correcte snelle service

mijn rolluik werd snel hersteld , kort nadat ik een afspraak had gevraagd . de herstelling verliep vlug en goed en de service was heel goed en vriendelijk .

Prima samenwerking

Telefonisch en per mail was creazza heel allert en behulpzaam, tóp. Ga zeker nog bij hun bestellen.

zeer goede ervaring

Alles geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteit voor zijn prijs. Afregeling in de fabriek boven en onder dik in orde. Dus zeer tevreden.

Perfect!

Geleverd binnen de leveringstermijn, e-mail ontvangen op de dag van de levering. Opgebeld half uur voor de levering. Gemakkelijk kunnen installeren dankzij de filmpjes op de website en daardoor heel wat geld uitgespaard.

Zeer goede technieker die snel beschikbaar is

Ervaren technieker die het lint van mijn rolluik op een half uurtje alleen gemaakt had, zeer efficiënt bedrijf, s’avonds gemaild, de dag nadien ‘s middags gemaakt, echt een aanrader!

Voorzetrolluiken op zonne-energie

Wij hebben meerdere firma's overwogen voor het plaatsen van voorzetrolluiken of een screen aan de voorkant van onze woning. Creazza was de enige firma die op zijn website transparant was over zijn prijzen van de producten en de plaatsing. We hebben uiteindelijk voor Creazza gekozen omdat Yves ons op een professionele manier begeleid heeft in het zoeken naar de beste oplossing voor de beste prijs. De uiteindelijke kostprijs lag ver onder de offerteprijzen van de concurrenten. Eenmaal de knoop doorgehakt was, volgde de definitieve opmeting en hebben we alles besteld en betaald. Jammer genoeg verliep de communicatie vanaf dat moment iets minder vlot: de productie had vertraging opgelopen, wat uiteraard kan gebeuren, maar we hadden hier graag spontaan een bericht van ontvangen. Nu moesten we jammer genoeg zelf tot 2 maal toe vragen of alles in orde was met onze bestelling (op de website krijg je enkel de status 'betaald') en wanneer de plaatsing dan zou kunnen plaatsvinden. De plaatsing zelf verliep heel vlot en alle medewerkers waren vriendelijk. Ze hielden zelfs rekening met de kat in huis die niet vrij mocht rondlopen. Ze ruimden ook het grootste vuil op, zodat de vloer niet beschadigd kon raken. Wij zouden Creazza dus zeker aanraden!

Alles mooi op maat!

Alles was voorzien zoals het moet maar het was toch handig geweest moest er een beschrijving bij zitten over de afstelling van de motor. Het waren andere ophang onderdelen en andere motor afstellingsknoppen dan in het creazza filmpje! Maar alles werkt prima!

Zoals verwacht .

Als in orde zoals verwacht

zeer positief

De opvolging van leveringstermijn kon beter. Maar de plaatsing is vlot verlopen. De rolluiken functioneren naar behoren.

Rolluiken plaatsen

Geachte Ze hebben bij ons rolluiken geplaast op zonneenergie maar kom licht door aan de zij kanten dus ben niet te vree want ze gedaan hebben was ook rap gedaan dus denk dat ze beetje hun broek heeft aan gescheurd want zijn collega moest op tijd ergens zijn vind wel erg door zen hebben nu niet goed gedaan.zo ni meer licht binnen komt aan zij kanten.dat ten voor niet was

zeer goed product

Correct

Heel tevreden!

Rolluiken van goede kwaliteit, snelle levering en eenvoudig te installeren. Beleefd en vriendelijk personeel (Yves).

Vriendelijk & behulpzaam

Meer dan tevreden, ontzettend goed geholpen.

Gelukkig

Snel en duidelijk om te bestellen en snel geleverd

Heel goed van offerte tot levering

De 2 bestelde rolluiken zijn geplaatst,zonder problemen. Een aanrader, zal er volgend jaar nog bij bestellen voor achterzijde huis. Doe zo verder ! Bedankt !

zijn tevreden over het materiaal en de plaatsing van een rolluik maar zouden u willen vragen om de zin in uw advertentie : " wordt getracht om het produkt binnen de 16 werkdagen te leveren" als u zich er niet kan aan houden . dit werkt alleen wrevel in de hand .

Mooi afgewerkt en op tijd geleverd

Goed verpakt Echt kwalitei

Knap!

Alles top....

Heel goed , van offerte tot plaatsen .

🔝🔝🔝

Ik ben heel blij met de uitvoering van de werken

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Uitermate goed

Net 3 rolluiken samen geplaast. Snel, vriendelijk en top kwaliteit. Echt een aanrader. Ga er volgend jaar nog bijbestellen voor boven. Doe zo verder!!! Bedankt voor alles

De afwerking was perfect . Zeer vriendelijk . Alles top

Zeer correcte levering en plaatsing. Prachtig materiaal kwalitatief zeer hoogstaand

ZEER TEVREDEN

degelijk materiaal, mooi uitzicht, goede bediening,beleefd en vriendelijk personeel, eenvoudig en vriendelijke uitleg over de bediening van de poort

Heel goede ervaring

Correcte bediening . mooie en vakbekwame plaatsing en afwerking . Zelden meegemaakt !

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online buitenschrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.