Leuk dat we ondanks uw twijfels toch de kans hebben gekregen om onze manier van werken te mogen tonen en dat je volledig gerustgesteld bent. We hebben uw review ook doorgestuurd naar uw installateur Mario. Bedankt voor uw appreciatie en maximale score.
Goedemorgen Karin, bedankt voor uw review met hoogste score. Het ganse team is u dankbaar en hopelijk tot nog eens!
Bedankt voor uw review en erkenning Mehmed, inderdaad onze installateurs geven zich steeds 100% zodat je tevreden bent van onze werken. Onze installateur weet uw hoogste score te appreciëren!
Bedankt voor uw opmerkzame oog tijdens het ontvangen van de orderbevestiging waardoor we voor de effectieve productie nog uw rolluikkleur konden aanpassen. Zo is er geen vertraging of dubbele productie nodig geweest. Uw vakman Sven weet dit te appreciëren.
Dag Rizwan, het verbaasd ons na een 5tal conversaties en lovende woorden deze review te krijgen. Zoals gezegd door ons en de zelf gecontacteerde fabrikant Dickson is dit een normaal fenomeen. Als uw huidige (niet gangbare) constructie onder andere niet voldoende helling en spanning kan creëren is het inderdaad mogelijk dat er waterophoping is en dat er via de gestikte gaatjes, druppeltjes water erdoor komen. Het is onjuist te vermelden dat ons maatwerk niet juist is gedaan!
Goedemiddag Koen, bedankt voor uw review. Inderdaad we nemen uw mail en review serieus en zullen zo snel als mogelijk uw probleem komen oplossen, je mag vandaag nog een telefoon verwachten om exact af te spreken. Alvast onze excuses voor het ongemak.
Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen aan budgetvriendelijke fabrieksprijzen mét kwaliteitsgarantie. Alle producten zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken die we nadien in eigen land en volledig op maat assembleren. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen