten. Zit niet logisch in elkaar, veel klikken, niet slim

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Eenvoudig, klantvriendelijk boeken, perfecte service

Tweede jaar op rij met TUI naar hetzelfde hotel. Geboekt via de app, heel gemakkelijk, duidelijk. ;)

Voor mij te moeilijk

Sorry ik zelf heb niet geboekt via de site wel mijn vriendin Magdalena Fernandez en het is zker gelukt.

Ok, maar taalissues

Ik ben gewoon om op de Nederlandse site te boeken omdat wij vaak via Amsterdam vliegen. De Belgische site heeft taalissues. Oftewel springt alles steeds terug naar het Frans, oftewel krijg ik een tweetslige pagina die heel chaotisch overkomt. De rest is gelijkaardig!

Duidelijk

Goede zoekfunctie, beschikbaarheden en prijs duidelijk online. De administratieve afhandeling nadien (betalingen) kan stuk eenvoudiger. Overall tevreden

Heel verouderd zeker maar net 3 sterren

Het zwembad water is heel vuil waardoor ik nu thuis zit met een dubbele oorontsteking. Bij aankomst moesten we 5 uur wachten op onze kamer.

Heel onduidelijk wat de voorschot betaling betreft

Wij maken al jaren reizen met Tui online. Deze keer boeken wij een nieuwe reis en wachten op wanneer we het voorschotfactuur moeten betalen. Niets gekregen maar toch een mailtje dat onze reis was geannuleerd? Na een telefoontje werd er gezegd dat ons factuur nog niet was betaald, maar wij hadden geen betaling gekregen. Wij maken dan de boeking opnieuw en uiteindelijk bij lang zoeken kan je zien hoeveel we moesten betalen. Je moet maar van u eigen weten dat je onmiddellijk moet betaling zonder dat je daar een verzoek van krijgt. !!

makkelijk in gebruik

website overzichtelijk , veel info te vinden om te vergelijken. tip het hele bedrag in een tijd laten afrekenen, achteraf bijbetalen na voorschot minder overzichtelijk.

Tui is Top !

Goed reisbureau, reuze vliegpersoneel, altijd hulp met de glimlach... zelfs bij repatriering. Altijd al 10/10 service gehad. Op reis gaan = met Tui.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende