Prima pakket en snel geplaatst

Overzichtelijk voor het doorgeven van de afmtg en keuze buitenrolluik,de wachttijd voor de levering was wel iets te lang.Het kan ook het verlof dat hiermee meespeelde.Zo het overige ben ik zeer tevreden. groetjes Verlies Martin

zeer goed

correct

zeer correcte afhandeling en top op maat gemaakte bestelling.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten zoals gevraagd op maat gemaakt en geleverd. Thanks aan Creazza. MVG Andre Sermon Helchteren

geweldig

gebruiksvriendelijke website,goede hulp via telefoon, nette en vlotte levering

Uitstekende

Betrouwbare en uitstekende dienstverlening.

Perfecte service.

Alles perfect op maat en heel degelijk ingepakt geleverd.

grandioos

Gebruiksvriendelijke site, goede opvolging van de levering, correcte materialen, plaatsing niet te ingewikkeld (electrisch rolluik met afstandsbediening)

Fijne werkervaring en héél professioneel. Een aanrader !

P.S. : kleine opmerkingen i.v.m. de betaling. Het is niet mogelijk om online het saldo te betalen. Bij betaald ziet men enkel het voorschot dat betaald werd. Indien niet duidelijk, kan je hiervoor bellen.

een aanrader!

helemaal tevreden, van offerte - prijs/kwaliteit tot plaatsing.

Leuke samenwerking... dit vertel ik verder!

Gewoonweg eenvoudig te bestellen. Men verwittigt je telefonisch een uur op voorhand dat men gaat leveren. Ik was niet thuis... geen probleem... gewoon telefonisch ander leveringsadres doorgegeven... helemaal geen probleem!! Dus een dikke duim !!!!

Tot in de puntjes geregeld.

bestelling heel makkelijk en vlot

uitstekende service

mooi nieuw binnenblad gemaakt voor mijn inbouw rolluik. Ben er zeer tevreden over. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een goed product wil en een goede service. Dank u!

Het probleem werd perfect opgelost maar de klant betaalde mee de opleiding van de nieuwe werkkracht.

Geen ongelukkig woord over de mensen die ons lint kwamen vervangen. Nieuwe werkkrachten moeten hun opleiding op het terrein krijgen. De herstelling zelf duurde 1 uur en een kwartier. Wij betaalden twee werkuren wat ons normaal lijkt. Alleen maakte de man in opleiding twee keer een fout, die door de ervaren werknemer moest worden rechtgezet. Ook het tempo lag uiteraard laag. Alle begrip, maar hierdoor duurde de herstelling duidelijk langer dan normaal en betaalden wij zo een uur meer...

Zeer professionele aanpak.top.

Prijs kwaliteit zit goed

Ik had een zelfbouwpakket genomen, alles wijst zichzelf uit. Gemakkelijk te plaatsen. En bij levering kwamen ze hun belofte na.

snelle herstelling en goed afgewerkt

Nog dezelfde dag een lint van een rolluik hersteld, degelijke afwerking, zeer vriendelijke technieker.

TOP correcte levering

Had een rolluik nodig met de Reno van de badkamer. Heb deze hier gevonden poepsimpel om te installeren. Ga er zeker nog bestellen.

Ik zou maximum geven op kwaliteit en bezoek voor opmeting alsook telefonische hulp. Enig minpunt: liever pluggen, schroeven en stekker bij het pakket.(al kost dat enkele euro's meer)

perfecte afwerking

Na een langere wachttijd, werd het automatische rolluik perfect geinstalleerd, met een zeer goede afwerking.

Top levering top materiaal goede communicatie

uitstekende service

Vroeg via de website een herstelling van rolluik lint aan. Kreeg onmiddellijk antwoord met daarin een afspraak. Vlugge en bekwame herstelling.

Zeer tevreden met mijn keuze

Altijd goed geïnformeerd geweest betreft mijn vragen. Steeds correcte afspraken gemaakt. Tijdige levering en vlotte plaatsing. Het was zeer aangenaam om met deze firma in zee te gaan. Zeer betrouwbaar en zeer correct !

Mooi maar geen handleiding

Het product is mooi, goed verpakt en stevig. Er was echter geen handleiding bij en de handleiding op de website bevatte allemaal andere onderdelen. Dit bracht veel zoek en giswerk met zich mee !!!

Waar een klant nog een gewaardeerde klant is

Snelle respons - goede communicatie. Goede prijs kwaliteit. Tegemoetkoming naar persoonlijke nood/wens. Stipt geleverd ondanks bouwverlof. Vriendelijk en bekwaam personeel/zaakvoerder. Enige minpuntje: krassen op 1 achterzijde van rolluikkast (niet in het zicht dus)

Top service en eerlijke en correcte bijstand

Ik kan enkel maar lof uitspreken over de service en bijstand. Crezza is aan iedereen absoluut aan te bevelen!

Bilksken 4 B

9920 Lievegem

Over Creazza

Bij Creazza kan je online schrijnwerk kopen van A merken rechtstreeks af fabriek mét extra kwaliteitsgarantie. Alle rolluiken / zonwering / terrasoverkappingen / poorten / muggenhorren zijn samengesteld uit materialen en onderdelen van gekende A-merken welke we op de meest kwalitatieve manier worden geassembleerd. Je koopt trouwens niet bij een doorsnee commerciële webshop, maar bij specialisten met kennis van zaken. De initiatiefnemers van Creazza zijn namelijk zelf professionele installateurs die techniek, kwaliteit en duurzaamheid altijd vooropstellen. Kies je voor doe-het-zelf installatie, dan kan je bovendien op hun technische expertise rekenen voor al je vragen.