Très bien

Barbecue de qualité, tout est mis en œuvre pour nettoyer proprement lorsque l'on fini de faire les grillades ou autre.... cuisson rapide il est top !!! Achat plus que satisfaisant. Nous recommandons les yeux fermés.

Alles Top gelaufen !

Von Bestellung bis zur Lieferung alles super gelaufen!

Consegna velocissima!!! Imballaggio fatto ad opera d’arte. Qualità del prodotto eccellente.

Top geregeld

Wat ik zocht heb ik via de Cadac site gevonden en mijn bestelling is zoals beloofd ook keurig netjes op tijd geleverd.

Schnelle Lieferung

Das Material kam super schnell. Schade, dass die BBQ Roste nicht verfügbar sind. Ich wünsche, ich könnte kontaktiert werden wenn es diese wieder zum bestellen gibt.

Prima service en snelle levering

Niets aan toe te voegen

Top service !

Ik had een greep besteld voor mijn carrie chef 2,ondanks dat de juiste foto stond van dit product,kreeg ik de verkeerde toegezonden...contact opgenomen met klantenservice,die heeft me perfect en snel geholpen,door de juiste toe te sturen,zonder extra kosten,precies nog op tijd binnen ,volgende dag zou ik met vakantie gaan...hoefde de verkeerde greep ook niet terug te sturen...met de boodschap..."mischien kan je er nog iemand anders mee blij maken ... Helemaal top,chapeau !!

Rapide

Quelle est la mesure en centimètres de votre adaptateur gaz 1/4 pour 1/2 . Merci de votre réponse

Cadac safari chef 30LP

Bonjour Un peu dommage, qu'il soit obligé de dévisser le tuyau de gaz pour pouvoir ranger/plier les pieds du barbecue. Il serait bien de pouvoir réintégrer un achat, sur le compte client (même si compte créé après l'achat). Cela serait plus simple et efficace pour les garanties et/ou suivis pour compléter (les accessoires) avec la référence du produit Cordialement

Vriendelijk geholpen

Ik had een klein probleem met mijn BBQ en dit is zeer efficiënt opgelost. Ik moest enkel een foto doorsturen en een paar dagen later lag het vervangdeel al bij mij. Bedankt CADAC

Sérieux et rapidité

Nous avons apprécié la qualité des articles commandés ainsi que le sérieux et la rapidité de la livraison, nous possédons désormais un excellent matériel pour préparer de bons petits plats avec les Cadac safari chef et deux cook . Résidant désormais à l’année dans notre CC ils me facilitent la cuisine, leur sac de rangement sont parfaits eux facilitent le rangement dans la soute

Goede Service

Goede serviceR

Uitmuntend

Vriendelijk en adequaat geholpen.

Uitstekende snelle service

Website is volledig, maar vergt toch wat zoeken. De zoekfunctie kan beter. Anders zeer vlotte afhandeling, snelle levering

Rücksendung aus Deutschland nur nach Holland möglich, kleines Paket kostet fast 15,00 €

Eine Retourenadresse in den Niederlanden bei Rückversandkosten zu Lasten des Kunden aus Deutschland ist ein Zeichen für sehr schlechten Service!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnell geliefert

Die Bestellung war unkompliziert und war schnell da. Leider wurden die Artikel auf zwei Lieferungen verteilt. Dennoch bin ich gut zufrieden. Danke.

Commande et livraison rapide

Commande conforme aux attentes. Livraison rapide. Parfait

Prima; niets op aan te merken

Pizzasteen besteld. Prima verpakt, nette status updates gehad, op tijd bezorgd... Gewoon helemaal perfect verlopen.

Schneller Versand, guter Preis!

Habe ein Ersatzteil für unseren Cadac Grillo Chef 2 gesucht und zu einem guten Preis schnell bekommen, danke!

Een bestelling gedaan wat vrij makkelijk ging. Bleek dat een onderdeel niet compleet was. Dit is gemeld in een mail. Dit is zeer goed opgelost. En werd direct een vervang product opgestuurd.

Goede snelle levering

Voor onze Cadac moest er een nieuwe pannedrager komen. De originele is niet meer leverbaar, maar door de overzichtelijke site een ander alternatief gevonden. Deze past perfect en zo kan ons oude kookje nog weer wat jaartjes mee. De levering was sneller dan verwacht Super!!!

Prima afgehandeld

Na goede informatie bij de services afdeling heb ik het betreffende onderdeel besteld. De afhandeling hiervan is op een nette en klantvriendelijke manier afgehandeld. Ik ben zeer tevreden hier over. Hartelijk bedankt allemaal.

Sneller dan verwacht

Mijn onderdelen besteld via de overzichtelijke website.de verwachte levertijd was 4 a 5 werldagen. Had de onderdelen al binnen 1 dag thuis. Hulde!

Bestens

Ware war wie erwartet super, Abwicklung und Versand sehr schnell, also nur Gutes

Ratio 26

6921RW Duiven

(+31) 26 319 77 40

Over CADAC | Dometic

CADAC | Since 1948 Trusted by campers and BBQ enthusiasts for generations, the CADAC name is widely regarded as the ultimate modular gas BBQ brand. Since its formation in 1948 in Johannesburg (South Africa), CADAC has been at the forefront of product quality and innovation, offering a wide range of outdoor cooking and heating products that have won international awards over the years. The origins of the word ‘braai’ is Afrikaans for ‘barbecue’ or ‘grill’. It is more than just an expression of the way of cooking. It is a way of life. Come over for a braai, let’s have a braai, lekker-braai…there is always a reason to braai and everyone is welcome. There’s nothing like that BBQ aroma that makes its way around the campsite at dinner time. With our Modular Cooking Surfaces, we offer unparalleled versatility. From grilling and roasting to baking and paella-pan cooking, we break the boundaries of conventional outdoor cooking. So welcome to the world of CADAC. Come and Live The Braai Life with us and explore our range. CADAC & DOMETIC Since 2022 CADAC is part of the Dometic group. Dometic is a global market leader in the mobile living industry with a long history of creating products for outdoor, home and professional use. Together with Dometic we are able to offer our consumers a complete outdoor solution where high quality remains key.