perfecte en vlotte service!!

Ik was ongelooflijk tevreden over jullie vlotte en professionele aanpak! Spijtig dat ik jullie niet eerder gevonden heb om mijn rolluikprobleem op te lossen !!

Vlotte service

Na veel rondbellen bij creazza terecht gekomen. Hele vriendelijke mensen aan de telefoon gekregen. Uiteindelijk besloten om met hen nieuwe rolluiken laten steken. Deze werden opgemeten door de technieker die ze ook ging komen plaatsen zo ben je zeker dat het past en indien er een probleem is dit niet van de ene naar de andere persoon wordt doorgeschoven.

Duidelijke communicatie, heldere offerte

Er kwam snel iemand ter plaatse om op te meten en samen de bestelling te doen. Bij het plaatsen was het op een uurtje geklaard. Heel tevreden!

Prijs kwaliteit top!

Al mijn 5e rolluik die ik bestel bij Creazza, zoals altijd op tijd geleverd, goede communicatie!

Kwaliteitsvolle service

Alles volgens planning uitgevoerd.

Snelle en correcte service

Vervanging van schopplaat door gaas in muggenhor verliep zeer vlot, van het eerste contact tot de afhandeling. Vriendelijke technieker die de werken heeft uitgevoerd.

Zeer correcte en eerlijke firma!

De ervaring met Creazza is zeer positief! Ook al wil je het zelf plaatsen, zelfs dan staan ze jou met plezier telefonisch te woord om je verder te helpen met alle vragen over de juiste maten en de plaatsing! De communicatie is zeer correct en gebeurd heel snel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar betaalbare maar zeer kwalitatieve rolluiken! Een eerlijke firma die zeker is in de kijker mag gezet worden!

Voor herhaling vatbaar

Tevreden van de professionele aanpak en van de verhouding prijs-kwaliteit

Goede service en goede opvolging door Yves

Correcte aflevering en goede service.

Alles heel goed verlopen

De plaatsing van een grote zonnetent( 8 meter ) was niet gemakkelijk maar is goed uitgevoerd. Bedankt team !!!

prima geleverd werk ,alles via degelijke en correcte afspraken .

niks op aan te merken en alles gelijk er afgesproken en besteld was .Vriendelijke plaatser .Alles netjes .

aangenaam

Neen, niet alles is van een leien dakje gelopen. Naar verluidt was één belangrijke contactpersoon ziek geworden en daardoor is er tijdverlies geweest. Maar alle verdere contacten verliepen vooral op basis van vertrouwen en Creazza hield zich aan zijn woord tot en met de factuur op het einde. Ik kende het bedrijf niet en leerde het langs internet kennen. De offerte was concurrentieel. Dit alles bij elkaar genomen doet mij besluiten dat ik Creazza moet aanspreken bij een volgende gelegenheid.

Zeer goede en vlotte plaatsing

De service technieker was bij mij langsgekomen omdat mijn rolluik niet meer werkte. Hij stelde vast dat deze kapot was en moest vervangen worden. Hij heeft onmiddellijk ter plaatse een offerte opgemaakt en alles besteld. Na een vlotte levering is alles zeer professioneel geïnstalleerd en werkt mijn nieuw rolluik perfect.

Correcte afspraken en leveringen

goede en snelle service

rolluik in perfecte staat geleverd , goed van kwaliteit , 1 minpuntje is de schakelaar , geen kwaliteit

uitstekend

de personen waren op de afspraak en goede afwerking en vriedelijke mensen grt freddy

Betrouwbare firma

Alles verliep volgens geplande afspraken. Screens prima geplaatst!

Zeer aangename samenwerking

Prima service Zeer tevreden over het plaatsen van de rolluiken. De leveringsvoorwaarden zijn besproken en het opmeten gebeurde binnen enkele dagen en onder perfecte afspraken. Vriendelijke mensen.

zeer kwaliteitsvol en perfecte afwerking

Zijn zeer tevreden over het resultaat. De communicatie en afspraken liepen volgens woord. zeer proffesionele plaatsers die ook de tijd namen om ons alles uit te leggen. Namen de tijd om ons alle werking ervan te tonen. Proper de werkplaats verlaten. Bij de volgende uitbreiding gaan we hier zeker terug bestellen

Vlot en correct

Goede ervaring met deze firma!

Degelijk materiaal. Goede plaatsing

Degelijk materiaal. Goede plaatsing

weinig professioneel

Bestelling geplaatst op 29/8/2021 met de belofte levering binnen de 11 werkdagen. Op 22/9/2021 mail gestuurd met vraag hoe ver de bestelling staat : niet de moeite gedaan om te antwoorden. Op 3/10/2021 opnieuw mail gestuurd met dezelfde vraag : uiteindelijk dan toch antwoord gekregen op 4/10/2021 met de melding dat er vertraging is. Op 8/10/2021 : mail betreffende levering op 9/10/2021. Er werd gevraagd om te boren in de dag, dit stond ook op de bestelbon : is niet gebeurd.

Alles zoals afgesproken.

Levering en plaatsen goed uitgevoerd.Top.

Supertevreden

Onze rolluiken zijn super verduisterend, de plaatser is een man met heel veel jobfierheid waardoor de plaatsing super goed afgewerkt werd.

Alles netjes in orde

Mooi op tijd geleverd. Alles netjes in orde!

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.