Leider vom letzten Jahr

Die Qualität des Gasschlauches ist gut. Leider stammte der Gasschlauch vom letzten Jahr. Bei der Verwendung im Campingbereich ist das nicht so toll. Das sollte bei einem Shop direkt vom Hersteller nicht passieren.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Steeds uitstekende service

Na een vraag ivm extra toebehoren kreeg ik een heel duidelijk en correct antwoord. Daarna de grillbakplaat besteld, snelle levering en tevreden over het produkt

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit hoes. Past perfect.

TOP Kundenservice, das hätte ich nicht gedacht

Wir wollten ein Ersatzteil bestellen, welches wir über den Kundenservice angefragt haben. Daraufhin wurden Bilder und Rechnungsbelg angefordert. Eine kurze Beschreibung wie ,wo und was passiert ist. Promt haben wir die Rückinfo erhalten das uns Ersatz zugesand wird, welcher auch wenige tage später per DHL kam. Das nenne ich SERVICE vom feinsten Riesen DANKESCHÖN

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

puissant, rapide et bien fait le top chez Caduc

site claire commande facile paiement sécurisé envoi de commande rapide .C'est comme cela que je conçois la vente sur Internet.C'est a mon humble avis avec un produit de qualité la clef du succès.Bravo

Snelle levering!

Altijd tevreden over deze producten, fijn voor de camping!

Excellent

Faire des grillades, réchauffer, cuisiner à l’extérieur du camping-car avec le barbecue super chef 2 cadac est une expérience magnifique. Je recommande vivement.

Réception rapide, produits conformes.

Juste un petit soucis, pas possible de joindre le SAV français par téléphone et je trouve cela dommage car perso je ne parle pas anglais et j'ai essayé plusieurs fois.

Gut und schnell

Gutes Preis-Leistungsverhältnis und schnelle Lieferung. Kaufe gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Service, unkomplziert und schnell.

Grillrost bestellt, wahrscheinlich vom Versandunternehmen beschädigt. Reklamiert und direkt neuen Grillrost geschickt. DANKE!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Produit commandé, payé, jamais livré

Commande de deux chaises pliantes sur le site. Codac confirme envoie et suivi par tracking. Commande pas arrivée à destination. Contact CODAC . Plus de nouvelles de CODAC sur ma commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Produits de qualité et pratique

Nous avons commandé un adaptateur pour notre cadac et nous sommes très satisfaits à la fois du produit et de l échange téléphonique que jai eu pour le choix de la référence la mieux adapté à notre produit

Snelle correcte levering.

Snel en correct

Meedenkend en erg prettige oplossing gevonden , super!

Nadat ik mijn probleem heb omschreven is Cadac erg meedenkend en service verlenend tot een prettige oplossing gekomen. Hierdoor zal ik al mijn kennissen hiervan op de hoogte brengen dat Cadac erg klanten service verlenend is geweest. Super fijne ervaring met Cadac.

Rapide et serieux

Très rapide et sérieux

Simple et efficace

Visibilité accessoires prix Tout y est Parfait

Super produit très pratique.

Tout est parfait, envoi très rapide.

Gute Übersicht und guter Service

Schnelle Lieferung, auch bei zunächst nicht vorhandenem Ersatzteil, das dann per Mitteilung wieder auf Lager war. Perfekte Organisation.

Zeer snelle reactie

Na aankoop van nieuwe poten bleek er een kapot. Foto gemaakt en volgende dag reactie en nieuwe opgestuurd!! Klasse

Mijn bestelling was heel snel geleverd, toppie.

zoeken, bestellen, ontvangen en BBQen binnen 24 uur.

Op zoek naar een slang om de Cadac te koppelen aan de nieuwe mobilhome, via Google direct gevonden en via de website besteld. Volgende dag geleverd en direct kunnen aansluiten zonder problemen.

Geweldige gas bbq met diverse opties

Bbq komt in losse onderdelen binnen maar met de makkelijke gebruiksaanwijzing is hij in een uurtje in elkaar te zetten. Daarna gasfles eraan koppelen en bbq-en maar. Er zijn ook nog diverse opties te koop zoals een paellapan en bv een plaat waarbij je aan de ene kant kan bbq-en en aan de andere kant aardappeltjes kan bakken. Super handig

Prima service, prima materiaal

Wij zijn heel tevreden van de service en van het toestel

Ersatzteile u d Gas bestellt

Korrekt und schnelle Lieferung. Günstiger Preis bei Gaskartuschen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wij hebben helemaal niets gekocht/ besteld.

Krijgen een mail dat de bestelling is verzonden. Vervolgens een mail dat het pakket is afgeleverd en nu een klanttevredenheidsonderzoek!

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31)263197740

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.