een zeer snelle levering

een goede en correcte firma

Eénvouding online te bestellen, juiste leveringstermijn, product perfect in orde, duidelijke mails rond het leveren, we zouden meteen opnieuw bij jullie bestellen.

Makkelijk te bestellen en te plaatsen. Alles goed en op tijd geleverd zoals wij het hebben besteld.

Dik inorde

Alles zeer goed verlopen, ik had een meetfout gemaakt en is na de bestelling zonder meerkost rechtgezet. Rolluik ziet er mooie kwaliteit uit en 7j waarborg op de motor. Zeer tevreden

Vlotte communicatie en perfect op de gevraagde maat geleverd.

Heb meerdere rolluiken besteld in 3 keer en was altijd 100% tevreden, perfect op maat en zorgzaam afgewerkt en verpakt.

tevreden met het eindresultaat.

Er werd zéér accuraat gereageerd op de eerdere review, waardoor binnen de week de onvolkomenheden werden bijgewerkt. We zijn dan ook tevreden met het eindresultaat.

Super service! Aanrader

Super klantenervaring van selectie tot service na installatie! Tijdens de selectie gemailed en gebeld met Yves die me perfect begeleidde naar exact het rolluik dat ik nodig had. Snelle levering. Heb gekozen voor installatie door het creazza team - inclusief bezoek om detail afmetingen te doen en om te kijken waar best electriciteit te connecteren - goed en snel geinstalleerd. Er bleek nadien iets te blokkeren en even later was het team terug ter plaatse om opnieuw af te stellen. Ik raad dit zeker aan!

Vlot- proper- en vriendelijke plaatsers

Prima werk

Begrip voor de wachttijd door het coronavirus.

Klantvriendelijkheid met kwaliteit

Creazza is zeer bereikbaar en klantvriendelijk. Ze geven uitleg waar nodig zodat je alles begrijpt en het juiste product kiest dat bij je vraag past. Ze komen aan huis om alles nog eens op te meten, advies te geven en samen met jou de bestelling te plaatsen. De productietermijn werd prima nageleefd en de plaatsing gebeurde 2 dagen erna. De vakmannen gaan rustig en secuur aan het werk en vragen dingen na zodat alles zeker geplaatst wordt naar jou wensen. Héél tevreden van! Wij hebben al enkele aanbevelingen gedaan.

Mooi product

Makkelijk en vlug te plaatsen

zeer goed

snel en correct afgehandeld

Goed en efficient

Correcte werking en superservice voor het plaatsen van een winkelrolluik !

Vlotte communicatie en correcte uitvoering.

Zeer tevreden met de snelle offerte, aangepaste specificaties mbt kleur en de correcte uitvoering in corona tijden.

Het screen is wat we verwacht hadden

De geleverde screen werkt perfect zoals verwacht en dit aan een zeer concurentiele prijs

100% tevreden over Creazza.

Prima service . Wij hebben op voorhand iemand laten langskomen om al de mogelijkheden voor onze voorzetrolluiken te bespreken .Yves heeft ons daarbij goed en vriendelijk geholpen. Alles online besteld en is op de vooropgestelde datum geleverd . Ik heb alles zelf geplaatst . Alles paste perfect . Kwaliteit is ook zeer goed.

Geen problemen

Snel geplaatst lage prijs voortreffelijke service

Van opmeting tot plaatsing perfect.

Vriendelijk personeel. Snel en proper werk. Alles netjes opgeruimd.

Veel sneller geleverd dan verwacht. Ik kreeg wel een e-mail voor de levering als het rolluik al geleverd was. Materiaal van goede kwaliteit en super gemakkelijk te plaatsen.

Super materiaal

+ Rolluiken waren gemakkelijk te plaatsen. - 2de afstandbediening bijsteld maar werkt niet

Voor het eerst via de zeer duidelijke website 8 rolluiken besteld. Ze zijn binnen de termijn geleverd en perfect op maat. Ik heb ze zelf geplaatst en dit voor het eerst en dat is zeer vlot verlopen. Zeker een aanrader !

alles in orde

alles was aanwezig perfect in orde !!

Kwaliteitsprodukt de juiste maten een goede prijs en correcte levering

Heb 4 rolluiken besteld in 3 keer en was telkens 100% tevreden

Vlotte plaatsing, goede service

Goede uitleg, vlugge plaatsing en vriendelijke dienstverlening na verkoop.

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.