Slim, zo heb je iemand die meedenkt met jouw wensen. Heel veel plezier met jouw nieuwe toestel!
Dat is nog eens een all round set, waar je echt alle kanten mee op kan. We zijn benieuwd naar de foto's, stuur eens wat in bij een van onze challenges op social media!
Merci de nous avoir laissé vous conseiller fidèlement pendant de nombreuses années ! Nous espérons que vous apprécierez votre nouvel appareil photo.
Mooie lens Luc! We wensen je er veel plezier mee!
Fijn om te lezen Glenn
Mooie keuze Yvan, ik wens je er veel plezier mee!
Wat leuk Charlotte dat je bent geslaagd voor een camera! Ik wens je er veel plezier mee!
Hi Kiki, wat leuk om te lezen dat we je hebben kunnen verrassen! We zien je graag snel weer eens!
Mooi dat we je hiermee konden helpen. Veel flitsplezier!
Graag gedaan! We zullen de complimenten overbrengen aan Kevin. Superleuk dat de nieuwe camera helemaal naar wens is en we wensen jullie er veel plezier mee.
Goed om te lezen dat beide zijn bevallen! We wensen je veel plezier met jouw nieuwe camera.
Fijn dat dit allemaal naar wens is Jacques!
Prachtige combinatie! We weten wel zeker dat hier veel plezier aan gaat beleven.
Dankjewel!
Gefeliciteerd! Leuk dat we jou op fijne wijze konden helpen bij het maken van jouw keuze. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe toestel.
Et une belle combinaison que vous avez acquise. Amusez-vous bien avec !
C'est bien que vous soyez allé le tester tout de suite. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec cet objectif amusant !
Bedankt dat je al meer dan 10 jaar bij ons komt! We doen ons best om de scherpste prijzen te kunnen bieden.
Félicitations pour votre nouveau téléobjectif. Nous sommes heureux d'avoir pu vous aider.
Graag gedaan. Gelukkig konden we dit in de winkel nog voor je regelen.
Mooi te lezen dat alles naar wens was. Graag tot ziens!
Wow 30 ans déjà, merci ! C'est bien que vous l'aimiez même après avoir fusionné avec Kamera Express.
Fijn dat we je konden helpen met jouw keuze. Veel plezier met je nieuwe camera!