Originele beoordeling
Bedankt voor uw feedback! Uw productietermijn is inderdaad 2 weken uitgelopen door een opgemerkte lakfout bij de verpakking, we werken aan een communicatieplatform om deze zaken pro actief te kunnen melden. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak! We staan garant voor een langdurige oplossing, soms lijkt knip en plakwerk op het eerste gezicht sneller en goedkoper, maar ervaring leert ons het tegenover gestelde. We zijn alsnog opgetogen dat je tevreden was met de goede plaatsing in deze moeilijke tijden, we geven het door aan de plaatser.
Bedankt voor de lovende woorden. We zetten ons alle dagen 100% in voor een kwalitatief product te leveren aan een concurrentiele prijs. Deze bevestiging zorgt voor een extra boost!
We nemen uw superlatieve woorden met dank en nederigheid aan, we sturen het ook door naar onze opmeter/plaatser!
Bedankt voor de lovende woorden. We zetten ons dagelijks enorm in met het ganse team om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen blijven bieden.
We stellen uw feedback zeer op prijs en geven het door aan de desbestreffende opmeter/plaatser!
Uw feedback is belangrijk voor ons, wij waarderen uw complimenten!
Uw feedback is als een cadeau voor het ganse team, bedankt hiervoor! Wij geven ook een laagste prijs-kwaliteitsgarantie, als je uw ontvangen materialen aan een goedkopere prijs kan aankopen, dan passen wij onze prijzen aan.
Goedemiddag Peter, bedankt voor uw feedback. Onze plaatsers gebruiken altijd transparante of grijs/tranparante silicone op ruwe bakstenen, zodat de overgang op de stenen steeds mooi verloopt. Met gekleurde silicone hebben we de ervaringen dat deze geen mooie lijn kan vormen met ruwe bakstenen, dit ligt natuurlijk anders bij geverfde ondergronden. Ik leg uw feedback zeker voor aan al onze plaatsers!
Bedankt Geert, ook voor de extra uitdagingen waar we je graag mee helpen. Het is zalig samenwerken met u!
Bedankt voor deze superlatieven, we geven het door aan Sven, dit cadeau kon hij smaken!
We hebben uw rolluik omgebouwd naar elektrisch en hebben daar een vaste prijs van 468€ all-in voor gerekend, dit is de laagste prijs op de markt. De prijs is op de factuur opgesplitst nml. de prijs voor het specifiek materiaal zoals je zou bestellen in de webshop en alle materialen en service om dit in uw situatie te kunnen toepassen. Dwz dat naast de werkuren ook de verplaatsing, kabel, stekker, klemmen, attachen, vijzen, service garantie van 7 jaar in deze prijs zijn begrepen.
Originele beoordeling
Online groothandel voor schrijnwerk producten op maat, ook voor particulieren en mogelijk met plaatsing. Rolluiken, ramen en deuren, muggenhorren, zonnewering en garagepoorten behoren tot ons gamma.