Creazza heeft een zeer goede productsimulator waardoor fouten eigenlijk uitgesloten zijn. Ook de levering op zaterdag is zeker een pluspunt. Het plaatsen ging zeer vlot omdat de producten bijna plug and play zijn zo simpel en slim. Gewoon TOP.
Dank je wel, Johan! Super om te horen dat alles vlot verliep en dat je blij bent met ons product en de service. Groetjes van het Creazza-team!
Prima service, vlotte medewerkers. Mooie afwerking. Klein foutje aan de dichting van de verticale stijl.
Bedankt voor deze uitmuntende score en mooie review. We gaan inderdaad zeker nog eens passeren om de rubber te vervangen zodat dit foutje weg is. ;-)
Good customer service and installation in a nominal price.
Thank you so much for your kind words! We're really glad to hear that you were happy with the customer service and the installation — and that everything met your expectations at a fair price. It was a pleasure working with you, and if there's anything else you need in the future, please don't hesitate to reach out. Warm regards,
Heel vriendelijke en correcte opvolging vanaf bestelling tot plaatsing. Alles is naar wens verlopen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijke en correcte opvolging, en dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om elke klant een vlotte en aangename ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat dit ook bij u gelukt is. Nog een prettige dag gewenst.
perfect materiaal zeer te vreden
Dag Patrick, hartelijk dank voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat het materiaal aan je verwachtingen voldoet. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we graag voor je klaar! Nog een prettige dag.
Goede en duidelijke afspraken, werk vakkundig uitgevoerd en alles naar wens.
Dag Jurgen, bedankt voor je fijne feedback! Super om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en samenwerking. We helpen je in de toekomst graag weer verder!
Zeer vriendelijk, zeer proper werk, doen alles in overleg met hun klant, houden zich aan hun afspraken, zowel voor de prijs als de uit te voeren installatie. Voor mij was het installeren van 5 rolluiken, er zijn veel firma's die hier een voorbeeld mogen aan nemen, ik heb geen enkele negatieve opmerking. Uitmuntend werk van Wauter (eerste contact), nadien juiste opmeting en opvolgen van de uit te voeren installatie door Yves (tweede contact) en het installeren bij mij thuis van Souliman en zijn hulp. Dit heb ik in mijn leven nog maar 1 keer meegemaakt, zo proper werken met kennis van zaken en het grote plus punt, de klant vragen hoe hij het best ziet uitvoeren bij de installatie. Voor mij 1000% tevreden !!!
Dag Frank, hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces én onze collega's. We hechten veel waarde aan proper werk, duidelijke communicatie en afstemming met de klant — mooi dat dit zo werd ervaren. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je in de toekomst graag opnieuw!
Onze zonnewering werd op een heel professionele manier geplaatst door Sven. Topomonteur!
Dag John, bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de plaatsing van de zonnewering. We geven je compliment zeker door aan Sven — dat zal hij appreciëren! Nog een prettige dag gewenst.
Voor ik het wist was alles gedaan top Zeker aanrader en een vriendelijke meneer dievhet installeerde :) Top
Dag Sandro, bedankt voor je enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. We geven het compliment zeker door aan onze installateur! Altijd welkom bij ons, en bedankt voor de aanbeveling!
!!!
Dag Maria, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop, levering en plaatsing. We staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt!
Gemakkelijk om het nodige te bestellen. Correcte informatie over bestelling en levering. Heel positieve ervaring gehad met service na levering. Ik had een voorzetrolluik besteld en zelf geplaatst. Bij het neerlaten van de latten bleken deze een andere kleur te hebben. Mail gestuurd en de volgende dag al een mail terug met excuses voor de foute kleur en de belofte dat dit een week later zou opgelost worden. Een week later was er iemand die de foute latten gedemonteerd heeft en vervangen door latten met de juiste kleur zonder kosten. Gewoon een topservice.
Beste Daniel, heel erg bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! We vinden het belangrijk om niet alleen vóór, maar ook na de levering voor onze klanten klaar te staan. Fijn om te horen dat we het snel en correct hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je vertrouwen en staan altijd klaar mocht je nog iets nodig hebben!
2 rolluiken besteld en laten plaatsen. Zeer goede ervaring met Creazza. Afspraken, materialen, technieker en nazorg allemaal top geregeld.
Dag Sekir, bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over de afspraken, materialen, technieker en nazorg. We doen er alles aan om het onze klanten zo goed mogelijk te maken, we staan altijd voor je klaar!
Alles tot in de puntjes uitgevoerd
Dag Eddy, super bedankt voor je fijne feedback! Top om te horen dat we alles tot in de puntjes hebben kunnen verzorgen. Dat doen we natuurlijk graag! Als je nog eens iets nodig hebt, weet je ons te vinden.
Ik werk onregelmatige uren en dit was geen probleem om contact te leggen en afspraken te maken.
Hey Pieterjan, bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat we flexibel konden meedenken met je onregelmatige uren en dat de plaatsing snel en professioneel verliep. We helpen je graag opnieuw wanneer je ons nodig hebt!
Correcte verkoper , perfecte afwerking en plaatsing maar alles qua organisatie , afspraken , antwoorden ...beschamend.
Beste Jan, spijtig dat uw totaalervaring niet top was. Nochtans hebben we de communicatie uitgevoerd zoals deze bij andere klanten als aangenaam en transparant onthaald wordt. In uw situatie is de plaatsing uitgesteld doordat de installateur ziek en aansluitend daarna in verlof was en jij dit anders gepland had, in uw dossier bleek het niet haalbaar om een andere installateur dan de opmeter te laten uitvoeren omdat dan uw andere ervaring van afwerking en plaatsing in gedrang ging komen. Onze oprechte excuses dat uw geduld op de proef is gesteld en hopelijk heb je nog lang geniet van onze perfect geplaatst en afgewerkte 2 voorzetrolluiken. Nog een prettige dag gewenst.
ZEER GOED VOOR PLAATSING EN GOEDE PLAATSER
Goede communicatie en snelle feedback. Uiterst professionele aanpak, ook voor kleine werkzaamheden en herstellingen beschikbaar. Als wij in de toekomst nog herstellingen nodig hebben, of ook voor grotere projecten, gaan we opnieuw aan de slag met Creazza.
Onze ervaring was zeer positief. De geleverde producten waren van uitstekende kwaliteit en de opvolging van de bestelling verliep vlot en professioneel. De techniek had bij de plaatsing vergeten om de buitenzijde van het raam af te kitten, maar gaf aan hiervoor nog terug te komen. Ik raad deze bedrijf aan iedereen aan.
Het materiaal is perfect en de bezorger was supervriendelijk en zeer klantvriendelijk. Ongelooflijk. Dit is lang geleden dat ik nog een dergelijke service heb gekregen.
De verkopers zijn zeer reactief en passen de offertes snel aan. Het bestelproces en de opmeting verliepen ook vlot. De plaatsing gebeurde sneller dan voorzien en de plaatser wist wat hij deed. Alleen de finale afwerking is eerder slordig (geen dichting onderaan de geleiders en geen afkitting van de geleiders aan de muur. Maar na een korte gedachtewisseling met de plaatser, heb ik het zo gelaten en ben ik akkoord gegaan dat dan maar zelf op te lossen.
Zoals steeds alles volgens afspraak. De bestelling plaatsen, de productietermijn en de levering zijn steeds zoals vooropgesteld uitgevoerd. Het pakket werd netjes achterom afgeleverd door de chauffeur en hij heeft de poort gesloten bij het weggaan. Kortom top service elke keer opnieuw.
Top materialen en top installateur Stefan.
Beste Christof, bedankt voor uw review. Maar het lijkt erop dat er een misverstand is, spijtig dat je niet rechtstreeks met ons contact hebt opgenomen omdat de nuancering verkeerd begrepen wordt. Vorig jaar 06/2024 heb je inderdaad een poort laten plaatsen met een Somfy RTS sturing, welke sinds dit jaar niet meer wordt voorgesteld. Er is een drukknop gevraagd via de installateur, waardoor we jou de KeyGo hebben opgestuurd die we in stock hebben. De KeyGo wordt door veel klanten tegen de muur geplakt en als beter ervaren als de wandzender. We willen gerust de andere bestellen voor u, maar dit heeft een levertermijn van 5 weken door het bouwverlof en is duurder, waarbij je dan ook nog de oude zou moeten terug sturen (+/- 8€ portkosten), dit wordt in totaal bijna het dubbele van de prijs dan nu uw KeyGo en maar de helft van het gebruiksgemak. Het is dit dat we jou wouden duidelijk maken via de tussenpersoon de installateur. Welke optie wil verkies je?
Originele beoordeling
Na het installeren van een sectionale poort met 2 transponders enkele maanden geleden wou ik nu een drukknop laten installeren aan de ingang van mijn poort voor het gebruiksgemak bij het verlaten van mijn garage. De eigenaar stuurde me terug een gewone transponder in plaats van een drukknop om te plaatsen aan de ingang van mijn poort, dit moest onmiddellijk betaald worden. Nu wil hij de gewone transponder niet terugnemen, ook al was dit binnen een wettelijke termijn, zonder er gebruik van te maken. Ik laat het er niet bij!
Vlotte bestelling. Op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. Goede kwaliteit en de juiste afmetingen. Niets op aan te merken.
Mooie rolluiken en snel geplaatst. Spijtig dat er geen silicone afwerking aan gedaan was. Heb het zelf gedaan.
Dag Filip, spijtig dat je ons hierover niet aangesproken hebt, uit ervaring weten we dat silicone plaatsen als een rolluik op het raam is geplaatst geen meerwaarde biedt en zelfs na korte tijd een magneet zal worden voor vuil waardoor je een vuile rand zal krijgen in uw specifieke situatie. Toch bedankt voor uw review!
Bilksken 4 B
9920 Lievegem
Bij Creazza kan je online schrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.