Goed!
Goede prijs-kwaliteit verhouding snelle levering en prima klantenservice.
26 July 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Goede prijs-kwaliteit verhouding snelle levering en prima klantenservice.
26 July 2022
Wilco
Hoogkarspel
Ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling en dat was het dan. Na een paar dagen probeerde ik te bellen maar dan gaat de telefoon 1x over en dan is er ruis. Toen maar een reply gedaan op mijn bestelling met de vraag wanneer ik het kan verwachten. Binnen 10 minuten bericht dat het was verstuurd met T&T en bleek het al drie dagen ergens te liggen en moest ik het daar maar ophalen. Die bezorgservice van DHL is ook ruk want ik was toevallig wel thuis 'maar ze troffen mij niet thuis' smoes. DHL heeft mij nooit thuis getroffen want zij rijden gewoon rechtstreeks naar een afhaalpunt, al jaren maar dat is niet jullie probleem.
Beveelt niet aan
12 July 2022
Roelof
Leeuwarden
Beefree 40-50l rugzak gekocht. Lage prijs rugzak is ruim en heeft veel mogelijkheden met haakjes om dingen aan te hangen en verschillende vakjes.
28 May 2022
Kevin
Jaja
product is niet geleverd, niet aangeboden aan de deur. Na email contact met klantenservice, product afgeleverd en netjes afgehandeld.
27 May 2022
Ron
Amsterdam
Nette prijs en snelle levering
24 May 2022
M
Weesp
Was op zoek naar weegschaal zonder batterijen en die heb ik gevonden bij Beemigo.com !! Prachtige weegschaal die op kinetische energie werkt. Supersnel in huis was gewoon verbaasd zo snel! Vijf sterren dus!
20 May 2022
Michel
Amsterdam
Zeer goede ervaring. De tas ziet er mooi uit, we moeten hem nog gebruiken.
5 April 2022
Ingrid
Haarlem
We zochten een keukenweegschaal en vonden die bij Beemigo voor een zeer redelijke prijs, was de volgende dag al geleverd ook. Nog niet gebruikt maar dat komt goed!
22 March 2022
A.
Den Haag
Besteld op Bol.com en het had te lang in de opslag gelegen bij hun dus sommige stiften werkte niet. Contact gezocht met de verkoper en zij hebben het zeer snel en goed opgelost.
11 March 2022
Marina
Venlo
ik was al langer op zoek naar zo tas
6 March 2022
Ton Nijsen
weert
Snelle levering!
5 March 2022
J
Apeldoorn
Wat geweldig dat je nooit meer batterijen nodig hebt voor de weegschaal. De betalingsafhandelijk was wel onduidelijk, maar na wat mailtjes heen en weer was dit zo opgelost.
8 February 2022
Petra
Hoofddorp
De weegschaal schiet er goed uit. Groot genoeg. Ik heb hem cadeau gegeven. Snelle levering.
2 February 2022
Lyske
Ede
26 January 2022
Harold
Peer
Batterij-loze keuken weegschaal besteld, volgende dag al in huis, top!
22 January 2022
Berry
Amersfoort
Helemaal tevreden met product en levering
19 January 2022
Cornelis Vaessen
Nunspeet
Fijne laptoptas die je ook als rugtas kan gebruiken. Voelt stevig aan en is van goede kwaliteit.
27 December 2021
Fagner
Emmeloord
Bol had verkeerde product georderd. Beemigo zelf heeft het snel opgelost. Goed bereikbaar.
19 December 2021
marjo
Maarssen
Garantietermijn was net verlopen van artikel. Het kapotte artikel werd kosteloos vervangen en direct opgestuurd.
15 December 2021
Robert
Breda
Mooie duurzame keukenweegschaal, snel bezorgd, nauwelijks plastic verpakkingsmateriaal
7 December 2021
Micha
Kerkdriel
good
11 October 2021
Gleys
Leuven
Innovatieve en milievriendelijke producten die prima werken. Website was duidelijk, verzending snel en probleemloos.
5 October 2021
Martijn
Nijmegen
Tot nu toe tevreden over product
2 October 2021
Jurgen
Den Haag
Ik heb de backpacks nog niet gebruikt, maar zien er goed uit. De levering was top, supersnel ontvangen!
20 September 2021
Fari
Den Haag
Snel bezorgd en hey product was goed verpakt.
12 September 2021
Gerwen