Heeft een totaal van 793 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment92%
De beoordelingen geven een overwegend positief beeld met snelle levering en goede verpakking. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en het eenvoudige bestelproces. Enkele opmerkingen gaan over vriendelijk personeel en duidelijke informatie, maar de algemene indruk is positief met aandacht voor waarde.
Sterke punten
Uitstekende verpakking
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 17 reviews
Prima product om muren te kaleien en snel geleverd
Mooie afwerking en makkelijke verwerking volgens de gebruiksaanwijzing. Ik had de benodigde hoeveelheid iets onderschat maar mijn muren waren echt wel in slechte staat.
13 August 2025
Johan
Londerzeel
Prima kwaliteit en snelle levering
Keurige levering en uitstekend verpakt. Alleen jammer dat DPD vervelende afleverpunten heeft voor als je niet thuis bent.
13 August 2025
Snel,goed,aan te bevelen
3 July 2025
N
Reuver
Ik wist niet meer welk kleur ik moest hebben , een vriendelijke dame belde me op , zocht en zei welke kleur ,ik had de verkeerde genomen zodat mijn muren niet zouden passen das pas service
2 July 2025
Nathalie Roman
Wervik
Producten aan scherpe prijs. Snelle levering en supergoed verpakt
1 July 2025
Tom
Ieper
uitstekend
top ervaring zeer vriendelijk en correct
had een behang emmer die open was gegaan tijdens vervoer
foto gestuurd en werd direct vervangen door een nieuwe.
30 June 2025
jos
nijlen
Alles verliep perfect
Super service. Niets op aan te merken.
19 June 2025
15 May 2025
Dirk
Dom
Een aanrader van webshop
Prijs-Kwaliteitverhouding dik in orde en een prima klantenservice.
23 April 2025
Ghislain
Zottegem
Zoals het hoort
Niet zomaar een webshop maar antwoordt ook snel op vragen met professioneel advies. Ook telefonisch bereikbaar als je niet door kunt.
Zeer snelle levering van de producten. Een product was bij de post verloren gegaan en er werd direct een nieuwe verzonden i.p.v. af te wachten of het alsnog geleverd wordt.
Al met al zeer tevreden met deze leverancier.
2 April 2025
Alles prima!
Zeer goede service.
Jean-Marie
Vlissingen
Vlotte levering na gied advies.
Francis
Veurne
We zijn heel tevreden!
Onze 2 bestellingen zijn perfect gearriveerd.
Martine
Hallaar
Prima kwaliteit/snelle levering
Perfect resultaat
9 March 2025
Johan
Wallays
Vlot en probleemloos
Gevonden wat ik zocht, besteld en probleemloos geleverd. Zeer tevreden
8 March 2025
M
Z
Product goed ingepakt en snel geleverd.
8 March 2025
31 January 2025
Goor N
Eupen
Top producten
Zowel primer als kaleiverf waren top op mee aan de slag te gaan met heel mooi resultaat.
Dit komt wel met een prijs maar aangezien het een heel goed product is neem je dit er bij.
8 November 2024
Kurt
Mortier
Een betrouwbaar bedrijf
Vriendelijk en service gericht
8 November 2024
Truus
Wehl
Zeer vriendelijk met kennis van zaken en levering aan huis!
Makkelijke webshop, snel en vlot in aanbevelingen wat het beste voor mij zou zijn. Kennis van zaken en zelfs zo vriendelijk om alles tot bij mij te brengen ondanks de grote hoeveelheid. Heel fijne ervaring!
26 October 2024
Ben Reynkens
BALEN
Top site
Heel tevreden van mijn aankoop
9 October 2024
Linda
Antwerpen
Vlot in huis en goed verzorgt.
Na het bestellen, had ík alles binnen drie dagen in huis
5 September 2024
P.
Krommenie
Snelle levering!
Snel besteld en snel geleverd!
4 September 2024
Sander
Hoboken
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 793 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Over Modevoormuren.com
Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.