Uitstekende service, geen vraag was te veel.

Uitstekende service, geen vraag was te veel.

Goede eerste ervaring

Alles was correct zoals ik het gevraagd had

Efficiënt

Yves Delgouffe kwam binnen de week langs na aanvraag afspraak. Analyseerde het probleem ivm het vernieuwen van onze rolluiken met als doel compactere oprol diameter tbv de na isolatie van de inbouw rolluikkast. Hij bood een specifieke oplossing aan: elektrisch bediende aluminium rolluiken! Kennis van product en vlotte levering. Plaatsing en aansluiting doe ik zelf.

Alles proper achtergelaten

Alles proper achtergelaten

Professionele aanpak van mijn rolluikprobleem

Kleine tip : nakijken of de opgestuurde mail effectief ontvangen en gelezen werd.

Alles geleverd zoals beloofd

Bestelling geleverd zoals voorzien, geen opmerkingen. Alles dik in orde!

vlotte service

Het volledige proces van eerste 'werfbezoek' tot plaatsing is heel vlot verlopen.

Aanrader.

Levering volledig zoals verwacht. Prima materiaal. Zelf kunnen plaatsen zonder problemen.

vakbekwaam en gedreven personeel

Vervanging van oude plastic rolluiken door meer geschikte alu-versie. Bijgestaan met raad, die getuigt van ervaring en vakbekwaamheid.

Vlotte service en aangename professionele plaatser

beloofde leveringstermijn aanpassen.

Eerste levering was 2 à 3 dagen later maar dit is nog oké. De tweede levering duur 16 werkdagen waren er normaal 24 maar door een lakfout op te merken kon dit niet doorgaan. Het is goed dat deze is gezien en niet geleverd is het enige spijtige was dat dit nog eens 13 dagen heeft moeten duren. de derde levering 11 werkdagen zijn er 24 geworden daar is blijkbaar iets goed fout gelopen. De communicatie via mail is wel perfect verlopen en onze vragen zijn meestal wel snel beantwoord geweest. Het product (vliegenramen en -deuren) zijn een goed product. Er moet wel dringend aan de leveringstermijn gewerkt worden,aanpassen op de site dat het iets langer is dan weet je hoelang het kan duren. Maar als ik mijn extra tijd die ik reken naar mijn klant niet kan houden dan is dit voor mij een groot probleem.

Vlot maar toch gebrek aan informatie

Bij de bestelling kreeg ik geen duidelijke leveringsdatum maar enkel “binnen de 2-3 weken). Bij de levering ontbrak ook elke documentatie ivm de motor en installatie. Via YouTube ben ik er toch in geslaagd om de installatie correct af te ronden

correcte snelle service

mijn rolluik werd snel hersteld , kort nadat ik een afspraak had gevraagd . de herstelling verliep vlug en goed en de service was heel goed en vriendelijk .

Prima samenwerking

Telefonisch en per mail was creazza heel allert en behulpzaam, tóp. Ga zeker nog bij hun bestellen.

zeer goede ervaring

Alles geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteit voor zijn prijs. Afregeling in de fabriek boven en onder dik in orde. Dus zeer tevreden.

Perfect!

Geleverd binnen de leveringstermijn, e-mail ontvangen op de dag van de levering. Opgebeld half uur voor de levering. Gemakkelijk kunnen installeren dankzij de filmpjes op de website en daardoor heel wat geld uitgespaard.

Zeer goede technieker die snel beschikbaar is

Ervaren technieker die het lint van mijn rolluik op een half uurtje alleen gemaakt had, zeer efficiënt bedrijf, s’avonds gemaild, de dag nadien ‘s middags gemaakt, echt een aanrader!

Voorzetrolluiken op zonne-energie

Wij hebben meerdere firma's overwogen voor het plaatsen van voorzetrolluiken of een screen aan de voorkant van onze woning. Creazza was de enige firma die op zijn website transparant was over zijn prijzen van de producten en de plaatsing. We hebben uiteindelijk voor Creazza gekozen omdat Yves ons op een professionele manier begeleid heeft in het zoeken naar de beste oplossing voor de beste prijs. De uiteindelijke kostprijs lag ver onder de offerteprijzen van de concurrenten. Eenmaal de knoop doorgehakt was, volgde de definitieve opmeting en hebben we alles besteld en betaald. Jammer genoeg verliep de communicatie vanaf dat moment iets minder vlot: de productie had vertraging opgelopen, wat uiteraard kan gebeuren, maar we hadden hier graag spontaan een bericht van ontvangen. Nu moesten we jammer genoeg zelf tot 2 maal toe vragen of alles in orde was met onze bestelling (op de website krijg je enkel de status 'betaald') en wanneer de plaatsing dan zou kunnen plaatsvinden. De plaatsing zelf verliep heel vlot en alle medewerkers waren vriendelijk. Ze hielden zelfs rekening met de kat in huis die niet vrij mocht rondlopen. Ze ruimden ook het grootste vuil op, zodat de vloer niet beschadigd kon raken. Wij zouden Creazza dus zeker aanraden!

Alles mooi op maat!

Alles was voorzien zoals het moet maar het was toch handig geweest moest er een beschrijving bij zitten over de afstelling van de motor. Het waren andere ophang onderdelen en andere motor afstellingsknoppen dan in het creazza filmpje! Maar alles werkt prima!

Zoals verwacht .

Als in orde zoals verwacht

zeer positief

De opvolging van leveringstermijn kon beter. Maar de plaatsing is vlot verlopen. De rolluiken functioneren naar behoren.

Rolluiken plaatsen

Geachte Ze hebben bij ons rolluiken geplaast op zonneenergie maar kom licht door aan de zij kanten dus ben niet te vree want ze gedaan hebben was ook rap gedaan dus denk dat ze beetje hun broek heeft aan gescheurd want zijn collega moest op tijd ergens zijn vind wel erg door zen hebben nu niet goed gedaan.zo ni meer licht binnen komt aan zij kanten.dat ten voor niet was

zeer goed product

Correct

Heel tevreden!

Rolluiken van goede kwaliteit, snelle levering en eenvoudig te installeren. Beleefd en vriendelijk personeel (Yves).

Vriendelijk & behulpzaam

Meer dan tevreden, ontzettend goed geholpen.

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online schrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.