duurt te lang

Heb een nieuwe timer laten plaatsen voor mijn nieuw electrisch rolluik, met motor dat ook bij jullie is aangekocht . Nu is de installateur al 2 x langs geweest om de timer in te stellen en het is nog altijd niet in orde. Hij gaat niet automatisch naar boven of beneden en manueel moet ik 3x drukken alvorens het rolluik helemaal dicht is . Vind wel dat het nu lang genoeg geduurd heeft . Dus tevreden ben ik niet .

"TOP"

Al meerdere malen besteld bij CREAZZA. CREAZZA is gewoon "TOP"!!!!

Zeer bekwame installateur en met in acht neming van bepaalde wachttijden perfect resultaat.

In begin wat stroef ( datum voor opmeting ..... ) maar daarna zeer vlot en knap werk. Bedankt hiervoor en in de toekomst zeker te overwegen bij nieuwe installaties.

Topkwaliteit qua materiaal en plaatsing

Yves is niet enkel goed van tong, rat van tong zoals ze zeggen maar is tevens zeer goed als handige Harry. Creazza levert kwaliteit af op het vlak van materiaal als plaatsing. Topklasse. Bedankt Yves.

Vlotte levering

Heel duidelijk om te bestellen, vlotte vriendelijke levering

goede service

werken zijn zeer goed uitgevoerd goede communicatie wijze van betaling wanneer en hoeveel is vrij onduidelijk

In orde

De plaatsers hebben de werken goed uitgevoerd

Positief !!

Tot nu toe zijn de afspraken goed nagekomen. Werken zijn nog niet helemaal uitgevoerd dus kan ik nog geen eindbeoordeling geven.

Super service!

heel tevreden over de service! Heel klantvriendelijk en mooi werk geleverd. Al 2 maal beroep gedaan op Creazza, beveel het aan iedereen aan.

Creazza staat voor kwaliteit, zeer ervaren plaatsing tegen zeer goede prijzen.

Na talrijke vergelijkingen van verschillende offertes voor het plaatsen van voorzetrolluiken heb ik uiteindelijk gekozen voor Creazza omdat je op de website gemakkelijk en duidelijk een prijssimulatie kunt uitvoeren met duidelijke omschrijving van materialen, plaatsing, leveringsdatum; en ze er best uitkwamen met de prijs. Alles werd correct geleverd en geplaats op het afgesproken tijdstip. Een speciaal bedankje voor technieker/plaatser Sven voor zijn zeer vakkundige correcte plaatsing en zijn vriendelijkheid. Creazza is voor mij een aanrader en ben blij dat ik voor hen gekozen heb. c

Levering gebeurd volgens afspraak.

Alles is volgens plan prima verlopen. Een opmerking: graag had ik meer informatie over de ingebouwde motor: het juiste type en vooral het vermogen. Wat betreft de installatie handleiding : ik realiseerde niet onmiddellijk dat voor het bevestigen van afstellingen, de tijd beperkt is. Verder: Is Creazza 'n aanrader, zeker!

alle afspraken nageleefd en degelijk werk verricht door vriendelijke werknemers

zeer positief

Eerste bestelling perfect afgehandeld

Super tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering en kwalitatieve plaatsing

Producten waren iets sneller dan voorzien geleverd en zijn deftig geplaatst. Duidelijke uitleg gekregen van de installateur.

Mijn bestelling is iets later geleverd dan oorspronkelijk gepland, maar ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van het hoe en waarom. Bedankt

Snelle en goede service.

Plaatsen van een nieuwe rolluik is vlot verlopen en proper afgewerkt. Vriendelijke persoon.

Werknemer Sven is een hele goede vakman, alsook echt vriendelijk en sociaal. We wisten ten allen tijde hoe het zat met de bestelling en hij contacteerde ons direct. Ook tijdens het plaatsen verliep alles vlot.

Professioneel, vlot, service, super gewoon!

Vlotte service!

Top materiaal en goede website

Zeer vlot besteld via de website, met duidelijke instructies. Het rolluik paste perfect en loopt zeer mooi in de geleiding. Vlotte levering.

Zeer interessant ervaring

Mr Sven heeft fantastisch gewerkt en is ook mega professioneel. Nu voelen wij ons meer beschermd tegen alle soorten klimaten alsook heeft een veilig gevoel, is ook zeer proper !!!!!

Zeer tevreden !

Meer moet dat niet zijn. Goederen perfect zoals gevraagd. Geleverd volgens afspraak. Degelijk materiaal. Goed verpakt.

Op het eerste zicht lijkt alles ok.

Omdat het rolluik voor een tweede verblijf dient, wordt het nog niet meteen geplaatst, maar ik veronderstel dat alles vlot zal verlopen. Wel al even uitgepakt om laten te controleren en alles ok.

Goede en correcte service

Alles verliep volgens afspraak

Prima en netjes werk

Prima en netjes werk. Vriendelijke aannemers. Wel een lange wachttijd gehad door omstandigheden. Enige minpunt was dat er bij de betaling een foto van de overschrijving gemaakt werd.

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.