Snel, maar de verzendkosten is vreemd berekend.

Snel de onderdelen ontvangen. W.at ik heel apart vind zijn de verzendkosten van 5 euro en het wordt opgestuurd in een enveloppe met verzenkosten van 1,70 euro.

geen zin om in te vullen

Schlechte Verpackung

Wegen der schlechten Verpackung, es war keinerlei Füllmaterial im Karton, kamen die Kartuschen bei 6ns völlig zermackt und zerkratzt an. Von einem Fachhändler erwartet man anderes

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfecte service

Goede ervaring. Barbecue was beschadigd en we mochten het oplossen naar onze wens. Nieuwe gekregen.

Afspraak is afspraak

Service clients aux abonnés absents

J’ai commandé un barbecue de camping sur le site Cadac. La pochette de rangement étant décousue j’ai contacté, à deux reprises, le service clients Cadac afin d’obtenir un échange, mais je n’ai reçu aucune réponse. J’ai longtemps hésité avec le concurrent pour l’achat de ce barbecue, j’aurais peut-être mieux fait de le choisir...

• Nous recommanderiez-vous? Non

snel en schappelijk

prijs van de tas is op initiatief van Cadac aangepast. daar was ik blij mee.

Rapidité

Surprise de la rapidité commander expédier reçu en 2 jours

snel en accuraat

gewoon goed

Hoi  Gisteren een vriendelijke collega of u heeft me gebeld of gesproken met de vraag of het wel goed ging met bestelling aangezien ik onderdelen bestelde verschillende type Carry Chef.  Tot me verbazing werd het vandaag al bezorgd. Correct ik heb een Carry Chef type 1 waar ik een nieuwe brander voor zocht. Compleet nieuwe kopen is totaal geen probleem ware het niet dat ik de Carry Chef ooit gehad van me ouders die nu zijn overleden, dus betekent iets meer voor me en geeft een goed gevoel als ik weer op de camping sta te wokken. Maar dat even ten zijde u of uw collega heeft het blijkbaar goed uitgezocht want de brander past perfect moest alleen even een ander stekkertje op de ontsteker zetten die ik ook al jaren niet meer had. Resume de Carry Chef 2 brander kan uitstekend worden verkocht voor de Carry Chef 1 als jullie hier nog een rond steekstekkertje vrouwtje bij doen is het helemaal compleet en kan het assortiment worden uitgebreid. Afgebroken voetjes paste ook perfect na wat gepriegel om de oude stukken er uit te krijgen. Resume er zit hier een blij en zeer tevreden mens voor een paar euro. Bedankt voor de fantastische service en aftersale ook na zo veel jaren  Met vriendelijke groet, Gerald.A.H.Prins. +31 6 23618079 +31 75 6225088 Atalanta 49 1562LC Krommenie

Onvriendelijke telefoniste.

Ik had het verkeerde product besteld en belde even naar Cadac om te vragen hoe te ruilen en advies zodat ik het goede product alsnog kon bestellen. Ik kreeg een ontzettend onvriendelijke telefoniste aa de telefoon die sommeerde de website te raadplegen. Mijn vraag over het goede product heb ik niet meer kunnen stellen omdat het telefoongesprek beëindigd werd.

Goede service tot nu toe prima

had iets verkeerd besteld en had gebeld en alles werdt goed geregeld

Prima snelle levering en service daarna.

Ondanks dat de eerste levering niet compleet was, ben ik tevreden daar dit direct en adequaat werd opgelost.

Super service

Ich hatte das Problem nicht zu wissen welche Füsse ich brauche für unseren cadac. Die Mitarbeiterin am Telefon ist super freundlich und kompezent gewesen. Die Lieferung kam schnell und wir sind glücklich unseren Grill nutzen zu können.

Super voor elkaar

Snel geregeld en natuurlijk weer top product van Cadac! Blij mee

Super! !!!!!!!

Service Klasse, Schnelle Lieferung

Satisfait pour ma première commande

Produit conforme à l'attente et la livraison rapide. Si de nouveau besoin je n’hésiterai pas à passer par votre société

Ze komen hun belofte 100 % na Super bedrijf

De bestelling is goed verlopen.

De venturi die wij hadden besteld was na één keer gebruik al weer gesmolten en stuk. Heeft u hier een oplossing voor? Met vriendelijke groet P.Verheijen.

Hartstikke goeie service.

Prima service, artikelen besteld en snel en vlot ontvangen. Klasse.

Geen bijzonderheden

GB

VCH fh

Vbfgjvb

Perfect op gelost

Ihr Umgang mit Kundenreklamationen im Bereich der Gewährleistungszeit ist eine absolute Frechheit!!!

Sehr geehrte Damen und Herren, ich habe gestern meine Kreditkartenabrechnung erhalten und konnte es kaum glauben! Sie haben mir tatsächlich das defekt mitgelieferte Thermometer berechnet!! Das ist eine Frechheit!!! Ich musste Ihren seltsamen und absolut kundenunfreundlichen Weg der Reklamation (10000002094) gehen und dabei meine Kreditkartenangaben eintragen. Dabei hatte ich schon ein schlechtes Gefühl, das sich leider bestätigt hat. Das Thermometer war bereits bei der Lieferung des neuen Cadac Grills beschädigt. Ich habe es noch am Tag der Lieferung bemängelt. Ich rechne fest damit, dass Sie diesen Vorgang korrigieren und mir die Summe zurücküberweisen!! Ich bitte um eine umgehende Stellungnahme Ihrerseits! Gruß, Markus Bork

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

ik had besteld en niks ontvangen. Ook geen ma dat het verzonden was. Naar contact gehad te hebben is het nogmaals verstuurd en daar heb ik wel een mail ontvangen dat het verstuurd was Eindelijk binnen. Het werkt helaas nog niet xoals we gehoopt hadden. Moeten wel 10 keer klikken voordat hij aangaat.

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31)263197740

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.