Sehr durchdachte Produkte mit perfektem Service.

Schnelle und effektive Kommunikation. Freundlich und kompetent.

Verkeerde bestelling gedaan

Ik had een brandertje besteld voor cadac chef 2, maar verkeerd. Een nieuwe besteld. Alleen jammer dat ik de retourzending zelf moet betalen.

Super rapide

Conforme à la description rien a redire

Goede service na aanschaf

Vorig jaar wat bussen schoonmaakmiddel voor de BBQ besteld. Helaas waren afgelopen zomer de 2 resterende bussen gaan lekken. Na het opsturen van foto’s waarop de lekkage te zien was uiteindelijk volledig nieuwe bussen gekregen! Super service!

schnell und gut

alles super schnell geliefert! ein Stern Abzug, da die Rücksendekosten nach den Niederlanden doch sehr hoch sind!!!!

Schnellerene Lieferung alles wie beschrieben sehr zu empfehlen

Informative Webseite mit schneller Lieferung Guter Service und faire preise

Schnell und unkompliziert

Ich habe einen Cadac Grillo 2 geschenkt bekommen und es fehlten ein paar Teile, diese konnte ich ohne Probleme einfach nun nach kaufen.

Degelijk art

Netjes afgeleverd

Duidelijk!

Overzichtelijke website, snel besteld en eenvoudig betaald. Goede mails over de status van de bestelling en tijdig geleverd. Goed verpakt, maar dit had mogelijk iets steviger gekund (plaat zat los in een zak in een doos). Verder artikel zoals verwacht, mooie kwaliteit.

Sehr netter Kontakt, schnelle Hilfe …

…nachdem mein Vorgang im ersten Schritt wohl versehentlich untergegangen war.

bonne réactivité suite à un problème de livraison

commande de pièces détachées

Top Lieferung

Zustellung erfolgt innerhalb von wenigen Tagen; super Service! Danke.

Ok

Fast shipping

Sehr guter Kundenservice

Nach einer kurzen Fehlerbeschreibung wurde mein Problem zu meiner vollsten Zufriedenheit gelöst. So sollte Kundenservice immer sein, 5 Sterne.

Overzichtelijke website - snelle service - zéér snel geleverd en kortweg alle producten van Cadac/Domitec zijn top producten en van uitzonderlijke kwaliteit!!!!

Probleem snel opgelost

Vanuit de beurs besteld, maar kwam beschadigigd aan , fout van verkoper. Zij hebben via Cadac nieuwe onderdelen besteld . Cadac heeft hier supersnel voor gezorgd volgende dag was het er . Hartelijk bedankt voor de snelle service

Onderdeel in garantie besteld. Zeer snelle afhandeling en vlug geleverd.

Livraison rapide

Je vous remercie pour la rapidité de la livraison de ma commande. Merci beaucoup

Heerlijk buiten koken

Ik heb mijn Safari Chef nu al zo vaak gebruikt dat sommige delen slijtage hadden. Gelukkig is alles apart te bestellen en wordt dat vlot geleverd. Mijn Safari Chef is weer als nieuw!

Beter dan weggooien.

Gasbuisje was defect. Moest even een poosjevwavhten tot nieuwe weer voorradig was, maar kreeg zoals afgesproken gericht en binnen een week werd het thuis afgeleverd. Top, de bbq kan volgendvjaar weer mee met vakantie.

Pièce de rechange livrée dans les temps

Le Suivi des pièces de rechange est important surtout en ces périodes de recyclage. Merci. A vous

Nachbestellung einer Grillplatte

In einer Filiale eines renommierten Campingartikel Händler wurde der Artikel nachbestellt und nach Wochen dann erklärt, dass er nichtmehr lieferbar ist. Das gewünschte Produkt war im OnlineShop schnell zu finden. Und wurde umgehend kostenfrei geliefert.

2 Cook Grill 50mbar im Wohnmobil nicht zu gebrauchen

Ich habe zwei Düsen für 30mbar bestellt. Vor zwei Jahren habe ich den 2 Cook Grill für 50mbar gekauft, sind in Deutschland Vorschrift. 50mbar sind an den 30mbar im Wohnmobil nicht zu gebrauchen. Fazit: Es ist eine weitere, kleine, Gasflasche erforderlich. Auf die Vorschrift der 50mbar für Deutschland sollte in dem Verkaufsangebot deutlicher hingewiesen werden. Ich werde auch noch in einen Gasaußenanschluß-schlauch investieren und die 30mbar Düsen testen.

Lekker,leuk, juiste grootte

Had al jaren geleden een cadac gekocht groot model maar nam iets teveel ruimte in in mijn garage. Met de aankoop nieuwe kamper besloot ik een kleiner model te kopen. Amaai, is dat een verschil in plaats. Enig minpuntje is dat je een pizasteen apart moet kopen,

Ich bin zufrieden mit dem Service

Ich habe nach einmaligem Nachhaken Antwort auf meine Frage bekommen und konnte den Grill mit dem passenden Ersatzteil reparieren. Die Ersatzteiseite ist übersichtlich , alle Einzelteile lassen sich nachordern. Gut wäre, wenn in den Anleitungen der genaue Aufbau des Grills in allen Einzelteilen sichtbar wäre. So haben wir lange gerätselt, wohin eine Unterlegscheibe gehört.

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31) 26 319 77 40

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.