Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zo mooi , er zat een persoonlijke boodschap bij mijn aankoop.
4 November 2024
Sofie
Brussel
De winkel is altijd super gezellig ingericht en de verkoopsters zijn altijd om ter liefst! I just freakin’ love it!! <3
1 November 2024
Hanne
Gent
Mooi rok gekocht en truitje heel blij mee
1 November 2024
Rosette
Antwerpen
14 October 2024
Oke
Vanderslycke
Hi Oke,
Bedankt voor je review. We begrijpen hoe vervelend het is dat je de verkeerde phonecase hebt ontvangen, zeker omdat deze niet past voor je iPhone 14. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een product krijgt dat niet klopt, en we willen dit graag zo snel mogelijk voor je rechtzetten.
We hebben je inmiddels geïnformeerd dat we je bestelling volledig terugbetalen, omdat de juiste phonecase helaas niet meer op voorraad is en op korte termijn ook niet binnenkomt.
Mocht je in de toekomst tegen problemen aanlopen met je bestelling, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen via [email protected] of telefonisch. We staan klaar om je te helpen!
Met vriendelijke groet, Su.
In de voormiddag besteld en stond later al klaar in de winkel in Antwerpen. Werd op de hoogte gehouden via mail. Super handig.
4 October 2024
Maritza
Antwerpen
23 September 2024
Hedwig
Kalmthout
Mogelijkheid tot omruilen om moment van afhaal is ook top.
18 September 2024
Bénédicte
Deurne
Mooie originele kleding
7 September 2024
Ingrid
St-amandsberg
Customer service contacted me immediately on non-availability of a certain bag. Which was very helpful and Quick delivery.
4 September 2024
Vlot ontvangen
25 August 2024
Ann
Marke
zeer tevreden over aankoop, mooi jasje, leuke kleuren, past perfect
21 August 2024
Beatrice
Genk
Mail contact en afhandeling perfect
21 August 2024
Carla
Echt
s' Avonds besteld en een dag later mijn bestelling ontvangen. Er zat ook een kaartje bij met een persoonlijke nota erop geschreven.
19 August 2024
Sofie
Halen
Dure retour van 8 euro.. jammer want wel fijne kleding
15 August 2024
Mieke
St amandsberg
Hi Mieke, Dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je €8 hebt betaald om een retour terug te sturen via een eigen postservice. Weet dat wij retourlabels aanbieden via PostNL voor €5.95 in België en je deze kan aanvragen via jouw account middels een retourportaal. Jammer om te horen dat dit voor jou niet tot een fijne ervaring heeft geleid. Indien we toch nog iets voor je kunnen betekenen, zijn we altijd telefonisch bereikbaar alsook via e-mail, Whatsapp en sociale media. Nog een fijne dag gewenst en hopelijk tot snel. Groetjes, Joëlle.
Ik heb vier verschillende truien aangekocht, en zo blij met mijn aankoop! Elk stuk is zacht en kwalitatief. Zeker een aanrader!!
12 August 2024
Jolien
België
Ik word altijd blij van deze pakjes. :D Een persoonlijke boodschap was toegevoegd aan het pakje. De hele bestelprocedure verloopt vlekkeloos. Groetjes van een zeer gelukkige klant.
Layla Verhaegen
wommelgem
Fijn en snel geleverd product, exact wat ik zocht. Goed merk!
Nicol
Zierikzee
De na-service is tevens heel correct vandaar dat ik nog een bijkomende bestelling geplaatst heb .
Nicole Adons
Hasselt
Hi Nicole, Dank voor je review en het delen van je feedback. We vinden het spijtig om te horen dat jouw jurk niet voldeed aan je verwachtingen en dat deze reeds blijkt te schiften. We hebben tot op heden geen vergelijkbare ervaringen of verdere opmerkingen ontvangen met betrekking tot de schiftende eigenschap van jurk. We hebben jou inmiddels proberen bellen om de issue te kunnen bespreken en samen op te lossen. Weet dat we altijd bereikbaar zijn, ook na aankoop en binnen een redelijke termijn hierna om eventuele problemen samen op te lossen. Je kan ons dus nog steeds bereiken op 03/257.06.87 tijdens de kantooruren om een gepaste oplossing te vinden voor jouw jurk. Desalniettemin nemen we jouw feedback serieus en zullen we dit intern bespreken om mogelijke verbeteringen aan te brengen. Het is ons streven om klanten een volledige klantenservice aan te bieden bij het online winkelen, ook na aankoop. We horen graag snel van je! Groetjes en tot snel, Joëlle.
Steeds vriendelijk, altijd tip top in orde! Mijn favoriete winkel!
Camille
Kortemark
Super fast delivery & in love with my skirt, definitely will order from there again! xx
Feline
Cologne
Altijd gezellig winkelen bij Sienna.
Ingrid
Boom
Super sneakers
23 July 2024
Cindy
Morkhoven
en ook met steunzolen een goed passende lichte sneaker
22 July 2024
Katleen
Mol
Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken.
In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.
We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.
Everdijstraat 41
2000 Antwerpen