zeer goed

Online zeer goed geholpen door tui medewerker na problemen met mijn boeking.

Zoals steeds, alles vlot verlopen

Tui is onze vaste touroperator sinds geruime tijd. Nog steeds tevreden over de service en de geleverde diensten.

Mooi aanbod maar afronding en betaling van de reis is keer op keer een klucht.

Voor de 3e keer op rij boeken we via Tui. Steeds weer hetzelfde probleem: het betalen van het voorschot lukt niet. Errors via Bancontact, error via visa,.. De klantendienst meld dat ze het probleem kennen: u kan niet betalen via kbc, niet via Crelan,… Belfius wel (neen helaas dat werkt ook al 3x niet). En voor de 3e keer op rij moet ik verlof nemen om naar een tui reisbureau (25km verder) te rijden om daar met Bancontact te betalen, met verschillende kaarten owv dag/weeklimiet. Een overschrijving? Nee daar werkt tui ook niet mee. Kortom: weeral veel stress en gedoe om te kunnen ontspannen op vakantie. Volgende reis kiezen wij resoluut voor een andere operator.

Boeken gaat vlot

Ons dochter is bleu guide bij TUI en zij heeft ons overtuigd om bij TUI te boeken. Wat dus vlot verlopen is.

Lenteur

Le site est extrêmement lent surtout pour le payement

Recherche vacances été

Recherche de vacances en Espagne. J’aurais aimé avoir un accès plus facile aux différentes périodes et aux prix demandés. Toutefois la réservation est très aisée et le suivi appréciable.

Assez compliqué… pas moyen de réserver le fly de luxe, on a dû téléphoner pour l’ajouter !

Nous choisissons des vacances en avion et en cours de route lors de la réservation, l’avion disparaît et il ne reste plus que l’hotel…. On a dû abandonner et refaire 1 nouvelle réservation…. en plus, il n’y avait pas le détail pour l’avion et pas moyen d’ajouter le Fly de luxe : on a dû téléphoner pour ajouter cet extra…. et en plus, a chaque fois qu’il nous renvoie sur l’application Tui : tout est en néerlandais or, des le départ, on a bien dit tout en français…. et encore maintenant, même si c’est encore trop tôt : pas moyen de voir le choix des sièges….

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zoekmachine verouderd

Ik en de meeste mensen gaan graag op vakantie naar de zon. Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura..... maakt niet uit. De zoekmachine moet alle bestemmingen kunnen overbruggen.

Moeiteloos

Ging zeer vlot om keuze te kunnen maken

Overzichtelijk en niet zo ingewikkeld zodat je de juiste informatie krijgt.

De links die gelegd worden zijn prima, er wordt ook duidelijk voldaan aan ieders wensen om een goede vakantie te kunnen plannen. Zopas geboekt voor oktober, misschien een beetje meer vroegboekkorting mogelijk!!

Wel wat zoekwerk nodig

De zoekfuncties kunnen nog iets beter om te vinden wat ik zoek. Er is een groot aanbod, maar ik vind niet alles zo vlot. Ook het 'spelen met de data' om een goede prijs te vinden, zou wat makkelijker moeten zijn.

Gaat vlot om te boeken.

Zeer tevreden.

vakantie boeken was erg moeilijk

Na ingeven vertrek en retour lucht haven werd na opslaan de ingevoerde informatie verwijderd.

Geen moeilijkheden

viel mee

redelijk gemakkelijk te zoeken en vinden

Duidelijk

Duidelijke zoektermen, foto’s, gemakkelijke boekingstool

Het gaat vlot, maar er is nog ruimte voor verbetering.

Het zoeken ging redelijk vlot. De filters en het sorteren zou nog steeds beter kunnen. Of althans de zoekresultaten, als je maar één dag kan vertrekken, hoef je niet degene van de dag ervoor of de dag erna zien. Bij het aanduiden zou het oog moeten mogelijk zijn om meer dan één keuze aan te duiden. Bij het boeken zelf, mis ik op het einde nog een duidelijk overzicht van wat wat ik nu allemaal aangeduid heb. Een duidelijke opsplitsing per persoon of eventueel per kamer inclusief verzekeringen en kortingen zou ook handig zijn.

Facile et efficace

Le site est très bien fait et facile d’accès je suis très satisfait

OK

Vlot verlopen. Het is moeilijk om een bepaalde kamer te vinden indien niet vrij . Voorbeeld: ik ben gepensioneerd en het is om het even wanneer ik op verlof ga een week of 2 later of vroeger ,het is zoekwerk.

Très facile et rapide

Très facile et rapide.

zeer tevreden , al onze reizen worden geboekt via tui.be

alles is duidelijk en makkelijk te volgen

altijd corect geen opmerkingen

Rapide en général mais on ne voit pas tout sur sur les documents reçus après reservation

J'ai réservé un transfert en voiture privé de 62 euros par personnes et je ne vois nulle part la réservation de ce transfert alors que le prix a bien été augmenté du prix pour le transport de 2 personnes en voiture privée

Zo makkelijk

Je kiest je bestemming, voorkeur vertrek en aantal nachten en weet precies wat te betalen

En plus de dix ans, constat de facilité et de sérieux.

Facilité de choix de destination, de réservation et d'options, mais parfois certaines difficultés à vous contacter en cas de questions ou modifications de la réservation.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende