Très satisfait du produit Cadac

Le produit Cadac est de très bonne qualité , dommage que le suivi de livraison a été inexistant .

Snelle levering en goede Cadac spullen

Diverse Cadac spullen besteld. Werden goed verpakt , netjes en snel bezorgd. Een tevreden klant.

Garantie-Fall perfekt abgewickelt

Generell kann es - wenn man etwas kauft - auch bei den besten Produkten mal zu einem Produkt-Fehler kommen. Gerade bei Käufen im Internet habe ich bei Reklamationen oder Garantie-Anfragen bisher nicht die besten Erfahrungen gemacht. Daher empfand ich es als EXTREM POSITIV , dass meine (begründete) Garantie-Anfrage nicht in einer endlosen Mail-Lawine endete, sondern mir prompt und ohne jegliche Diskussionen kostenlos (auch keine Versandkosten) eine neue Grillplatte zugesandt wurde. Werde mich - falls ich mal einen neuen oder zusätzlichen Grill brauche - auf jeden fall wieder für Cadac entscheiden!

Très pratique et d’une simplicité super

Peut encombrent , fait de superbes grillades , faciles à nettoyer je le recommande

Rapidité, efficacité, juste parfait

Une nouvelle fois je suis ravie du service de Cadac, Site efficace et simple, livraison rapide, et très bon matériel.

Beau matériel belle qualité

Je ne l’ai pas encore testé mais à première vue c’est un beau produit qui semble de belle qualité et simple d’utilisation,pratique et ne prends pas de place

Sehr gut

Gute Qualität, schnelle Lieferung. Alles prima

Twee dagen dat ik het had besteld was het binnen. Ze beloven wat ze zeggen

Aanbeveling om er bij te vermelden dat er geen gasslang en verstuivers bij zit

Très professionnel

Si j'ai besoin je reviendrai vers vous. Merci

Ik had savonds laat een cadac bbq besteld, en de volgende dag al in huis, we gaan zodra het kan weer grillen

Snelle en goede levering en een súperrrrr goede service

Efficace et complet

Produit réceptionné bien emballé, rapidement et correspondant à la commande

Guter Internetauftritt, übersichtlich, einfach zu bedienen.

1. Bestellung, ganz einfach im Internet, schnelle Lieferung. Sehr zufrieden

zeer tevreden ! en de levering is op tijd aangekomen .

ik ben zeer tevreden ,de levering volledig en op tijd.

heel goed product

de bestelling werd heel snel geleverd!!! het product is zeer goed

super snel geleverd!!!

Binnen 2 dagen thuis ,en in zeer goede verpakking verzonden, geen schade !!!

Juiste, snelle en correcte levering van de door ons bestelde producten

De producten die ik besteld heb werden op een juiste, snelle en correcte manier geleverd. We hebben al enkele jaren een Cadac en zijn er heel tevreden over, we leren en ontdekken nog steeds de uitgebreide mogelijkheden van ons toestel de Cadac Carri chef 2. We gebruiken de Cadac niet enkel op vakanties maar ook thuis wordt deze regelmatig boven gehaald waar we dan aan het experimenteren gaan om nog meer verschillende mogelijkheden te ontdekken. gewoon een must have voor iedere kampeerder!

Lieferung innerhalb eines Tages

Super schnelle Lieferung! Meine Bestellung war innerhalb eines Tages da. Die Ware entspricht völlig meinen Erwartungen. Der Skottel passt gut auf meinem Carri Chief 2.

Schlechter Service

Ich besitze einen Meridian 3 und suchte Ersatzteile. Die konnte ich nicht mehr alle beziehen, und das beim Hersteller.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Cadac parts

Boughta Citi Chef 40 - Plastic Top + location pads (Matt Black). Easy to find and pay. Delivered in Denmark without any problems.

Super barbecue, mais livraison désastreuse

Super barbecue Mais livraison désastreuse : - pas de mail d’expédition - pas de suivi de livraison - une livraison par PostNL à 10km, autre nom, autre nom de rue , seul le numéro de maison était le même… heureusement ces personnes m’ont contacté grâce au numéro de téléphone sur le colis , sinon le colis était perdu

Heb de artikelen bestel op een overzichtelijke site en keurig netjes op tijd bezorgd, prima !

Geweldig, wat een goede service!!

Het probleem met de pandrager is heel snel opgelost!!

Satisfaits

Pour une première commande, je suis très satisfaite, vous êtes à l'écoute de vos clients. Merci

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31)263197740

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.