Beste Tony, bedankt voor uw review en uw geduld. Inderdaad, uw installateur was een tijd onbeschikbaar waardoor uw opdracht vertraging heeft opgelopen. We sturen het door naar de desbetreffende installateurs.
Bedankt met uw review en aanbeveling. We zijn blij dat we zowel de Pvc buitendeur als Elektrische sectionaalpoort als Afstandsbediende voorzetrolluiken tegelijkertijd mochten plaatsen op één adres.
Dag Hendrik, bedank voor uw 10 op 10. We zijn opgetogen dat we uw verschillende uitdagingen van zonnetenten op verdiepen tot een goed einde konden brengen. We sturen uw review ook door naar de installateurs.
Bedankt voor uw review en hoge score, we sturen het ook door naar de installateur. Ten laatste directe betaling na plaatsing is één van de redenen waardoor wij onze belofte van laagste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen blijven waarmaken.
Blij dat in deze uitzonderlijke tijden van de grondstoffen we nog heel veel kunnen laten verlopen volgens plan. Bedankt voor de review en we sturen het ook door naar uw toegewezen installateur.
Bedankt Kris, we worden er hier op bureau zelfs wat stil van!
Goedemiddag Peter, jammer dat we dit niet volgens uw verwachtingen konden uitvoeren. De technieker die hiervoor voorzien was, is voor langere tijd out en andere installateurs hebben zijn taken over genomen. Een nieuw codeklavier op uw sectionaalpoort is standaard uitgevoerd in regie, er is geen melding geweest tijdens het werk of de offerte om een schakelaar binnen te voorzien. Je kan dit zelf met een extra zender oplossen. Om andere oplossingen uit te werken is het beter rechtstreeks contact op te nemen iplv via ons reviewsysteem. Bedankt voor uw begrip!
Bedankt voor de review, we sturen het door naar de installateur Sven!
Bedankt voor uw review en de lovende woorden! Dit geeft ons team een boost in deze extreem moeilijke tijden.
Dag Stefaan, bedankt voor de uitmuntende score. We geven het door aan de productieafdeling! In deze uitdagende tijden geeft dit een extra motivatie.
Bedankt voor het onderstrepen van de usp's van onze firma!
Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen aan budgetvriendelijke fabrieksprijzen mét kwaliteitsgarantie. Alle producten zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken die we nadien in eigen land en volledig op maat assembleren. Je koopt trouwens niet bij een doornsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele schrijnwerkers die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen