Product geleverd in goede verpakking, de wachttijd tussen bestelling en levering is wel lang.

Ok

Makkelijk te installeren

Prima kwaliteit

Levering vlot verlopen. Mooi op tijd aangekondigd. Rolluik prima uitgevoerd

Correcte en snelle herstelling

Heel snelle correcte herstelling. Kosten eerlijk opgelijst. Vriendelijke man.

Perfecte kwaliteit van de materialen en correcte levering

tevreden

Vakkundige uitvoering van de werken; vriendelijke vakmensen

Uitstekende kwaliteit

Ik heb reeds verschillende bestellingen geplaatst als professionele plaatser en ben steeds positief verrast geweest van de kwaliteit- dikkere alu, gietijzer onderdelen iplv kunststof, rollators in inox,... ook de extra opties; gaten in de geleiders of een langere stroomkabel,... zorgen voor extra plaatsingsluxe. Creazza mag mij als trouwe klant beschouwen!

Goede snelle service

Rolluiken besteld en laten plaatsen. Eerst is er iemand langsgekomen om de opmeting te doen en een prijsofferte te maken. Na de overeenkomst gecontacteerd na afgesproken termijn om de plaatsingsdag af te spreken. Zoals was afgesproken stond men op het afgesproken uur en dag om de installatie te doen. Propere plaatsing en goede uitleg over de werking(Somfy).

uitstekende service

Goede kwaliteit - gepaste maat - vlugge levering

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Vriendelijk bij levering en binnen de afgesproken termijn

Prijs kwaliteit top!

Kreeg meer dan verwacht van mijn besteld product! Prijs kwaliteit zit er goed!

Alles okay.

Alles okay.

Aanrader

Van het ontvangst van de vertegenwoordiger tot de installatie ben ik zeer tevreden. Alle afspraken zijn zoals afgesproken nagekomen. De plaatsing van mijn rolluiken zijn perfect uitgevoerd door de vriendelijke installateurs. Creazza is zeker een aanrader. Zeer goede prijs-kwaliteit.

Uitstekende service, geen vraag was te veel.

Uitstekende service, geen vraag was te veel.

Goede eerste ervaring

Alles was correct zoals ik het gevraagd had

Efficiënt

Yves Delgouffe kwam binnen de week langs na aanvraag afspraak. Analyseerde het probleem ivm het vernieuwen van onze rolluiken met als doel compactere oprol diameter tbv de na isolatie van de inbouw rolluikkast. Hij bood een specifieke oplossing aan: elektrisch bediende aluminium rolluiken! Kennis van product en vlotte levering. Plaatsing en aansluiting doe ik zelf.

Alles proper achtergelaten

Alles proper achtergelaten

Professionele aanpak van mijn rolluikprobleem

Kleine tip : nakijken of de opgestuurde mail effectief ontvangen en gelezen werd.

Alles geleverd zoals beloofd

Bestelling geleverd zoals voorzien, geen opmerkingen. Alles dik in orde!

vlotte service

Het volledige proces van eerste 'werfbezoek' tot plaatsing is heel vlot verlopen.

Aanrader.

Levering volledig zoals verwacht. Prima materiaal. Zelf kunnen plaatsen zonder problemen.

vakbekwaam en gedreven personeel

Vervanging van oude plastic rolluiken door meer geschikte alu-versie. Bijgestaan met raad, die getuigt van ervaring en vakbekwaamheid.

Vlotte service en aangename professionele plaatser

beloofde leveringstermijn aanpassen.

Eerste levering was 2 à 3 dagen later maar dit is nog oké. De tweede levering duur 16 werkdagen waren er normaal 24 maar door een lakfout op te merken kon dit niet doorgaan. Het is goed dat deze is gezien en niet geleverd is het enige spijtige was dat dit nog eens 13 dagen heeft moeten duren. de derde levering 11 werkdagen zijn er 24 geworden daar is blijkbaar iets goed fout gelopen. De communicatie via mail is wel perfect verlopen en onze vragen zijn meestal wel snel beantwoord geweest. Het product (vliegenramen en -deuren) zijn een goed product. Er moet wel dringend aan de leveringstermijn gewerkt worden,aanpassen op de site dat het iets langer is dan weet je hoelang het kan duren. Maar als ik mijn extra tijd die ik reken naar mijn klant niet kan houden dan is dit voor mij een groot probleem.

Vlot maar toch gebrek aan informatie

Bij de bestelling kreeg ik geen duidelijke leveringsdatum maar enkel “binnen de 2-3 weken). Bij de levering ontbrak ook elke documentatie ivm de motor en installatie. Via YouTube ben ik er toch in geslaagd om de installatie correct af te ronden

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.