Very good company that delivered everything professionally
Installed garrage doors. Friendly service, accomodating the schedule and very well installed doors.
4 October 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.296 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen Creazza om betrouwbare levering en vakwerk. De communicatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen. De service wordt als vriendelijk en professioneel ervaren, met kwalitatief werk en nette afwerking. De meeste reviews geven aan dat de prijs eerlijk is en dat men tevreden is over het eindresultaat.
4 October 2026
Lucian
Zaventem
Alles is zeer vlot verlopen: van de bespreking van de prijsofferte ter plaatse en de opmeting tot de levering en plaatsing van de materialen. Alle materialen kwamen overeen met wat in de offerte stond, zonder enige meerprijs. De plaatsing verliep vlot en na de werken werd alles netjes opgeruimd. Ik heb precies gekregen wat ik verwachtte. Prima service, zeer tevreden!
3 October 2026
Pierrot Kerger
Oudenaarde
Beste Pierrot, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het volledige traject, van offerte en opmeting tot levering en plaatsing, vlot is verlopen en volledig aan uw verwachtingen voldeed. Ook bedankt voor het vertrouwen in Creazza. We wensen u veel plezier met het resultaat! Met vriendelijke groeten, Team Creazza
Een minpunt was wel dat we onze muggengordijn niet meer konden geplaatst worden wat wat wel een meerkost voor ons betekende om nieuwe te bestellen ondanks de communicatie dat dit een probleem zou zijn , ondanks de problemen wel tot een compromis gekomen waarvan ik in volle verwachting ben !!!!
2 October 2026
Karl
Van de Vondel
Beste Karl, bedankt voor uw eerlijke feedback. Bij de inschatting van de bestaande vliegenramen gingen we ervan uit dat deze volgens de correcte plaatsingswijze waren uitgevoerd. Achteraf bleek dit helaas niet het geval te zijn, waardoor de bestaande vliegenramen niet meer gecombineerd konden worden met de nieuwe rolluiken. We hebben dit uiteraard ter harte genomen en hiervoor een aanzienlijke tegemoetkoming voorzien bij de nieuwe vliegenramen. We hopen dat u binnenkort volledig tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt voor uw vertrouwen in Creazza!
Poorten zijn netjes geplaats. Duurde wat langer dan verwacht en communicatie rond 2de plaatsingsdag was even wat minder. Maar verder correct geplaatst en goede prijs/kwaliteit.
Danny
Kapellen
Beste Danny, bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de poorten en de prijs-kwaliteitverhouding. We nemen uw opmerkingen over de duur van de werken en de communicatie rond de tweede plaatsingsdag zeker mee. We blijven steeds zoeken naar manieren om ook hierin onze service verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen in Creazza!
Alles liep zoals afgesproken en gepland. Zelfs de door mij gevraagde aanpassing achteraf werd vlug en vlot uitgevoerd.
Filip
Schelderode
Beste Filip, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles volgens afspraak en planning is verlopen en dat we ook de aanpassing achteraf vlot voor u konden uitvoeren.
Bedankt voor het vertrouwen in Creazza en graag tot een volgende keer!
echt wel vakwerk met nadien een zeer goede uitleg over werking
Etienne
OLEN
Beste Etienne, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitvoering én de uitleg achteraf. Daar zetten we graag op in: niet alleen een correcte plaatsing, maar ook zorgen dat alles duidelijk is in het gebruik. Bedankt voor uw vertrouwen in Creazza!
Alle afspraken correct nagekomen en perfecte plaatsing. Mooie uitvoering en vriendelijk personeel.
29 September 2026
Patrick
Grammene 9800
Beste Patrick, wat een mooie beoordeling, dank u wel! Fijn om te lezen dat zowel de afspraken als de plaatsing volledig naar wens zijn verlopen. Uw complimenten over de uitvoering en ons team geven we uiteraard met plezier door. We wensen u nog jarenlang plezier van het mooie resultaat!
Enige puntje van kritiek: de plaatser was TWEE UUR te vroeg (14u24). Wij moesten tijdens de werkuren naar huis gaan om open te doen. Terwijl er speciaal afgesproken was tussen 16u en 16u30 zodat we dan zeker thuis gingen zijn. We hebben € 636,24 betaald voor de plaatsing... om 15u22 werd ik gebeld door de plaatser dat hij klaar was. In mijn ogen een extreem duur uur!!
26 September 2026
Leila
Sint-Niklaas
Beste Leila, Bedankt voor uw feedback en uw positieve beoordeling. We begrijpen dat het vervelend was dat onze plaatser vroeger kwam dan afgesproken. Onze excuses daarvoor. Wat de plaatsingskost betreft, omvat deze uiteraard meer dan enkel het uur dat onze plaatser effectief bij u plaatste. Ook de conceptie, opmeting, voorbereiding, planning, verplaatsingen, uitvoering, klein materiaal, afvalverwerking en onze service achteraf maken deel uit van een correct en kwalitatief eindresultaat. Bedankt voor uw vertrouwen in Creazza!
De gemaakte afspraken zijn perfect verlopen
26 September 2026
Frank
Moerkerke
Beste Frank, fijn om te lezen dat alles volgens de gemaakte afspraken is verlopen. Dank u wel voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat we u tevreden hebben kunnen stellen en wensen u veel plezier met het resultaat!
Perfecte levering
23 September 2026
Joseph
BOUTERSEM
Beste Joseph, dank u wel voor deze mooie 10/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact en dat ook de levering perfect is verlopen. Een mooie beoordeling om ons team mee te motiveren. We wensen u veel plezier met het resultaat!
Twee weken vroeger rolluiken (bediening met daglicht) geplaatst op een twee drie Een paar gaten in de muur en klaar, zelfs het instellen van de afstandsbediening duurde langer. Al bij al een dikke tien voor uitvoering en materiaal. Ook de service achteraf blijk dik in orde. Bedankt, tot nu een hele goede keuze.
22 September 2026
Jan
Kessel Lo
Beste Jan, wat fijn om te lezen dat alles zelfs twee weken vroeger kon worden uitgevoerd dan verwacht! En geweldig dat zowel de plaatsing als het materiaal zo goed bevallen.
Ook uw compliment over onze service achteraf doet ons plezier. We wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe rolluiken! Met vriendelijke groeten, Team Creazza
Duidelijke communicatie en vlotte installatie. Wij zijn heel tevreden.
22 September 2026
Bert
Heusden (O.-Vl.)
Beste Bert, heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor deze mooie 10/10 en voor uw compliment over onze communicatie en vlotte installatie. Fijn dat we uw verwachtingen hebben kunnen waarmaken. We wensen u veel plezier met het resultaat!
Snel en proper werk en ook nog eens een zeer aangename prijs !
21 September 2026
Chris
Sinaai-Waas
Beste Chris, wat een mooie woorden, dank u wel! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid, de nette uitvoering én de prijs. Daar worden wij natuurlijk ook blij van! We wensen u nog veel plezier van het mooie resultaat.
vriendelijk en behulpzaam aanspeekpunt gedienstige en ervaren medewerkers goed advies in keuze van materialen en over de uit te voeren werken prijs en kwaliteit zit je zeker goed heb reeds 3 maal werken laten uitvoeren garagepoorten , aluminium ramen en deuren , verandaoverkapping en zonnewering als ik nog werken voorzie weet ik bij wie bedankt voor het mooie werk
20 September 2026
Marc Bombart
Hevelee
Beste Marc, wat fijn om te lezen dat u ondertussen al drie keer voor Creazza heeft gekozen! Dank u wel voor uw uitgebreide en mooie feedback over onze materialen, medewerkers, advies en prijs-kwaliteitverhouding. Een terugkerende klant die telkens opnieuw tevreden is, betekent voor ons ontzettend veel. We helpen u uiteraard ook bij een volgende renovatie graag opnieuw verder. Veel plezier met al uw gerealiseerde projecten!
correcte en snelle uitvoering zoals eerder aangekondigd
17 September 2026
Georges
Gent
Beste Georges, heel fijn om te lezen dat alles vlot en correct is verlopen, precies zoals vooraf afgesproken. Dank u wel dat u de tijd nam om uw ervaring met ons te delen! We zijn blij dat we u tevreden hebben kunnen stellen en wensen u veel plezier met het mooie resultaat!
Na lang zoeken iemand gevonden die Veluxen wilde plaatsen (niet elke dakwerker wilt dat doen). Goed begeleid bij het bestellen van het juiste type Velux. Geen al te lange wachttijd. Professionele en snelle plaatsing (bv. voorzagen zelf in een ladderlift, namen oude ramen mee, lieten alles proper achter, etc.). Vriendelijk personeel (zowel bij de bestelling als bij de werken). Heldere communicatie, inclusief over timing werken. Eenvoudig betalingssysteem. Mooi eindresultaat. Heel tevreden. Ik zou Creazza aanbevelen.
17 September 2026
Lise Van den Eynde
Leuven
Beste Lise, wat een fijne en uitgebreide beoordeling, dank u wel! Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over het volledige traject, van de begeleiding bij de keuze van de juiste Veluxen tot de plaatsing en de afwerking. Ook uw complimenten over onze communicatie en medewerkers geven we met plezier door aan het team. We zijn blij dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent met het eindresultaat. We wensen u veel plezier en lichtinval met uw nieuwe Veluxen!
Ik werd uitvoerig ingelicht over de mogelijkheden en de kostprijs. Door het bouwverlof had ik een langere wachttijd maar uiteindelijk is het in orde gekomen. De gemelde afspraak werd stipt nageleefd. Alle medewerkers zijn vriendelijk en professioneel.
16 September 2026
Monique
Keerbergen
Beste Monique, dank u wel voor deze mooie 10/10 en voor uw uitgebreide feedback! Fijn om te lezen dat de afspraken, communicatie en uitvoering volledig naar wens zijn verlopen.
Ook uw complimenten over onze medewerkers waarderen we enorm. Fijn dat we ondanks de langere wachttijd tijdens het bouwverlof toch een resultaat hebben kunnen neerzetten waar u tevreden over bent. We wensen u veel plezier met het resultaat!
Zeer te vrede van het product en de levering
3 September 2026
Fernand
Peer
Beste Fernand, hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier ermee!
Goeie service
3 September 2026
Ann
Diksmuide
Beste Ann, heel erg bedankt voor uw fijne bericht! We zijn gisteren langsgeweest. De screen werkte op dat moment correct, maar we hebben nog een extra afstelling uitgevoerd op een andere zonwering. Ook het extra kabelgootje in de olijfgroene RAL-kleur werd geplaatst. Alles is ondertussen netjes opgelost. We zijn vooral blij te horen dat u zo tevreden bent met uw zonweringen en er al volop van geniet. Bedankt voor het vertrouwen en nog heel veel geniet ervan!
Ik denk bij de opmeting dat het is fout gegaan. De rolluik is te breed. Een stuk uit mijn carpoort gezaagd zonder mijn medeweten. De rechter geleider staat nog net op de vensterbank en loopt niet mooi gelijk met de muur zoals verwacht.
2 September 2026
Saskia
Sleidinge
Beste Saskia, Bedankt voor uw eerlijke feedback. We zijn intussen opnieuw bij u langs geweest om de situatie samen te bekijken en hebben een extra profiel geplaatst om de afwerking zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw verwachtingen. Fijn om te horen dat u na deze aanpassing tevreden was met het voorgestelde resultaat. We zijn blij dat we dit samen tot een goede oplossing hebben kunnen brengen. Met vriendelijke groeten, Team Creazza
Perfecte plaatsing van rolluiken door 2 vriendelijke plaatsers.
