Super gegaan

Eerst even wat bang om stappen te zetten. Maar de vragen en het vervolg ging steeds beter. Dus boeking perfect geregeld. Alleen wat problemen met contact nr in Belgie. Geboekt op app tuibe vanuit Maastricht. Contact verwijzing naar tuibe is nr zonder voorloop gegevens. (0032) Dus was even zoeken, rest prima vooralsnog gelopen. Top groet Hubertus Niesten Maastricht.

Onhandig omdat ik de vlucht niet mee kon boeken.

Als ik een all in vakantie boek wens ik de vlucht mee te boeken. Nu wordt ik van het kastje naar de miur gestuurd.

Het gaat heel vlot om te boeken

Site internet intuitif et très facile d'utilisation

Lors de ma recherche de vacances, j'ai trouvé que le site TUI était le plus intuitif et le plus complet dans les descriptifs et parfaitement clair dans les prix proposés

Weekendje weg.

Zeer makkelijk te boeken.

Kan beter

Om online te betalen is nogal zoekwerk. Is het niet beter op het einde van van afrekening en link te zetten om voor voorschot betaling. En daarna een mail te krijgen dat betaling heeft ontvangen

Online boeken maakt keuze gemakkelijk

Je kan de beschrijving van het hotel lezen, aangevuld met foto's. Echter, het blijft opletten geblazen! Het systeem blijft automatisch twee reiskoffers aanvinken als je er één aanduidt bij de eerste persoon. Dit is nog steeds voor verbetering vatbaar, ondanks mijn opmerking bij vorige boekingen.

niet zo gemakkelijk om alle voordelen te zien

Jammer van geen rechtstreekse vluchten op Lanzarote en Fuengerola... Toegankelijkheid van hotels niet aangeduid: soms veel trappen, niet altijd mogelijk... Duur van korting niet aangeduid... Waar mag nog gerookt worden?

Bijna probleemloze boeking

Ik wist op voorhand waar en wanneer te boeken en welke keuzes zouden gemaakt worden. Enkel bij de laatste stap ging er iets mis waardoor ik telefonisch contact moest nemen om dat recht te zetten.

Overzichtelijk, en gebruiksvriendelijke app

Reeds meerdere reizen geboekt met een heel goede ervaring

Positief maar toch één negatieve ervaring

Alles verliep redelijk vlot.... maar plots blijkt dat er in de prijs geen enkele ruimbagage is inbegrepen.....enkel handbagage.... wie reist er nu twaalf dagen naar Egypte zonder enige ruimbagage??? Is beetje misleidend en kost per koppel al vlug méér dan 100 Euro extra.... zou anders kunnen "verkocht" worden.....

Positief, maar wel wat minpunten

Boeken op zich verloopt goed. Enkel komen er tijdens het boeken nog allerlei kosten bij waarvan je mag verwachten dat dit in de totaalprijs zit zoals dit vroeger gewoon was (bagage, transfer ter plaatse).

Goeie keuze gemaakt

Vlug mijn keuze kunnen doen.

Ik heb u laten weten dat k niet kan inloggen op uw tui site..heb u verzocht om alle informatie z

Op uw tui en verzocht om alle informatie Zoals tickets te bekomen via email [email protected] maar heb geen antwoord bekomen. dringend bevestigen aub. Na mijn reservatie heb ik vastgesteld Dat uw prijzen meer dan 500 € duurder zijn dan een reservatie via tripadviser of rechtstreeks bij hotel voor zelfde type kamer superiordouble privilège op 6de verdieping. WAAROM WAT BIEDT U MEER AAN? vraag : Is de transfert van luchthaven naar hotel met een bus die eerst andere hotels aandoet en anderhalf uur duurt ? Antwoord aub. Het is de eerste keer dat ik tui reserveer Maar ik denk dat ik een verkeerde keuze heb gemaakt. Bedankt voor dringende opvolging en duidelijk antwoord. Dank.u Denis etienne Kortrijk.

Réserver ..la galère

Sur la tablette... 1 ère tentative...une première carte bancaire refusée... On recommence..une 2ème carre bancaire refusée... Mon mari, sur son tél...après 20 min à réussi à payer l’acompte...dossier 290271056, réservation 102298458 On est sans doute moins doué que la moyenne ... Puis le soir on regarde les mails...les 2 premières tentatives sans paiement ont été quand même prises en compte...on a pas trouvé une adresse mail pour expliquer notre problème...que j’expose ici

Site très facile à utiliser

Très simple, information très complète et tarifs complets très simple

Zeer positief

Alles is duidelijk uitgelegd,

Lenteur

Le site de Tuy reste lent. Il semble aussi rencontrer des difficultés à retenir les préférences. Merci de ne plus mettre de personnages en arrière plan. Cela empêche la bonne lecture du descriptif de l'hôtel.

Gaat vlot

Ik boekte al meermaals. Gaat vlot.

Rapide

Toujours très bien

Site is veel verbeterd

Ik boek zelf altijd mijn reis en schuim dan ook veel sites af voor de beste deal. Maar sinds Tui de mogelijkheid heeft om op prijs te selecteren, heb ik dan ook mijn volgende reis gevonden, op Tui! Site is dus veel toegankelijker geworden voor alle budgetten.

Betrouwbaar en voordelig

Reeds verschillende jaren boeken we onze vakantie naar Lourdes via TUI. We vinden makkelijk het gepaste hotel aan zeer aantrekkelijke prijzen. Betaling verloopt makkelijk en betrouwbaar. Goede opvolg mogelijkheden.

Top!!

Ik ben erg tevreden over mijn reservatie bij TUI. Het boekingsproces was eenvoudig en duidelijk, en ik kreeg snel een bevestiging met alle details. Het gaf me meteen een goed gevoel om via TUI te boeken. Absoluut een positieve ervaring!

Super gemakkelijk

Ik ga al jaren met Tui op reis en heb nog nooit problemen gehad. De Hotels die wij boekten waren altijd zoals de brochure is omschreven soms een klein minpuntje maar niet om daar over te schrijven

Vlug geholpen aan raad, wat te doen. Vriendelijk, behulpzaam.

Top Tui. Hopelijk blijft het zo met al men vragen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende