Super service, alle beloftes nagekomen!

Installateur Sven is zeer gedreven en correct.

TOP!!!!

Een top bedrijf. Een echte aanrader!!!

Uitstekend Afgewerkt

perfecte service, dit is wat een klant verwacht

Ik heb nu al meermaals rolluiken besteld bij jullie en telkens is de prijs/kwaliteit/afspraken meer dan correct! Ik zou heel zeker iedereen aan bevelen daar de rolluiken te bestellen...TOP!

Zeer kwalitatief voorzetrolluik ,

Voorzetroluik besteld op maat , paste perfect

Positieve ervaring

Kzit met klein probleem dat ik niet meer kan bestellen via mijn account, naam en paswoord komen niet overheen

Een zeer goede vakman, uitstekend product

Zeer bekwame, vriendelijke vakman: goed advies, nauwkeurige uitvoering, stipt in de afspraken.

Zeer vlotte, kwaliteitsvolle afhandeling, discreet en deskundig!!

Zeer positief!

Een bedrijf en professionelen waarop je kunt vertrouwen.

Elektrisch rolluik deed het niet meer, tussen Kerst en Nieuw, en moest vervangen worden. Niettegenstaande rond de jaarwisseling en in coronacrisis zeer snel geholpen. Naar alle tevredenheid.

Alles is volgens plan verlopen.

Alles dat ik tot nu toe besteld heb,is perfect verlopen,de maten de kleur de levering perfect,super.bedankt

Mooie afwerking!!

Heel knap een proper volgens afspraak!! Super een aanrader!! Dierckx Raf

Correct en verzorgde installatie rolluiken

De afspraak voor opmeting en voor installatie was mooi op tijd. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Goed georganiseerd en transparant met online prijzen en informatie. Mocht ik de toekomst nog nieuwe rolluiken nodig hebben neem ik gelijk contact op met Creazza. Een aanrader!

Prachtig materiaal voor correcte prijs

Al een paar keer een rolluik besteld en wou dat ik dit kende voor ik ging bouwen. Al 2 rolluiken vervangen door rolluiken van crease. Zitten goed samen en zijn uitstekend van kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede begeleiding en ondanks Corona goede afspraken en ook de montage was goed

Vlotte bestelling.

Correcte levering geleverd zoals afgesproken. Prima!

Vriendelijke mensen aan de telefoon Ze helpen u met UW vragen kwaliteit super

Vlotte bestelling op duidelijke website

Ik had bij de eerste bestelling wat problemen met onduidelijkheden op de website. Hier is duidelijk aan gewerkt en dit werkte heel wat vlotter. Leuk dat er met mijn vorige opmerking rekening werd gehouden.

zeer tevreden

op tijd geleverd zoals afgesproken rolluik zeer goed geplaatst zeer goede kwaliteit beveel deze firma zeker aan

Topkwaliteit

Alle afspraken waren correct en op tijd. Prima service

tevreden , ik heb er nog één beseld

zie bovenaan

Efficiënt opgelost voor schappelijke prijs

Herstelling aan een rolluik laten uitvoeren. Goed uitgevoerd.

alles zoals afgesproken

geen klachten, correcte service en houden zich aan afspraken

Super en aan te bevelen.

De langere wachttijd wordt op de site meegedeeld waardoor dit voor mij geen probleem was. Het is tenslotte een op maat gemaakt product. Heel goed gemaakte site. Bedankt

ik ben een heel tevreden klant

prefecte opvolging, duidelijke en professionele uitleg wat betreft de nodige herstellingen. Samengevat, uitstekende service

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online schrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.