very good service

very good service

Génial

Super achat

Sin ningún problema

He comprado una chaqueta de spyder y todo ha ido perfectamente, en 4 días estaba en mi domicilio.

• ¿Nos recomendarías?

They fit perfectly. Real size.

Delivery is fast, but quite expensive.

Could not be happier

Great purchasing process, fantastic products at extremely good prices. Disappointed that my wife's gloves are too big, but that is our fault for thinking we needed the larger size. Everything was perfect. Highly recommend this company.

Expédition rapide colis bien emballé 1ere expérience satisfaisante

Service d’envoi rapide colis bien protégé 1ere expérience très satisfaite

Livraison très rapide

Commande reçu 2 jours après validation. Produit conforme au descriptif. Parfait.

Fast and corect.

Several times I bay diferent items from web site. Item its well discribed, you have time to answer on any question prompt. Shipment its realy fast in compering to others, in 3 words “Im very satisfied”.

Gran producto a buen precio

Rápido, correcta información técnica y producto bien fotografiado con la realidad.

• ¿Nos recomendarías?

era un cambio per prodotto difettoso e ci ho rimesso dei soldi

avevo acquistato dei pantaloni al costo di €89,99; li ho restituiti perchè difettosi e mi è stato fatto un buono apparentemente dello stesso valore. Quando ho riacquistati i pantaloni (un modello diverso) dal costo di €79,99 il prezzo mi è stato scontato ma ho dovuto pagare la consegna nonostante il mio buono fosse di €10 più alto.

• Ci consiglieresti? Si

profesionalidad

facil, la compra, plazos de entrega, y calidad del producto.

• ¿Nos recomendarías?

Rápido y muy buena oferta sin engaños

El pedido llegó rápido y perfecto. La oferta era muy buena y no tuve ninguna sorpresa negativa. La compra llegó en perfecto estado

Excelente

Es mi primera compra en skiwebshop de material de esquí y estoy muy satisfecha con los productos comprados y su excelente calidad precio

• ¿Nos recomendarías?

Product delivery as scheduled and exactly what I ordered

Everything was ok. The tracking linh was missing but, after sending an email the link was sent. Product arrived at reasonable time

Rapido

Todo Bien!

Professionisti

E' il secondo ordine che effettuo, esperienza migliore della prima già positivissima. Grande assortimento di prodotti e taglie, se poi aggiungiamo al tutto l'ottimo compromesso qualità prezzo non si può davvero aver di meglio! Ad maiora semper

• Ci consiglieresti? Si

La vitesse de livraison

Deuxième commande passée et livraison le lendemain sans problème tout comme la première.

Very fast and prompt service

Great. looking forward for the future sales.

Good, easy website to navigate products.

Only issue (my fault) after placing original order I received the EXRTRA-25 discount (very happy) a few days later placed a bigger value order but didn't receive the Extra-25 discount. After digging deeper into this I now understand it was a one time/one person discount code. I will be ordering more skiwear but will not make the same mistake. Thanks for your International Shipping. Gold Coast | Australia

Magnifique et belle qualité.

Pantalon magnifique et de belle qualité.

Parfait

La combinaison convient parfaitement, le prix est conforme à ce qui est affiché sur le site de la marque, envoi rapide du colis.

Perfect!

Quick delivery to Europe, great quality.

Calidad y rapidez

Ha sido una muy buena experiencia de compra

Great shop

Excellent range of products at great prices.

First good experience

Perfect service, fast shipment.

Laagsteen 28

4815 PH Breda