ALLES WAS IN ORDE GOED WERK GELEVERD

BESTELLING WAS OP DUIDELIJKE SITE AFSPRAKEN ZIJN CORRECT VERLOPEN LEVERING WAS IN ORDE OUDE ROLLUIK ERUIT EN NIEUWE ERIN PLAATSEN VERLIEP GOED ALLES PASTE MVG REYNS RUDI

Plaatsen van elektrische rolluiken

De materialen die ze gebruiken zijn van degelijke kwaliteit. Ook de communicatie verliep heel vlot. Afspraken werden heel stipt nageleefd. Wim was ook een goede installateur. Er werd degelijk werk geleverd. Ik kan deze firma zeker aanbevelen!

Een woord is een woord!

met wat enige terughoudendheid hebben wij destijds met de fa. Creazza contact opgenomen. Ze vragen vooreerst zelf de maten +/- van de ramen in te geven om een prijsindicatie over te maken. Dat deed ons toch een beetje de wenkbrauwen fronsen. Pas daarna kwam iemand langs om de ramen op te meten en dan kwam nog eens de vakman langs. Dat kwam aanvankelijk vreemd over. Maar de samenwerking is supergoed verlopen. Geen vraag of opmerking was teveel. Wij zijn een tevreden klant. Prijs versus kwaliteit is top. Ook de plaatsing zelf is heel vlot verlopen. Duidelijk uitleg inzake het gebruik van de rolluiken. Alles werd netjes opgeruimd. Top!

TIPTOP

Eerlijke prijs, vriendelijke en bekwame installateurs, snelle plaatsing na bestelling. Afval gratis meegenomen en werkplaats netjes achtergelaten. Een aanrader.

Top firma!

Na een hele slechte ervaring te hebben gehad met een andere firma die elektrische rolluiken plaats heb ik de sprong genomen om Creazza te contacturen. Wat een verschil. Alles werd van a tot z volldig geregeld. Met de mensen wie ik contact heb gehad waren één voor één heel vriendelijk en dit van bestelling tot plaatsing. Ik werd ook correct op de hoogte gebracht en ook dit werd altijd nagekomen. Ik kan deze firma enkel maar aanbevelen. Mooie plaatsing, vriendelijk, correct en met een knipoog naar hun professionaliteit. Dank U Creazza.

Eerlijk

Zoals besproken is het werk geleverd geweest Kwaliteit en prijs kon niet beter zijn

Correcte begeleiding en afhandeling

Vriendelijke voorlichting en afhandeling. Ze doen wat ze beloven.

zeer goed

de mensen die gekomen zijn, zijn super vriendelijk de veluxramen werken zeer goed bij eventuele mankementen kan ik altijd op hen rekenen

Ze zijn heel correct alles verloopt volgens afspraak de levering is top verlopen

Aan te raden

Reeds mijn derde bestelling bij creazza op tijd geleverd vakwerk

Zeer correcte firma

Zeer correct en een heel degelijke service, ook heel bekwaam en vriendelijk personeel, wij hadden Stefaan en zijn daar enorm tevreden over

Ik kan deze enkel aanraden!

Super service, zeer vriendelijke man en erg snel geplaatst. Prijs/kwaliteit TOP!

perfect !

plaatser was heel vriendelijk en gaf de juiste informatie !

Mijn bestelling was tip top in orde bij levering. Ik had een probleem met het instellen van electrische rolluik, de firma gebeld en direct geholpen en probleem opgelost. Niks is teveel voor de firma om u te helpen. Ik kan iedereen deze aanraden.

Deskundig

Prima Service. Top

Nieuw dak veranda en nieuwe zonwering. Sneller dan afgesproken geplaatst. Vlotte en snelle afwerking. Alles Top !

alles volgens afspraak bij een correcte prijs

Rolluiken besteld en deze week aangeleverd , goed verpakt en alles volgens afspraak aan een correcte prijs . Prima !

Goede communicatie

Goede ervaring. Zeer professioneel service. Goede prijs kwaliteit.

Prachtige en kwaliteitsvolle vervanging van het rolluik door vriendelijke installateur.

Oud rolluik was volledig geblokkeerd en de motor was stuk. Nergens konden wij in onze buurt een installateur vinden die het rolluik wilde herstellen of vervangen. Via Internet hebben wij Creazza ontdekt voor een snelle en vakkundige plaatsing van een nieuw rolluik met motor. Super tevreden, ook was de installateur vlot en vriendelijk tijdens de vervanging. Voor alle herstellingen of vervanging in de toekomst voor mij alleen Creazza.

Correcte service

Ondanks oorspronkelijk wat twijfels ben ik toch zeer tevreden over de geleverde service: correcte afspraken en levering. Het ziet er allemaal piekfijn uit. Over de kwaliteit kan ik uiteraard nog niet veel zeggen één week na levering...

Zeer tevreden met de bestelde waren

Ik ben tevreden over het werk en over de geleverde producten: rolluiken. Maar ik heb een vraag. Toen ik, na opmeting de prijs vroeg voor een screen vond ik de prijs zeer hoog nl. 1800€. Toen ik ook Veluxen zou bestellen en ik een prijsopgave kreeg, bleek de screen verlaagd te zijn naar 1271€. Is dit een normale gang van zaken?

zeer correct en op tijd

Enkel beetje duur, voor anderhalf uur werk heb ik 216 euro betaald. Maar vriendelijke werkman en het werk is goed uitgevoerd.

Snelle service en goede afwerking.

3 voorzetrolluiken besteld.direct komen opmeten en een 4tal weken gewacht op het op maat maken bij leverancier.binnen de week dan vakkundig en snel geplaatst.aanrader!

Super tevreden

Super tevreden

uitsekend

fine vertegenwoordig die zijn tijd neemt en luisterd,alsook de technische adviseur die verteld wat het beste is voor de screens en hoe het uitstekend uitlegt hoe het beste gemonteerd wordt voor een goed werking..Ook het monteren en plaatsen en nadien netjes en proper achterlaat

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online schrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.