Betrouwbare,snelle,vriendelijke service

Eerst wat argwanend is Creazza betrouwbaar nadat ik voorschot betaald had. Dit was echt niet nodig. Na e-mail werd ik gerustgesteld. Contact nemen met Creazza was geen probleem,onmiddellijk antwoord. Installateur Mario heel professioneel, ervaren en vriendelijk persoon. Prima installatie en mooie afwerking. Zeer punctueel en makkelijk telefonisch bereikbaar. Bedankt Mario en helper. Zeer mooie afgewerkte degelijke garagepoort. Zeer tevreden, Creazza is zeker een aanrader

Reactie van het bedrijf

Leuk dat we ondanks uw twijfels toch de kans hebben gekregen om onze manier van werken te mogen tonen en dat je volledig gerustgesteld bent. We hebben uw review ook doorgestuurd naar uw installateur Mario. Bedankt voor uw appreciatie en maximale score.

Zeer tevreden over materialen en snelle plaatsing van de rolluiken . Dank je Edwin en team

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Karin, bedankt voor uw review met hoogste score. Het ganse team is u dankbaar en hopelijk tot nog eens!

Zeer vlot en makkelijk verlopen.

De vakman was zeer vriendelijk en net. Alles is zeer netjes en het is zeer snel gemaakt. De vakman ging pas weg als ik tevreden was.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review en erkenning Mehmed, inderdaad onze installateurs geven zich steeds 100% zodat je tevreden bent van onze werken. Onze installateur weet uw hoogste score te appreciëren!

Goed gedaan.

Heb het kleur gekozen en laten opmeten door een vakman. Nadien bij nazicht van het bestek bleek het niet de gekozen kleur te zijn. Heb Sven verwittigd(de vakman) en is dan aangepast geweest. Gelukkig!! Werken zijn daarna perfect geweest en uitstekend gedaan. Goede uitleg over het rolluik. Ben tevreden.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw opmerkzame oog tijdens het ontvangen van de orderbevestiging waardoor we voor de effectieve productie nog uw rolluikkleur konden aanpassen. Zo is er geen vertraging of dubbele productie nodig geweest. Uw vakman Sven weet dit te appreciëren.

Fantastisch!

Goede communicatie, duidelijke uitleg, snel en correct uitgevoerd, alles na de werken netjes opgeruimd.

Ee komt water tussen het doek waar het genaaid is

Ik heb dickson max doek bij hun besteld. Met verwachting dat er geen water zal binnen komen. Er komt overal water binnen lang waar het genaaid is. Ik heb 3000 euro betaald voor het doek terwijl het niet eens waterdicht is. Ik verkoop textiel. Al mijn merchandise zal nat worden en vuil van regen. De maatwerk is niet goed gedaan geweest en ze komen ook niet tot een oplossing. Dit heeft heel erg stress.

Reactie van het bedrijf

Dag Rizwan, het verbaasd ons na een 5tal conversaties en lovende woorden deze review te krijgen. Zoals gezegd door ons en de zelf gecontacteerde fabrikant Dickson is dit een normaal fenomeen. Als uw huidige (niet gangbare) constructie onder andere niet voldoende helling en spanning kan creëren is het inderdaad mogelijk dat er waterophoping is en dat er via de gestikte gaatjes, druppeltjes water erdoor komen. Het is onjuist te vermelden dat ons maatwerk niet juist is gedaan!

Efficiënt werk, beleefde technicus

Efficiënt werk, bekwame en beleefde technicus

Zeker aan te bevelen.

De administratieve opvolging en de plaatsing van zonnewering voor de lichtstraat werden zeer professioneel uitgevoerd. De technische ploeg was heel behulpzaam en leverde mooi werk af waarvoor een pluim.

Topkwaliteit, top service

Zeer transparante informatie en prijzen op de site, zeer vlotte communicatie ivm opmeting, bestelling en levering en een zeer professionele en kwaliteitsvolle installatie van de rolluiken op zonne-energie.

Zeer correcte dienst

Doorwerken, vriendelijk... niets op aan te merken

Exact na 22 dagen ruiluikpoort geleveerd. Ook aan telefoon waren de mensen heel behulpzaam. Top bedrijf die kwaliteit levert.

Super product

We waren enorm verbaasd hoe kwalitatief het product was en voor een fantastische prijs

Zeer goede planning en plaatsing

Fijn contact met plaatser Mario. Goede afspraken en deze perfect nagekomen. Topservice

Fantastische en zeer correcte firma.

Zeer vriendelijk en stipt met de werken evenals zeer vriendelijke en goede schrijnwerker(Sven). Zeker een aanrader.

vakkundig en snel

stiptheid in afspraken net werk

op dit bedrijf kun je rekenen, goede afspraken en goede uitvoering

heel correcte firma, vriendelijk

Goeie service, snellere levering en correcte installatie

Alles verliep heel vlot, eerste contact, eerste afspraak installateur, vervolgens snellere planning dan verwacht en heel vlotte en correcte montage!

afmetingen kloppen niet geheel

Aanlevering en plaatsing van beide rolluiken is correct verlopen en technische problemen zijn goed aangepakt. Maar na plaatsing is vast gesteld dat de 2de rolluik eigenlijk te klein is, en bij zware wind aan een kant uit de glijder schiet. Het is een beetje verwonderlijk dat de installateurs dit zelf niet hebben vastgesteld.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Koen, bedankt voor uw review. Inderdaad we nemen uw mail en review serieus en zullen zo snel als mogelijk uw probleem komen oplossen, je mag vandaag nog een telefoon verwachten om exact af te spreken. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Prachtig en heel verzorgd deskundig werk geleverd.

Prachtig en heel verzorgd deskundig werk geleverd.

Perfecte afwerking

Perfect afgewerkt

Tevreden

+ kwaliteit van product + installatie + prijs

Persoonlijk, klantgericht en betrouwbaar

Ik kan over mijn ervaring met Creazza enkel positief zijn. Wij gingen met Creazza in zee, omdat deze firma de enige was die zowel de nieuwe raamopeningen wilde maken en afwerkingen alsook de nieuwe vensters wilde leveren en monteren, en dat op dezelfde dag. Dit is allemaal heel vlot verlopen. Ik zou Creazza vooral aanraden omdat er van bij het begin volledige transparantie is over het budget. Uiteindelijk moesten wij zelfs minder betalen dan de raming die we doorkregen. Zaakvoerder Yves is nog eens opnieuw langsgekomen om enkele zaken verder te verfijnen, en nam daarbij ook ruimschoots de tijd om bijvoorbeeld een euvel aan mijn voordeur te verhelpen. Hij straalt passie uit voor zijn vak, en dat zie je ook in zijn communicatie en geleverd werk. Doen.

Heel tevreden over Sven. Vriendelijk en vakkenis.

Snelle levering en degelijke plaatsing.

Heel vriendelijk en proffessioneel

Heel proper werk geleverd

Spelled levering en plaatsing

VRIENDELIJKE WERKMANNEN EN SNELLE PLAATSING ZONDER ZORGEN

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen aan budgetvriendelijke fabrieksprijzen mét kwaliteitsgarantie. Alle producten zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken die we nadien in eigen land en volledig op maat assembleren. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen