top

heel goed en verzorgd ;savonds besteld en de dag erna verzorgd ontvangen;super

Top bedrijf

Nadat eerste zending niet was aangekomen door PostNL werd door het bedrijf na melding via mail zonder protest een tweede zending gedaan. Die werd wel ontvangen. Product ziet er goed uit.

Schnell und zuverlässig

Produkt wurde schnell geliefert. Auch nach Deutschland. Zuverlässig und Einwandfrei. Gerne wieder.

Mitigee

Petite expérience qui a surtout mal démarré par une livraison avec article endommagé: caisse perforé… il faudrait prévoir un conditionnement plus approprié pour les envois internet.

SERVICE RAPIDE

SERVICE .OK. DELAI OK .

Goed advies en snelle levering.

Er was bij mij onduidelijkheid over de typen cadac en benodigde onderdelen. Snel reactie op mail en bestelling binnen dag afgeleverd.

Alles super!!!!!

Sehr freundlicher Kontakt, super hilfsbereit super schnelle Lieferung! Die Entscheidung von Cramer auf CADAC zu wechseln war goldrichtig! Werde, wie in den letzten Urlauben, Reklame auf dem Campingplatz für dieses tolle Produkt machen!

Bon service après vente

Un échange sous garantie a été effectué de manière satisfaisante

Duidelijk en snelle levering

Duidelijke site. Goede prijs en daarna snelle en levering. Wist niet dat je rechtstreeks kon bestellen. Zeker aanrader.

Geweldige service. Onze tas van onze cadac adventure to go grill was inmiddels na jaren vergaan. Ik had gevraagd of ik een nieuwe tas kon bestellen. De cadac doet het namelijk nog steeds en is van een geweldige kwaliteit. Omdat onze versie een van de eerste was, hadden ze nog een tas in t magazijn er van liggen en die heb ik gratis mogen ontvangen. Dat noem ik pas service. Super bedankt!

Duidelijke site , snelle afhandeling

Duidelijke website, snelle keurige aflevering

Trotz originaler Hersteller-Liste kein Ersatz möglich.

Bestellt wurden einfache Gasdüsen, geliefert wurde dann die falsche Gewindegröße. Das kann passieren, ist ja menschlich. Ein kurzer Mail Kontakt und die Aufforderung das Gerät abzufotografieren in verschiedenen Zuständen. Nur so könne man ermitteln welche Düse verwendet wurde. Bei meinem Gerät käme es schon einmal zu Abweichungen. Ich finde das wirklich beschämend, das der eigene Hersteller nicht in der Lage ist, seinen Artikelnummern zu vertrauen. Ach übrigens, zwischenzeitlich habe ich von einem Drittanbieter problemlos die passen Düsen erhalten und das ganze auch noch billiger. Ich bin jetzt wirklich gespannt wie lange es noch bei Cadac dauern wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Verkoopt oude producten

Ik heb mede zoals ook cadac adviseert mijn gasslang na 5 jaar vervangen. Heb bij Cadac een nieuwe gekocht. Ik kreeg echter een slang geleverd uit 2021. Toen ik hierover belde werd mij medegedeeld dat Cadac altijd eerst oude voorraad opmaakt en zij niet van plan waren mij een nieuwe te leren. Als ik dat toch wilde moest ik maar naar een bedrijf gaan waar ik op de slang kon kijken wat de datum was en die dan daar maar kopen. En anders na 3 jaar ipv de verwachte 5 weer een "nieuwe" kopen. Dit is natuurlijk niet zoals het hoort.

Piece non conforme

Après demande de pièces avec photo par mail jais demandé si la pièce correspondée a mon cadac pour le raccord tétine ont ma répondu oui ben c'est pas la bonne

Almost perfect

Almost perfect, if i didn’t had to replace a o-ring due a leak in a new product.

Perfekt und schnell

Danke. Passt perfekt. War einfach zu finden. Schnell geliefert, gut verpackt. So muss das sein. Gerne wieder.

Vlotte bestelling, goed geleverd, maar niet op alle 'details' gewezen.

Wij kochten de 2 Cook 3 pro Deluxe. Op de product detail pagina (https://www.cadacinternational.com/nl/2-cook-3-pro-deluxe/ ) wordt geen melding gemaakt dat het toestel geleverd wordt zonder koppelstuk. Nochtans staat dit wél mee op de product foto's. Dit hebben we dus achteraf nog bij moeten bestellen. Het stond ook niet bij de optionele accessoires. Het zou handiger zijn mocht de pagina uitleg geven over een "volledig werkende set" (= toestel + koppeling + gasdarm & ontspanner) of zelfs de mogelijkheid om dit in 1 keer aan te kopen. Het toestel zelf echter is heel degelijk en zijn we heel tevreden van tot nu toe.

Sehr guter Preis und superschnelle Lieferung

Die Abwicklung des Kaufs der Brennereinheit war total unkompliziert, schnelle Abwicklung und keine Versandkosten. Das Produkt kam stabil verpackt nach nur 2 Tagen nach Bestellung hier an.

EXCELLENTE TRANSACTION

Mon piezzo ne fonctionnait plus sur mon barbecue , j'ai pu trouvé la pièce sur le site

Die Bestellung im Shop hat reibungslos geklappt.

Leider waren bei meinem Onlinebesuch nicht alle benötigten Teile vorrätig oder hatten eine längere Lieferzeit. Es wäre schön wenn man sich den Versanddienstleister im Kassenbereich frei auswählen könnte, z.B. zwischen GLS, DPD, DHL oder UPS.

Très bon service

J'ai récemment commandé des pièces pour mon cadac safari chef 2 Malgré une erreur de distribution tout est rentré dans l'ordre après l'envoi d'un mail et le retour de la bonne pièce Merci à vous

Alles super

Ware wie gewünscht schnelle Lieferung

Super gut.

Alles super gelaufen, tolles Produkt, Schnelle Lieferung. Gerne wieder.

Alles top

Goede website. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering.

Alkes genau wie beschrieben

Habe schon das 2.mal bei Cadac direkt bestellt und es hat alles super funktioniert! Lieferung erfolgte schnell und der Artikel passte genau

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31)263197740

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.