Szybka i profesjonalna obsługa
Pierwsze zamówienie i dobór rozmiaru bez problemu. Jakość produktów dobra.
Bogunów
Laden reviews...
81 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.431 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en duidelijke productinformatie. Het assortiment is goed geprezen en de prijzen zijn concurrerend. Enkele meldingen gaan over vertragingen of ontbrekende artikelen, maar de communicatie en oplossing van problemen zijn over het algemeen effectief. Al met al zijn klanten tevreden en komen terug.
Pierwsze zamówienie i dobór rozmiaru bez problemu. Jakość produktów dobra.
Bogunów
Nie spodziewałam się, że można tak szybko zrealizować zamówienie. Jedno złożone w niedzielę a już w środę paczka dostarczona. Drugie złożone we wtorek w nocy i w piątek paczuszka w domu. Towar zgodny z opisem. Zdecydowanie wrócę do zakupów na SkiWebSzkop.pl
Anna
Trzcionka
Udało mi się kupić spodnie narciarskie po dużej przecenie, obawiałem się jedynie rozmiary jednak wyszły trochę większe niż mówiła rozmiarówka - co i tak na plus, że jest dostępna dla każdej firmy z podziałem na płeć. Dostawa w 2-3 dni jak na produkt który szedł spoza Polski to bardzo dobry wynik.
17 February 2026
Jędrzej
Śmigiel
Szybka realizacja zamówienie, bardzo profesjonalnie. Produkty oryginalne i najwyższej jakości. Warto zaufać, ja ufam i wrócę po następne zamówieni! Polecam!!
17 February 2026
Magdalena
Gdańsk
Narty dotarły bezpiecznie i szybko . Dodatkowo pokrowiec gratis .
16 February 2026
Radosław
Hrubieszów
Wszystko super, szkoda tylko że wysyłka nie jest korzystna i tak samo polityka zwrotów.
15 February 2026
Karol
Chełmek
Łatwość zamówienia oraz profesjonalna jego obsługa.
15 February 2026
Adam
Bojano
Bardzo duży asortyment. Przystępne ceny, sprawna i szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowe , szybkie zwroty.
14 February 2026
Tomasz
Kraków
Bardzo szybka realizacja zamówienia, prosty zwrot, szybka odpowiedź w komunikacji.
10 February 2026
Martyna Płonowska-Troszka
Rybnik
Realizacja zamówień bez uwag. Szybką wysyłka i dostawa. Polecam
9 February 2026
Jerzy
Grein
Wysyłka na adres bez ubezpieczenia paczki i bez odbioru przeze mnie. Odbijanie teraz piłeczki kto zawinił kurier czy wy. Paczka porzucona gdzieś przez kuriera a dpd nie czuję się winne bo nie zaznaczyliście że do rąk własnych moich ma trafić ta paczka więc została rzucona tak o i znikła
Beveelt niet aan
7 February 2026
Paulina
Strzelin
Dzień dobry, Pani Paulino. Dziękujemy za pozostawienie opinii. Niezmiernie nam przykro, że początkowo wystąpiły trudności z doręczeniem paczki i rozumiemy, jak frustrująca mogła być ta sytuacja.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że wysyłki realizowane są za pośrednictwem firmy kurierskiej w standardowej usłudze doręczenia na adres, która, zgodnie z procedurami przewoźnika, nie obejmuje opcji doręczenia wyłącznie „do rąk własnych” odbiorcy. Oznacza to, że paczka może zostać przekazana osobie obecnej pod wskazanym adresem lub doręczona zgodnie z zasadami kuriera.
Jako sklep z siedzibą w Holandii nie mamy możliwości modyfikowania tych zasad dla pojedynczych przesyłek. W zdecydowanej większości przypadków doręczenia przebiegają bezproblemowo, jednak w tej sytuacji wystąpiły nieprzewidziane komplikacje po stronie przewoźnika.
Cieszymy się jednak, że ostatecznie paczka została Pani doręczona.
Jeśli chodzi o opłatę za wysyłkę, chcielibyśmy doprecyzować, że jest ona jedynie niewielką częścią rzeczywistych kosztów transportu, jakie ponosimy wobec przewoźnika.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. Pozdrawiamy, zespół SkiWebShop
Wszystko sprawnie i bezproblemowo, towar pierwsza klasa.
7 February 2026
Michal Kacperczyk
Radom
Rejestracja prosta, dostawa szybsza od zapowiadanej, informacje właściwe i na czas, towar zgodny z zamówieniem i zapakowany w firmowe opakowanie. Jak na razie wzór wśród sklepów.
6 February 2026
Chorzów
Pełne zadowolenie z zamówienia.
4 February 2026
Aleksandra
Stare Koźle
Szybka i miła obsługa.
3 February 2026
Aga
Bielsko-Biała
Ceny konkurencyjne, maila ze znizkami przychodza szybko po zapisaniu na newsletter, latwa nawigacja na stronie
3 February 2026
Ann
Katowice
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Zamówiłem narty, które nie dość że były w cenie w Polsce nie osiągalnej to jeszcze zostały wysłane do mnie za darmo. Paczka dotarła w 3 dni od zamówienia cała i nieuszkodzona. Wisienka na torcie jest obsługa infolinii w języku polskim. Na pewno wrócę.
30 January 2026
Adrian
Warszawa
Zamówienie, proces, dostawa - absolute spitze klasse !!!
30 January 2026
Rafał
Brzeg
Zamowienie szybko zrealizowane, wszystko sie zgadza, jeszcze wrócę:)
29 January 2026
Basia
Kraków
Znalazłem co szukałem. Łatwe zakupy, szybka dostawa. Duży wybór marek.
27 January 2026
Michał
Kraków
Super sklep. Obsługa bez problemowa. Duży wybór ,ceny atrakcyjne.
26 January 2026
Jacek Sławomir Zawadzki
Sosnowica
To czego oczekiwałem. Kurtka i spodnie wyglądaja na solidne, sąwygodne a parametry sprawdzę na stoku. Już nie mogę się doczekać.
26 January 2026
Grzegorz
Warszawa
Szczeże polecam firmę,wszystko odbywa się szybko i sprawnie.
22 January 2026
Renata
Leśnica
Po raz pierwszy korzystałem z oferty SkiWebShop.pl i na pewno nie po raz ostatni. Transakcja przebiegła bez żadnych problemów. Zamówiony towar odpowiadał specyfikacji i był bardzo atrakcyjny cenowo. Na stronie internetowej sklepu wskazano - w sposób transparentny - wszystkie parametry zamawianego towaru. Dostarczenie towaru było ekspresowe, a ja byłem na bieżąco informowany o drodze przesyłki. Oczywiście, że polecam SkiWebShop.pl
19 January 2026
ADAM
Kraków
Mój pierwszy zakup, trochę się martwiłam bo długo nie dochodziła paczka. Plus za niestandardowe rozmiary mam 158 cm i ciężko mi kupić narciarskie spodnie.
19 January 2026
Joanna