25 August 2026
Rik
Hooglede
Beste Rik, dank u wel voor deze mooie 10/10! Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing én over onze twee plaatsers. We geven uw complimenten met plezier aan hen door. We wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe rolluiken!
Degelijk en mooi afgewerkt materiaal (rolluik en muggengaas). Deskundige service na verkoop (supersnelle reactie bij vragen).
23 August 2026
Tessa
Hasselt
Beste Tessa, wat een fijne beoordeling, dank u wel! Heel leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit en afwerking van het rolluik en muggengaas als over onze service na verkoop. Dat we snel kunnen reageren wanneer er nog vragen zijn, vinden we minstens zo belangrijk als een goede plaatsing. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren! We wensen u veel plezier van uw aankoop!
Zeer tevreden over plaatsen van nieuw elektrisch rolluik, kwaliteit, is uitstekend alsook de levering en de plaatsing een aanrader !! minpuntje , lange wachttijd
11 August 2026
Dirk
Heestert
Beste Dirk, dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, levering en plaatsing van uw nieuwe elektrische rolluik. We begrijpen dat de wachttijd voor u langer was dan gewenst en waarderen het dat u dit ook meegeeft. We blijven onze planning en leveringen continu verbeteren om dit zoveel mogelijk te beperken. Veel plezier met uw nieuwe rolluik en bedankt voor uw aanbeveling!
Proper werk
11 August 2026
Jan
Poederlee
Beste Jan, dank u wel voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie en de nette uitvoering. We waarderen uw feedback en zijn blij dat we u met een correcte service hebben kunnen helpen. We wensen u veel plezier met het resultaat!
De installateurs waren vroeger dan verwacht Top ze hebben snel & goed werk geleverd . alles marcheert (momenteel hihi ) goed . We zijn tevreden
10 August 2026
Marc
Sint-Niklaas
Beste Marc, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk dat onze installateurs vroeger dan verwacht konden starten en de werken bovendien snel en vakkundig hebben uitgevoerd. We zijn blij dat alles goed werkt en dat u tevreden bent met het resultaat. Geniet ervan!
Creazza combineert het gemak van online kopen met de kennis en ervaring van een echte vakspecialist.
We leveren kwaliteitsproducten van A-merken rechtstreeks af fabriek, waaronder Suys, Somfy, Hörmann, Velux, Deceuninck, Solida, Skylux, Deponti, Weinor, Soliday en Dickson. Ons assortiment omvat onder andere rolluiken, screens en zonwering, garagepoorten, muggenhorren, dakvensters, terrasoverkappingen en carports.
Maar onze expertise gaat verder dan online verkopen. We plaatsen onze producten ook zelf in heel Vlaanderen, met zorgvuldig geselecteerde vakmensen per regio en per discipline. Door die dagelijkse praktijkervaring weten we welke oplossingen en productspecificaties in verschillende woningen en regio’s het beste werken. Die kennis gebruiken we om onze productlijnen voortdurend te verbeteren.
Zo zijn we rechtstreeks betrokken bij het volledige traject: van fabriek en productontwikkeling tot levering, plaatsing en service. Zelfs bij zelfmontage kan je rekenen op onze technische kennis en ondersteuning.
Die aanpak heeft ons jaar na jaar laten groeien en vooral heel veel tevreden klanten opgeleverd. Natuurlijk werken bij Creazza mensen en kunnen er soms dingen mislopen. Voor ons zit het verschil dan in hoe we ermee omgaan: luisteren, verantwoordelijkheid nemen, oplossingen zoeken en blijven verbeteren.
Onze 9,5/10 is het resultaat van die dagelijkse inzet en van duizenden klanten die ons hun vertrouwen hebben gegeven.
A-merken. Rechtstreeks af fabriek. Praktijkervaring. Persoonlijke service.
Bilksken 4 B
9920 Lievegem