De instructiefilmjes voor het zelf plaatsen stemmen niet meer overeen met de nieuwe aanpassingen. Het klik systeem voor het plaatsen van de zijgeleiders op het rolluik bestaat niet meer. Je moet de zijgeleiders met tape aan het rolluik vast maken en naderhand verwijderen, wat het plaatsen iets moeilijker maakt. Ook de eindstoppen zijn vervangen door 2 U-platen welke op de zijgeleiders moeten bevestigd worden (kleven). Spijtig genoeg was er ook één fiche niet aangesloten, zodat de kap van het rolluik diende verwijderd te worden om de fiche aan te sluiten. Telefonische ondersteuning was perfect en zeer vriendelijk. Conclusie : instructiefilmpjes aanpassen of aanpassingen minstens vermelden op de website. Spaart een hoop telefoongesprekken uit.

Uitstekende service, en werken met kwaliteits producten.

Indien je een vraag hebt helpen ze u graag. En hebben een prima, stipte service

ervaren mannen

Preciezie werken uitgevoerd. Zeer zuiver gewerkt en vooral zuiver achter gelaten,TOP !!!!!!

snelle en propere service

snelle en propere service

geen opmerkingen

Alles top juiste en vlotte levering

goeie service. je krijgt wat je besteld

professioneel over de hele lijn

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van de actie, het afbreken van de oude rolluik en het installeren van de nieuwe heeft ongeveer anderhalf uur geduurd. Zeer correct en professioneel.Ik zou CREAZZA zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Van bestelling tot levering alles perfect verlopen. Goede hulp bij bestelling en vlug antwoord op al u vragen. Levering en levertijd zoals afgesproken en goed verpakt. Top materiaal voor een zeer goede prijs.

zeer goed

Zeer tevreden met alles. 1 bemerking: De geboorde vielen allemaal in de voeg tussen de stenen, ik heb ze allemaal moeten herboren en zit ik met 4 gaten!

Alle wensen ingelost

Vooral duidelijke fijne website. Levering perfect.

Alles zeer vlot verlopen

Bij de bestelling een telefoontje voor de juiste afmetingen. Wat moeten wachten op mijn bestelling omdat het verlof er tussen zat was niet meegedeeld. Levering op tijd maar een In de fabriek een te korte kabel aan gezet met een telefoontje recht gezet

Zeer tevreden van het geleverde rolluik en het bestelproces.

Opbouwrolluik op zonne-energie besteld voor zelfplaatsing. Door Corona & bouwverlof iets langer op moeten wachten, maar verder alles piekfijn in orde. Zowel het bestellen, de opvolging als de levering verliepen zeer vlot en transparant. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en is compleet voorgeïnstalleerd.

Snel, vriendelijk en professioneel

Er werd supersnel gereageerd op onze vraag voor plaatsbezoek en offerte. Tijdens dat eerste plaatsbezoek werd een probleem van een bestaande zonnewering opgelost door Wim. Toffe kerel. Nadien bij de plaatsing, toonde diezelfde Wim hoe creatief en vakkundig hij wel was. Beide screens, van grote afmeting trouwens, werden vakkundig geplaatst en afgewerkt. Een echte aanrader. Top mensen en top kwaliteit. Een aanrader.

Correct en tijdig geleverd

Correct en tijdig geleverd

in orde

zeer goede en mooie rolluik

Correct en ruim op tijd geleverd zeer tevreden

Betaling is zeer correct ze geven duidelijk aan wanneer alles geleverd word en dan word het nog voor die tijd geleverd . Op naar mijn volgend project

Perfect passend

Alles op de gewenste maten makelijk aan te sluiten en perfect passend Een minpuntje laat geleverd maar was bouwverlof en Corona tussen he

Tevreden

Lang wachten, maar de moeite waard

Alles is vlekkeloos verlopen. Ik bestelde 2 rolluiken op zonne-energie. In het begin getwijfeld om online te bestellen. Maar heel goed geadviseerd voorafgaande de bestelling, netjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en levering en daarna ook goed telefonisch geholpen over de enkel praktische vragen over de installatie. Tip voor creazza iets meer praktische info bij de producten toevoegen op de website. Want het filmpje is iets te algemeen. Zoals: grote van de boorgaten, geadviseerde aantal boringen per lengte, te gebruiken schroeven en pluggen...

Goeie ervaring!

Creazza is een firma waar je kan op rekenen

Afspraken werden stipt nagekomen, zeer vriendelijk en keurig afgewerkt.

Goede service, ik werd snel geholpen!

We hadden een rolluiklint dat kapot geschoten was...even gebeld en het werd snel hersteld. Ook was de communicatie heel correct. Wat werd afgesproken werd heel correct en op het juiste uur uitgevoerd. Heel fijn om op deze manier geholpen te worden!

Mooi degelijk een materiaal

Mooi werk jammer dat er nog klein beetje licht binnenkomt wanneer het klaar wordt. Wel een aanrader!

een woord is genoeg : prima

Heel snel en heel goed werk

Heel goede ervaring.

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.