Mooi kleding voor weinig geld.
31 July 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.129 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Mooi kleding voor weinig geld.
31 July 2022
Birgit
Lommel
Heel goede prijs kwaliteit .
29 July 2022
Andy
Blankenberge
vlot en gemakkelijk over gans de lijn .voor herhaling vatbaar.
13 July 2022
johny vanlangendonck
menen
Supersnelle en vlotte afhandeling, product ziet er fantastisch uit.
12 July 2022
Dirk Michiels
Kampenhout
Snelle service, binnen 48 uur alles binnen, ook de retour was snel en goed geregeld
30 June 2022
Carla
Rijsbergen
Alles heel goed verlopen
28 June 2022
Roberto
Gingelom
Netjes, goed en snel afgewerkt
13 June 2022
Ricard
Tilburg
Snelle levering, duidelijke communicatie via mail.
5 June 2022
Els Kroezinga
Sint Pancras
Ben er super tevreden van
3 June 2022
Maria
Dendermonde
Leuke kleren voor mooie prijzen en snelle levering, helemaal prima dus.
31 May 2022
Moi
Limburg
Goede track en trace en zeer snelle levering. Uitstekend.
30 May 2022
Jacqueline
Vollenhove
Goede prijs en een snelle levering
27 May 2022
Danielle
Schiedam
voor de eerste maal besteld, alles binnen tijd geleverd in prima kwaliteit
17 May 2022
nancy
reningelst
Tevreden over mogelijke keuze en een vlugge levering van de bestelling
13 May 2022
Ludo
Haacht
De maat aangegeven in de spijkerbroek kwam totaal niet overeen met de daadwerkelijke maat. Het was maat 34-36 maar ik de broek niet eens over mijn knieen.
13 May 2022
Rob
Hoog-Keppel
Onze excuses hiervoor. We werken met heel veel verschillende merken en wekelijks krijgen we nieuwe voorraad binnen. We proberen de maatvoering steeds te controleren maar het kan wel eens ergens mis gaan. Niet elke kledingstuk kunnen we hier passen om te checken of de maat welke erin staat ook correct is. Als klanten dit aangeven kijken we dit uiteraard na en doen we aanpassingen. Kleding kan je altijd omruilen en gratis retourneren. Het is dan uiteraard even vervelend, maar weet dat we altijd tot een oplossing komen. Nogmaals onze excuses.
Snel en betrouwbaar
6 May 2022
Annie Hendriks
Hoogeveen
Prima site had gekozen voor afhaal en het lag perfect klaar
5 May 2022
probleemloos
2 May 2022
H.
Velserbroek
De William Lockie trui werd snel geleverd. Ik heb al 6 winter sweaters van William Lockie, dit is een mooie aanvulling want demi-saison versie. Beetje te kort schietend is het papierwerk. Ik zou verwachten dat bij de levering ook een pakbon hoort en een formulier voor evt retourneren. Deze trui retourneer ik niet. Het is een mooie
1 May 2022
Alfred
Beerse
In eerste instantie zeer tevreden totdat ik direct een volgende bestelling wilde uitvoeren en een account wilde aanmaken i.p.v. weer als gast te moeten bestellen en geen korting te kunnen activeren. Vaste afleveradres, nadat deze meerdere malen is opgevoerd en opgeslagen, is niet te selecteren. Hierdoor voer je deze telkens opnieuw in bij het bestellen proces en geef je het uiteindelijk op. Heb helaas maar weer als gast besteld met een ander emailadres omdat het andere emailadres herkend word als account en waaruit niet te bestellen is, helaas.
1 May 2022
Ronaldo
Den Haag
Livraison rapide, articles de qualité!
28 April 2022
Charlotte
Huissignies
Zeer vlugge levering en mijn jurkje was prcies zoals omschreven. Het paste perfect! Heel tevreden.
15 April 2022
Lut
Herne
Kleedje dat ik bestelde was precies zoals op de site was voorgesteld.
12 April 2022
INGRID