Super bien

Bonjour, Très facile pour trouver des vacances adéquate et adapté pour la famille. Je recommande TUI

makkelijk boeken

Het boeken verloopt vlot.Maar wat heb ik gezien:in de beschrijving staat transfer luchthaven hotel heen en terug inbegrepen maar bij boeken rekenen jullie wel voor de transfer.Wat nu...

Een vakantie geboekt en alles was heel duidelijk tot hier toe word heel goed op de hoogte gebracht

Facilité d'utilisation

Offre complète et bien détaillée, site précis et rapide

Heel overzichtelijk en makkelijk

Het boeken ging makkelijk online, behalve de betaling van het voorschot was even zoeken.

Difficile de trouver les offres de l'été.

Je ne trouve pas toutes les propositions sur votre application. Heureusement que ma belle-fille m'a envoyé le lien de sa réservation pour trouver ce qu'elle a réservé car je ne trouvais pas cette proposition sur votre app. Principalement les offres pour l'été.

Belle offre mais attention aux suppléments

Nous avons trouvé le séjour que nous cherchions et nous espérons avoir bien choisi. Nous avons été un peu surpris de devoir ajouter différents suppléments (bagage en soute, transfert aéroport, ...) alors que nous pensions réserver un package. Quand nous organisons nous-mêmes le voyage (réservation avion, réservation hôtel, ...), nous savons qu'il faut compter des suppléments pour différents choses mais ici cela nous a surpris. Quelle est dès lors la valeur ajoutée d'un package ?

très simple

application très facile à utiliser, réservation ultra rapide

la réservation est assez facile à effectuer

Une fois que la réservation est faite, un mail de confirmation serait une bonne chose. Ce mail devrait reprendre l'entièreté des conditions du voyage (ex: j'ai payé un supplément pour "vue mer partielle" mais cela n'est pas mentionné

Vlotte reservering met achteraf toch een paar opmerkingen !

Het aanbod is duidelijk. Maar na definitief reserveren blijkt het systeem toch een en ander van onze oorspronkelijke keuze te veranderen. *Na aanpassing van de uren van de vlucht blijkt onze kamerkeuze te zijn aangepast .... *De keuze van de transferten luchthaven>hotel>luchthaven stond niet op de bestelbon aangegeven. Er was wel een tekst die aangaf dat de transferten moeten worden bijgeboekt .... Uiterst verwarrend dus. *Mijn gender bleek plotseling van man naar vrouw te zijn aangepast ... Enfin, na contact met jullie helpdesk heeft een zeer vriendelijke mijnheer alles wel aangepast. En zijn we dus opnieuw tevreden. Voorstel: voer een tussenstap in waar alle keuzes en prijzen worden opgelijst + totale som te betalen. Waarna je dan kan wijzigen of bevestigenbinnen een aanvaardbaar tijdsbestek. De bestelbon geeft vervolgens overzicht van alle keuzes

Werkt duidelijk en snel voor mij

Ik boek meestal bij tui. De keuze is groot, vakanties in het verleden waren altijd leuk. De prijzen zijn normaal. Alles is altijd goed en op tijd geregeld.

Alles is zeer vlot verlopen

Je kan gemakkelijk een hotel boeken en je ziet direct wat de prijs is en of je korting krijgt

Het zal ongetwijfeld een schitterende reis worden maar iets moet me van het hart

Ik kijk er naar uit Malta samen met mijn dochter te ontdekken. Het is onze vijfde opeenvolgende zomervakantie die ik bij jullie boekte. Wel was het geen fijne ontdekking dat ik op e paar dagen verschil de bijkomende vroegboekkorting van 150 euro misliep. Nergens stond vermeld tot wanneer deze liep. Ik dacht tot het einde van de maand januari maar dat bleek niet zo. Ik wou eerst overleggen met mijn dochter vooraleer te boeken en dat kon alleen in het weekend. Ik zou het zeer op prijs stellen mocht u ons als trouwe klanten toch nog de korting geven. Ons boekingsnummer is 102323818. Hopelijk krijgen we positief nieuws.

Vlot geboekt.

We houden al een tijdje H10 Gran Tinerfe in de gaten en in juni kunnen we plots een weekje naar ons favoriete hotel met 45 % korting. Mits het aanpassen van de luchthaven en de kamer was onze reis in geen tijd geboekt. Handig!

Hele fijne website om een reis te boeken.

Overzichtelijk

Via de app heel duidelijk en gemakkelijk n gebruik

Duidelijke informatie

Gemakkelijk en duidelijk

Handig in gebruik

Gewoon zeer handig

Snelle boeking

Boeken gaat snel, het enige moeilijke is de keuze voor de verzekering.

Réservation très facile

Connaissant déjà la destination, la reservation fut très facile

Reservatie ging vlot - betaling lukte maar niet

De reservatie ging heel vlot. Allen zag ik dat vanaf dit jaar het transport pas in een later stadion wordt aangerekend. Dit geeft in de eerste instantie dat de prijs goedkoper is, maar er komen nog extra kosten bij voor de bagage en de transfer. Toen alles in orde was, wilde ik het voorschot betalen en dat heeft echt veel tijd gekost om dit in orde te brengen -> zeker 30 min. toen lukte het pas. Erg vervelend.

C'est bien de voyager avec TUI

J'ai déjà voyagé avec Tui ,c'était bien.

Harcèlement publicitaire

Le titre est assez explicite…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik heb 2 keer telefonisch contact moeten opnemen ...

Ik heb 2 keer telefonisch contact moeten opnemen bij het afwerken van de boeking. 1. Mijn bestemming is Tunesië en hoewel het gevraagd wordt (wegens gewijzigde verplichting) kan ik nergens onze paspoortgegevens toevoegen in het digitaal dossier. 2. Het volgende vind ik zeer eigenaardig: Voor wat betreft de online check in, meldde me mij telefonisch dat ik best op de dag van vertrek gewoon langs de balie passeer. Tenslotte heb ik nog volgende vraag: wordt het omzetcijfer van mijn reisdossier toegevoegd aan de verkoopdoelstelling van het door mij geprefereerde reiskantoor? Het team daar is fantastisch! In de dagen na de boeking bleef ik nog verder (digitale) reclame krijgen over andere hotels van de gekozen bestemming. Dat stoorde me erg!!

Moeilijk

Mogelijkheden met betalen via app …paar keren moeten bellen voor oplossing ,,,

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende