Top Service!

Super Ware und ein kleiner optischer Mangel wurde sofort mit einem Ersatzteil und Rabattgutschein behoben!

Zeer goef

Dank voor het vertrouwen dat het garantie was

Reklamation zügig bearbeitet und Ersatz erhalten.

Wir haben den kleinen Cadac Safari Chef für Camping und sehr gute Erfahrungen gemacht. Daraufhin haben wir uns den großen Cadac Carrie Chef 50 Plancha für Zuhause gekauft. Leider hatten wir Probleme mit der Grillplatte: sie konnte nach wenigem Gebrauch und trotz ordnungsgemäßer Behandlung nicht mehr ordentlich gereinigt werden. Die Grillplatte haben wir reklamiert und Ersatz erhalten. Nochmals vielen Dank!

Wisselens

Heb nu een kookboek besteld dit ging goed. Ik wilde een paar weken geleden een paella pan bestellen die in de.aanbieding was maar als ik die aanklikte kon ik alleen maar een hele dure pan bestellen ,dit dus niet gedaan

Découverte avec la 2cook

Bonne expérience, bon produit. Service client à l'écoute et commerçant. Bravo et Merci

Prima geregeld

Snel, onderdeel voor een oudere safari chef geleverd.

Hochwertige Produkte und schneller Versand

Seit einiger Zeit habe ich den Safari Chef 2 HP im Einsatz und ich bin sehr zufrieden mit diesem Grill. Er ist hochwertig Verarbeitet und hat einen stabilen Stand. Alle Teile sind leicht zu reinigen. Mit der Gaskartusche hat er mich schon auf Kanuwanderungen begleitet und für zuhause habe ich mir kürzlich einen passenden Gasschlauch bestellt, um den Grill mit einer Gasflasche nutzen zu können. Funktioniert einwandfrei und sorgt für leckeres Essen. Gerne wieder!

Super Grill

Wir sind sehr begeistert von dem Grill, Kauf Empfehlung!!

Keurige service

Er was een onderdeel na jaren stuk en Cadac verleende korting voor de vervanging. Netjes

Service aprés vente parfait

Très bonne relation et livraison très rapide

Vorbildlich

Bestellvorgang ist sehr gut aufgebaut und der Versand super schnell. Support ist sehr freundlich und kompetent. Retouren kann man online abwickeln wo man im ersten Moment etwas suchen muss wenn man ohne Kundenkonto bestellt hat.

Hervorragender Kundenservice

Umgehender und kostenloser Austausch eines mangelhaft gelieferten Ersatzteils.

Parfait nickel

Très très bon produit livraison super rapide cité parfaitement correcte

Société sérieuse

Site sécurisé, commande reçue dans un très court délai, commande emballée avec soin , produits de très bonnes qualités , dommage d'avoir les frais postaux en cas d'erreur , je recommande votre marque auprès des utilisateurs, et produits qui durent dans le temps, ravie de mon achat .

De Safari Chef: Fantastisch toestel, snel en correct geleverd.

Ik gebruik de safari chef al vele jaren. Compact en veelzijdig. De nieuwste versie is een mooi cadeau voor mijn zoon die er zeker vele kampeervakanties geniet van zal hebben.

Toppie!

Dit handig, compact, licht bbq toestel op gas is ideaal om mee op reis te nemen: gemakkelijk op te bergen en het biedt veel verschillende mogelijkheden om eten te bereiden: grillen en bakken, paella, soep maken, frietjes bakken,... Daarbij is het ook gemakkelijk om te reinigen! We hebben al ervaringen gehad met andere toestellen maar deze steekt er echt bovenuit! Dus...een aanrader!!

Livraison très rapide

Commandées le dimanche soir... livrées le mercredi matin...mes cartouches de gaz et le tuyau/détendeur adaptable sont arrivés très rapidement. Agréable surprise. Fini le bbq bloqué à côté du cc à la soute-gaz.

Achat barbecue camping

Livraison rapide Colis bon état Marchandis respectée

Gewoon goed en snel.

Zeer goede en snelle service. Geweldig.

de service van cada is geweldig

We hadden via de online winkel obelink een cadac gekocht. Deze kwam beschadigd aan. De firma Obelink wilde geen service verlenen anders dan een nieuwe aan te schaffen beschadigde terug sturen en misschien kreeg ik dan van de nieuw aangeschafte mijn geld terug. Dat vind ik geen service. Gebeld met Cadac en zij vroegen mij een mail te sturen met foto's. hierop hebben zij een dag later een vervangend onderdeel gestuurd ! Dat vind ik nu top sevice.

Ergonomique et pratique

Bonjour très bon produit Une grillade de merguez très stable et facile à nettoyer

Correct, snel en duidelijk

Duidelijke, gemakkelijke website. Alles overzichtelijk en gemakkelijk te vinden. Bestellen en betalen gaat vlot, levering was snel en correct. En zeer tevreden van het bestelde materiaal.

Snelle en correcte levering

Expédition très rapide et bon produit

Commande très facile sur le site. Produit conforme à la demande et expédition très rapide. Je recommande vivement.

Raccord

Conforme à la demande

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31)263197740

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.