goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Een fout bij de eerste levering, lang moeten wachten op nalevering( corona) , voor de rest heel tevreden, moeten wel nog afwachten hoe duurzaam alles is maar voorlopig werken alle rolluiken perfect.

De 2de maal dat ik hier nu mee samenwerkt en weer alles juist geleverd binnen de levertijd

Vlotte samenwerking

Zeer vlotte, correcte service!!!

Vlotte correcte afwerking, plaatsing en zeer vriendelijke, behulpzame persoon die de werken uitvoerde

Heel professioneel en proper gewerkt. Geleverd in de vooropgestelde termijn. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

zeer tevreden

alles verliep prima en zoals afgesproken, vriendelijke monteur. zal jullie zeker aanbevelen naar anderen!

Uitstekende kwaliteit en service.

Van bestelling tot levering vlot verlopen. Niets op aan te merken.

Correct en precies op maat geleverd

Top product. Ik raad het iedereen aan .als je een beetje handig ben. Klein minpuntje .bij de eerste levering zat er geen uitleg over het afstellen van de motor.moest toch goed speuren op internet voor juiste merk van motor alvorens verder te kunnen. Voor de rest alles goed verlopen .

zeer goede dienstverlening

zeer correct , op afspraak en voldoet aan de wensen.

Wij zijn zeer tevreden ,goede correcte beleefde bediening !

Vlotte service

Mooi product, vlotte plaatsing.

Vriendelijk, correct en kwaliteit !

Alleen maar aan te raden. Vriendelijke en behulpzame mensen ! Zeer tevreden van begin tot eind. Prijs kwaliteit nergens beter.

vakmensen

Top! Alles mooi uitgevoerd en afgewerkt. Schoonouders gaan na bezichtiging van hun vakwerk ook bestellen.

Zeer correct en zeer vriendelijk

Correcte en vriendelijke service

snel en goed

zeer goed geholpen en het materiaal was snel en correct geleverd

een vlotte en aangename levering en plaatsing

Een positieve ervaring

Absoluut goede service!

Het Creazza team verdient absoluut een 10 op10. Goede producten, correcte afspraken en levering én zeer behulpzaam bij installatie als je een probleem hebt, wat bij ons het geval was. Wij raden Creazza aan iedereen aan.

Betrouwbaar op termijn. Aan te raden

Door panne met rolluik telefonisch Creazza gecontacteerd. Direct te woord gestaan & snelle afspraak gemaakt voor nazicht ter plaatse. Rolluik kon hersteld worden, maar met risico snel terug defect te worden vanwege slijtage. Vrijblijvende optie gekregen voor definitieve vervanging. Korting aangeboden op totaalprijs mits directe betaling. U kan ook opteren voor enkel voorschot zonder korting. Keuze tussen zelf werken uitvoeren of laten plaatsen. Levering nieuw rolluik anderhalve maand later dan voorzien, vanwege bouwverlof + Corona. Vakkundig geplaatst & oude versleten rolluik meegenomen. Ondanks grote vertraging toch tevreden. Goede prijs/kwaliteit.

Zeer duidelijke bestelprocedure

De bestelprocedure is heel duidelijk en gedetailleerd. De levering gebeurt goed verpakt en in de afgesproken week. Wat minder is, is de instelprocedure van de Somfy afstandsbediening. Een link naar het gepaste YouTube filmpje zou een hulp zijn. Heb het nu zelf opgezocht. Voor plaatsing op de gevel is er geen detailtekening gegeven in de handleiding, maar dat wees zichzelf uit, gezien het daartoe besteld was. De montage is makkelijk en vrij snel te doen. Het plaatsen van de zijgeleiders, met inschuiven van het doek, zou best met een detailfoto of filmpje worden verduidelijkt. Ander minpuntje was dat de imbusvijsjes in de geleidingsstukken, deels gevuld waren met verf; deze heb ik er moeten uitkrabben om de imbussleutel te kunnen plaatsen. Maar ik heb toch het gevoel zeer degelijk materiaal te hebben gekocht aan een interessante prijs.

roluiken

zeer goed product

tevreden

tevreden

Prima materiaal,geleverd zoals besteld,en leveringstermijn OK.

Prima materiaal, goed geleverd, en werkt prima Moest echter het rolluik op een stevige kartonnen ronde as opgerold zijn, zou het evenwel gemakkelijker te installeren zijn voor een montage zonder bijkomende hulp. Ik heb de montage gedaan d.m.v een stevige bamboestok, die een halve meter langer was dan de breedte van het rolluik in de holte van de rol te steken, en te laten steunen op 2 in de hoogte regelbare schragen. Ik heb dan een gaatje geboord in de onderste lat, er een stevig touw doorgestoken, en mijn echtgenote heeft dan het rolluik in de geleiders getrokken...en klaar was Kees. Het zou evenwel sneller gaan met twee personen....

wij kunnen niets verkeerd bedenken.

Yves, de man die de rolluiken kwam plaatsen was, evenals de man die kwam opmeten, maar die ziek was, goed op de hoogte van zijn job. hij heeft het geklaard in minder tijd dan we hadden ingeschat. hij heeft niet moeten breken, en was erg vriendelijk in de omgang. wat moeten wij als klant meer verlangen?

Top over de hele lijn !

Daar mijn oudere kunststoffen inbouwrolluiken beginnen na te laten (verduurd of poreus door o.a. 't UV licht) was ik op zoek naar vervangonderdelen. Dus enkel de lamellen. Na contactname waarop ik vriendelijk werd verder geholpen (zelfs aanpassing van de website :-) ) heb ik gebruik gemaakt van de configurator. Enorme keuze in kunststof of alu, in dikte en vele kleuren .. kortom top ! Mooi verpakt geleverd met alle rand-onderdelen nodig voor de afwerking en aanhechting op de bestaande as ... was deze klus snel geklaard. Ik weet waarheen de volgende maal als er nog een rolluik de geest geeft :-)

Het heeft wel lang geduurd maar dit was een foutje van meting nu ze hangt ben ik blij en ben content gr

Mooi product, proper geleverd, goede dienstverlening!

Niets op aan te merken.

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.