Panne de piezzo

Échanges de mails pour tenter de réparer à distance puis envoi de la pièce de rechange totalement gratuitement

Mijn ervaring is uitstekend

Mijn ervaring is prima geen problemen met de levering alles was prima in orde ik moet hem alleen nog gebruiken .

Topservice met familiale toets

heel vriendelijke service met een correcte uitleg en snelle verzending en top-online systeem. IK BEN FAN

Fijne ervaring

Super snelle bezorging en goede kwaliteit.

Lekker gemakkelijk

De kinderen vonden het ook leuk om te bakken zonder veel rook!

Great customer service and satisfaction.

Sehr freundlicher und kompetenter Service

Die Bestellung einer Brennereinheit für den Safari Chef 2 verlief problemlos. Die vorausgehende telefonische Beratung war äußerst kompetent und die Dame am Telefon sehr freundlich. So geht Kundenservice..... Immer gerne wieder....

très réactif

après avoir prévenu que notre colis n'avait pas été livré cadac a été compréhensif et réactif. Réception du nouvel envois à peine 5 jours plus tard. Nous allons pouvoir partir en vacances avec notre barbecue.

Correcte en stipte levering

Prima, duidelijke website, goede informatie over de zending en de voortgang, correcte levering

Parfait

Produit d'excellente qualité , relation client parfaite , réponse rapide et à l'écoute , demande satisfaite , Produit reçu très rapidement je recommande à 100% . Merci à eux

Snel en simpel

Gemakkelijk zoeken op artikelnummer

Nach 10 Jahren immer noch Ersatzteile

Ich habe dieses Jahr den Grill 10 Jahre Sommer wie Winter draußen. Jetzt habe ich neue Rost und einen Brenner benötigt. Es gibt noch die passenden Ersatzteile. Super.

Super snel geregeld

1 onderdeel zo in huis.

Werd prima geholpen na probleem met DPD

Ik had een grilplaat voor mijn oude Skottelbraai besteld en dat ging, zacht gezegd, niet goed bij DPD. Zij stuurden 's morgens een mail dat ik tussen 17 en 18 uur mijn pakket zou ontvangen. Om 17.15 weer een mail dat het pakket bezorgd was, maar er was niets afgeleverd. Toen om 17.20 meteen met DPD gebeld, kreeg een bandje dat ze aanwezig waren van 08 tot 17.30 uur. Volgende ochtend dus maar weer gebeld. Kreeg toen een verschrikkelijk sjagerijnige dame aan de lijn, die mij mijn verhaal niet volledig liet vertellen, doordat ze mij continu in de rede viel en daarbij telkens hetzelfde zei, u moet contact opnemen met de leverancier. Ik zei ook dat zij het geleverd hebben, op een ander adres of helemaal niet. De dame in kwestie bleef echter bij het verhaal dat ze al een aantal keer had opgehangen. Ik zei nog dat ze de betreffende chauffeur moesten vragen waar hij het pakket met mijn adres erop dan had bezorgd, echter daar antwoorde ze weer met hetzelfde verhaal dat ik maar contact moest opnemen met Cadac. Dat heb ik toen gedaan, en de dame van Cadac zei toen dat ze contact op zou nemen. Binnen een half uur belde ze al terug dat zij wel te horen had gekregen dat de chauffeur het pakket dus 2 straten verder op nr. 1 had bezorgd. Adres en postcode waren daar ook compleet anders als mijn adres. Ben toen naar dat adres gegaan en daar lag het pakket gewoon op de stoep met een krabbel van de chauffeur erop. Het had bijna 24 uur op de stoep bij de voordeur gelegen, de hele nacht in de regen, terwijl de bewoners niet thuis waren. Heb het pakket dan ook gewoon opgepakt en meegenomen. Thuis direct Cadac gebeld en de dame in kwestie hartelijk bedankt voor haar hulp. De dag erna kreeg ik van DPD ook een verzoek om mijn mening te geven en die heb ik dan ook ongezouten gegeven. Heb ze gevraagd om excuus en fatsoenlijk contact, echter niets meer gehoord. Ik vind het schofterig hoe ik daar behandeld ben en het was dan ook een verademing om zo netjes geholpen te worden door Cadac.

Het toestel doet wat ervan verwacht wordt.

Ideaal voor op de camping. Zeer compact en zeer handig om mee te nemen dankzij de bijgeleverde draagtas

Supersnel geleverd

Cover past perfect

Goede garantie voorwaarden

- ons onderdeel viel binnen de garantie. - helaas geen mail dat onze aanvraag goed was gekeurd.

Snelle levering ondanks dat de doos door bezorgdienst was gedeukt pizza steen nog onbeschadigd door de goede verpakking

très pratique pour le camping j'en fait une bonne pub

Satisfait du réchaud cook 2 de Luxe j'ai aussi un barbecue grillo chef très satisfait après utilisation une remarque les caoutchoucs du support de la grille ne tiennent plus avec la chaleur ces petits caoutchoucs sont ils disponibles chez cadac

SAV

J’ai reçu mon Grillo Chef 2 avec un léger éclat sur la bord de la cuve principale. Email envoyé avec photo le jour même et contact pris par CADAC qq jours plus tard comme annoncé sur leur site. Pas de discussion et envoi de la pièce le jour même! Vraiment sérieux, rien à dire !

Goede website en snelle levering

De website bezocht welke zeer duidelijk is ingericht heb ik een bestelling geplaatst. Na de betaling direct een mail ontvangen ter bevestiging van de bestelde producten. Vervolgens is het bestelde 2 dagen later geleverd op de afgesproken dag. Gewoon doen wat je beloofd, en dat doen ze.

Kooperativ und lösungsorientiert

Die Mitarbeiterin des Kundenservice war Kunden- und serviceorientiert. Es wurde eine schnelle und gute Lösung gefunden. Danke!

Netjes op tijd geleverd

Net voor onze vakantie binnen en goed verpakt. Super service!!!

Meest goede internet aankoop.

Zeer vriendelijke bediening en hulp van degene bij Cadac.nl die de Emails beantwoord.

Enttäuscht

Hatte vor einem Jahr bei Berger Jülich bestellt .war Tasche und Platte für 30€ komplett. Bestelle bei ihnen im Haus direkt und bekomme Platte ohne Tasche für 30€. Nie mehr wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31)263197740

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.