Altijd prima geregeld

Wij boeken altijd online en hebben nog nooit problemen ondervonden en de locatie is zoals omschreven .

Simple, clair, intuitif

La recherche est relativement aisée une fois que l'on a essayé plusieurs fois. Le payement est parfois moins facile. Globalement très bien

Gemakkelijk en duidelijk te boeken

Was de eerste keer rechtstreekse Tui. Voor herhaling vatbaar.

Werkt snel en goed

Prima en duidelijke site.

zonder problemen geboekt

idem als hierboven

Redelijk

Goed maar ga toch liever maar een bureau

Superbe application

Application très bien faite, nous avons le choix des hôtels, des aéroports , des dates de départ et de retour et des prix. Il n'y a pas d'ambiguïté., c'est limpide. Lors de la réservation, il serait intéressant de pouvoir laisser le choix de régler les vacances en une seule fois comme les vacances précédentes.

Ravis

Super tout ok

Beetje omslachtig

3 e boeking via internet , en altijd sloop er een fout in . Nu ook weer , en kon de boeking niet ongedaan krijgen of veranderen . Daarvoor naar de TUi - winkel in Sint - Denijs - Westrem geweest, waar ze me prima geholpen hebben zal ook een beetje aan onze ouderdom liggen , boeken met een I - phone lukt zo goed niet meer door de grote van het scherm , volgende keer boek ik via reisbureau

Ben heel tevreden

Alles is duidelijk en top communicatie

het lukte niet maar door de naam van de aanvrager op de tweede persoon te zetten lukte het wel

het wilde maar niet lukken , en toen heb ik de naam van de aanvrager veranderd naar de naam van de persoon die meereisde en lukte het wel ????

ooo

Zoals het moet

Verwarring

Eerste online booking was door een technisch probleem bij de betaling misgelopen. Sessie moeten afsluiten. Booking opnieuw uitgevoerd, tweede keer lukte het wel, voorschot betaald boeking nr: 033564520. Na verschillende herineringen dat mijn voorschot nog niet betaald was werd mijn booking geanulleerd. Na een onvriendelijke consultatie bij de TUI shop in Lier werd het duidelijk dat dit om de eerste (mislukte) booking ging booking nr 033564519 en niet om de tweede die nog steeds intakt geboekt bleek. Het feit dat er initieel 2 bookingen werden gereigistreerd kan niet geconsulteerd worden op de klanten site van TUI, enkel de tweede betaalde booking is zichtbaar nr: 033564520

Très facile de trouver les vacances

Un last minute très bon marché réservé en quelques minutes

Cookies deden me bijna de das om

Ik was nog verschillende vakanties aan het vergelijken. Uiteindelijk de beslissing gemaakt en geklikt op nu boeken. Een reis naar Kos. Ik doorloop de hele procedure. Ik kijk passagiers en prijs nog na. En betaal. Dan krijg ik men reis overzicht in de mail: Uw reis naar Rhodos. Ik panikeer, ik ging helemaal niet naar Rhodos. Ik kijk naar de betaalbevestiging, jawel daar staat ook Rhodos. Ik klik 10x op de terug knop, dit was wel degelijk het tablad van de reis naar Kos. Rhodos was de laatste dat ik opende. Door de cookies was Rhodos als bestemming aangeduid. Ik bel naar de helpdek van tui flights. Ze begreep het probleem. Reis kon omgezet worden. Al bij al een goede afloop

Dik in orde

Mijn ervaringen zijn als volgt: Wij zien dat Tui goed georganiseerd is. Met de vliegvakanties die wij maakten beleefden wij zorgeloze tijden. Bedankt Tui.

Achat de séjour

Honteux, travaux totalement cachés

• Nous recommanderiez-vous? Non

Oké

Alles goed verlopen

Nooit meer!

Nooit meer Tui ! Enorm lang op de luchthaven gewacht door vertraging. De reis was ook via Tui geboekt en was niet wat er beloofd was. We boekten een vlucht + 5 sterrenresort bij Tui in Punta Cana. Het resort was echter geen 3 sterren waard en leek niets zoals op de foto's was getoond. Van het eten dat niet vers was, toilet verstopt, douche kapot, vuil.. Na enkele keren bij Tui aangeklopt te hebben stuurde de tui medewerker mij via WhatsApp om ze me zelf een ander resort te regelen en later een tussenkomst aan te vragen. Ik heb zelf een nieuw resort geboekt en transport geregeld. Zelfde prijs maar de kwaliteitsverschil was enorm. Toen ik later Tui contacteerde zei Romy van klantenservice dat zelf een ander resort boeken contactbreuk is en dat zij niet tussen komen. Zeer vreemd aangezien dit aangeraden was en ik dit op whatsapp had staan. Het ticket werd later niet meer opgevolgd. Mij zien ze niet meer terug met Tui!

Heel vlotte mogelijkheid voor een boeking te doen

Naast de vlotte boeking is de opvolging op de app zeer interessant en vlug.

on peut tjs mieux faire

On ne voit pas tout de suite que le vol aller est avec une escale.. ce n est pas grave en soit mais ce serait bien d avoir l attention attirée dès le début.

Arnaque

J'ai voulu obtenir un devis pour un séjour sur Djerba en octobre et sans verser aucun acompte je reçois un mail avec une réservation validée. Je contacte l'agence de Mouscron avec preuve de l'appel le jour même on me confirme que le séjour va être annulé mais 7jours plus tard la réservation est toujours en cours. Je recontacte aujourd'hui le 9 août cette même agence et on me dit que malheureusement ils ne peuvent rien faire et de voir avec le service client qui eux même me renvoie vers l'agence et la surprise on me dit qu'il y aura 15% de frais d'annulation!!!!! Une honte en sachant que nous sommes de fidèle clients. Comment un simple devis peut se transformer en une réservation validée sans avoir versé d'acompte!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très mauvaise expérience sur le net

Heureusement que je suis passé à l’agence de hornu pour réglé cette affaire en plus il sont d’une gentillesse je ne passerai plus par le net cordialement. Allegro

Plutôt correcte

Assez correcte pour réserver par compte toujours pas de confirmation du paiement alors que cela a été fait le 20 juillet et nous sommes le 7 août?

Boeking ging simpel alleen het betalen gaf wel enige problemen, ons dag tegoed was onvoldoende en het duurt 4 uur voordat je de ophoging kan gebruiken, er wordt geen Iban nummer vermeld dus eigenlijk moet je de site openhouden tot je kan betalen dat is natuurlijk geen doen, gelukkig hadden we een visa kaart en hebben we het op die manier opgelost , maar het zou prettiger zijn om gewoon te kunnen te kunnen zien op welk nummer je geld over gemaakt kan worden zodat je een dag later op je gemak kan betalen .scheelt zenuwen

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende