Yves is top

Vriendelijk, behulpzaam, echte vakman

Zoals hierboven de 5sterren aangeven werkt Creazza volgens mij uitstekend!

Zeer vriendelijke en behulpzame technieker. Neemt zijn tijd en is toch zeer stipt. Deelt graag zijn ervaring met jou project. De bestelmethode en betaling verliep zeer vlot ook met de medewerking van de technieker ter plaatse. Correcte levering en stipte leveringstermijn. Heel mooie afwerking.

Over de hele lijn correct gehandeld

Duidelijke offerte Duidelijke afspraken m.b.t. plaatsing vd rolluik en correcte en duidelijke financiële afhandeling.

Alles was okay

goede telefonische ondersteuning, correcte levering en degelijke kwaliteit

Vlotte correcte service!

Vlotte correcte service!

Prima uitvoering - alles vlot en volgens afspraak verlopen - aanrader

Vriendelijke ervaren specialisten, snelle service, mooi eindresultaat.

Vriendelijke ervaren specialisten, snelle service, mooi eindresultaat.

eenvoudige en kwalitatieve service

Vanaf de contact opname tot de levering heb ik het gevoel gekregen dat ze mij een persoonlijke kwalitatieve service gaven. Het opmeting en het advies en de bestelling werd door een vriendelijke en met kennis omhulde persoon voor ons gedaan. Leveringstermijn was volgens de afspraak en het geleverde was kwalitatief en mooi afgewerkt. De plaatsing en de betaling ging vlot en correct.

Alles perfect en vlug geleverd

Alles perfect en vlug geleverd, niks op aan te merken

goede en correcte afwerking

goede en correcte afwerking en duidelijke afspraken

Prima verlopen nu

Alles verliep prima met sven

makkelijk bereikbaar, levering enkel op zaterdag, dus niet zo flexibel

Ik ben zeer tevreden . Opvolging en plaatsing van mijn zonneluifel tot in de puntjes afgewerkt..

Kan er niets negatief van zeggen. Het is helemaal af. Verdient een pluim.

zeer professionele organisatie met oog voor detail.

alles naar wens. perfecte materialen.

Bestellen gaat zeer vlot. de levering was keurig in een goede verpakking. Montage verliet naar wens.

Goed, vriendelijk

Er was wel miscommunicatie met het langskomen. Dit is ook uitgelegd en rechtgezet. Vriendelijke mensen en werk proper uitgevoerd

Correcte bestelling die snel word geinstalleerd met mooie rolluiken.ik ben heel erg tevreden.

Goede begeleiding via telefoon .ervaren werkman, bestelling binnen 6 weken geplaatst netjes afgewerkt en alles opgeruimd.top. ik ben zeer tevreden en raad andere mensen hun aan..

Zeer positief

Goeie service, corecte offerte, vriendelijke plaatsers die hun werk kennen. Zeker an te bevelen.

Vriendelijke service

Hoewel het even duurde ben ik erg tevreden van de geleverde diensten. Vooral de vriendelijkheid van de mannen die de reparatie moesten doen vond ik erg aangenaam.

Tevreden

Algemeen tevreden. De werkmannen die kwamen waren heel vriendelijk en professioneel, en heel behulpzaam. Er was iets bij de plaatsing van de rolluiken niet helemaal zoals verwacht, maar Creazza loste dat perfect op. Rolluiken, garagepoort en deur zeer kwalitatief! Ik zou hen zeker aanbevelen.

Zoals een klant wil dat een aannemer is, zo is Creazza

Het werk wordt verzorgd uitgevoerd op het ogenblik dat is afgesproken door uiterst vriendelijke mensen; Creazza vraagt dan een onmiddellijke betaling na het werk. Wat zou je daar als klant op kunnen tegen hebben?

zeer correcte bestelling, goed geplaatst

Wij mochten genieten van een positieve ervaring bij de bestelling en plaatsing van de rolluiken. De uitleg van de vakman waren duidelijk. Dat je onmiddellijk moet betalen vind ik een minpunt.

Correcte prijs en zeer goede service

Vlotte samenwerking en heel vriendelijke installateur, alles liep perfect volgens plan.

"TOP"

Creazza is gewoon "top"!!! Een echte aanrader!!!

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.