Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken professionele montage en duidelijke afspraken. Klanten waarderen de kwaliteit en de service, met een paar meldingen over langere leveringen. Over het algemeen is de ervaring positief met aandacht voor vakmanschap en klantgerichte communicatie.
Uiterst vriendelijk en behulpzaam van bezoek showroom en aankoop tot uiteindelijke installatie.
24 June 2026
Margriet
Apeldoorn
Wij hebben een goede ervaring gehad met onze nieuwe voordeur. Het proces van bestellen tot en met inmeten verliep makkelijk en duidelijk. De levertijd was wel lang, ongeveer 24 weken, maar ik vermoed dat dit in deze branche redelijk normaal is. Een verbeterpunt zou zijn om tussentijds wat vaker een update te geven over de leverstatus. Dan weet je als klant beter waar je aan toe bent. De montage was echt top. Rien is duidelijk een echte vakman: hij werkt netjes, denkt mee en regelt het gewoon. Binnen twee uur was alles klaar en het resultaat is helemaal naar wens. Al met al zijn wij erg tevreden met de nieuwe voordeur en de montage. Een aanrader.
23 June 2026
Koen
Zeist
Grote keus, goede voorlichting in de winkel. De deuren zijn prima afgehangen
23 June 2026
Carel
Elst
Goede communicatie, afspraken zijn nagekomen. Nette levering.
16 June 2026
Pim
Goes
Super mooie deur, goed geplaatst en goed geholpen!
16 June 2026
Suzanne
Purmerend
In februari winkel van concurrent bezocht en daarna volgens hun offerte dezelfde kenmerken ingevuld op de DecoDeur website. Dat scheelde zo’n €700! Vervolgens bij DecoDeur de beste 100 en de slechtste 100 reviews gelezen. Met die kennis een bezoek gebracht aan de showroom. Was bijzonder leerzaam en prettig. Goed advies etc. In het verdere proces heen en weer gemaild en alle uitkomsten en afspraken nauwgezet in woord en beeld vast laten leggen in de factuur. Op papier hadden we de perfecte deur en een transparant en reëel proces. En zo is het precies gegaan, zonder enige hobbel. Ook inmeten en afhangen door Rien Bos was klasse. Wat een vakman! Kortom: goed oriënteren, goed vastleggen en over en weer doen wat is afgesproken. Resultaat is een sluitend proces en een mooie, kwaliteitskeurmerk als afsluiting.
5 June 2026
Jan
Krimpen aan den IJssel
De deur uitgezocht via de website van DECODEUR, Er word een offerte gemaakt ,dat heb ik goedgekeurd, De timmerman komt de deur dan inmeten ,.na het inmeten wordt de bestelling door mij gedaan, Dezelfde timmerman plaats de deur heel professioneel in het kozijn . Super mooie deur met 3 puntssluiting . Heel erg bedankt DECODEUR team
28 May 2026
John
Heemskerk
Contact goed, uitvoering deuren monteren goed. Afronding kosten ivm beschadiging en deursluiting moeizaam.
26 May 2026
Celine
Zeist
Hartelijk dank voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze communicatie en de montage van de deuren.
Wel jammer te lezen dat de afhandeling van de laatste punten als moeizaam ervaren is. We streven er altijd naar om ook de eventuele laatste punten zorgvuldig af te ronden, dus we nemen je feedback zeker mee.
We wensen je veel plezier van de nieuwe deuren!
Team DecoDeur
Service is prima. Aandachtspunt is de traagheid van leveren. Het product was al bij jullie aanwezig en dan nog duurde het drie weken voor montage.
25 May 2026
Albert
Velp
Hartelijk dank voor uw beoordeling en mooie score. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Op het moment dat de deuren binnenkomen, plannen wij de montage zorgvuldig in. De deuren worden, zoals vooraf in onze offerte vermeld is, binnen de termijn van maximaal 4 weken na ontvangst gemonteerd. We begrijpen echter dat wachten, zeker wanneer de deuren al binnen zijn, als lang kan worden ervaren. Uw feedback nemen wij mee om te blijven kijken waar we verder kunnen optimaliseren in dit traject.
Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe deuren!
uitstekende service
22 May 2026
R.
Sneek
Deur zelf is goed maar heb wel opmerking over de vrij korte weldorpel had 3 cm langer mogen wezen Verder de driepuntsluiting is matig en een gebruiksaanwijzing voor de valdorpel zou welkom zijn
22 May 2026
Koos
Zoetermeer
Van begin tot het einde helemaal tevreden.
12 May 2026
Jan
Blaricum
Bestellen e.d. ging prima, alleen leverdatum werd steeds opgeschoven. Dit werd ook niet actief gecommuniceerd maar alleen als we erom vroegen, en we kwamen door de veel langere levertijd (uiteindelijk bijna een jaar) in de knel met ons doorzaamheidspotje. De levering ging verder prima en de deur is zoals verwacht. Ik zou het alleen aanraden als je absoluut geen haast hebt en veel geduld.
Beveelt niet aan
5 May 2026
R&L
Rondom Amsterdam
Dank voor de moeite die u genomen heeft om deze review te schrijven.
Vervelend dat de levertijd niet voldeed aan de verwachting en hier uitstel opgetreden is. Onze excuses voor het ongemak en we bedanken u voor uw geduld.
Wat fijn te lezen dat de voordeur geheel aan uw wensen voldoet! Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Nu genieten van de mooie voordeur!
Mooie deuren, goed geplaatst
3 May 2026
Yolanda
Gouda
Het hele beetelproces ging eenvoudig. Vragen werden snel beantwoord en er werd prettig meegedacht. Inmeten en plaatsen ging ook vlekkeloos. We zijn er erg blij mee.
2 May 2026
Tom
Maarn
Lijnen zijn kort, duidelijke afspraken en een goede service en montage. Echt een aanrader
1 May 2026
M.
Rotterdam
DecoDeur heeft mij zeer goed geadviseerd en daar nam men ook echt de tijd voor. Iedereen die ik sprak was vriendelijk en persoonlijk. Er werd aan allerlei details gedacht die ik zelf niet had kunnen bedenken. De deuren zijn prachtig en de montage verliep vlot en was heel netjes. Een vriendelijk bedrijf met mooie producten en ouderwetse service.
1 May 2026
Astrid
Beekdalen
Wat een mooi compliment de ouderwetse service! Hartelijk dank voor het schrijven van deze review waar we helemaal blij van worden. Dit is precies wat we beogen met ons bedrijf en daar zijn we dus in geslaagd!
We wensen u veel gebruiksplezier van de nieuwe binnendeuren!
Team DecoDeur
Alles is soepel verlopen. Het samenstellen en bestelling van de voordeur ging heel makkelijk en tijdens het inmeten van de voordeur hebben ze nog alles gecheckt en advies gegeven over bijvoorbeeld de kleur van de scharnieren. Goed geïnformeerd over de duur van het proces en de levering. Op de dag van het plaatsen is alles ook soepel en goed verlopen met als eindresultaat een prachtige voordeur. Eindelijk tocht vrij!
28 April 2026
Milou
Kortenhoef
Vanaf het eerste contact t/m oplevering een keurige afhandeling, met een factuur voor een betaling na de levering (gentlemans agreement zoals Deko-deu vertelde bij opdracht).
25 April 2026
G.J.
anoniem
Het is het waard om er zolang op te moeten wachten.
20 April 2026
Gert
Aalsmeer
Zeer goede ervaring.. contact is goed en deur is zoals beschreven .. na levering betalen top ..en goede prijs kwaliteit…
15 April 2026
R.
Enschede
Door ziekte monteur heeft het definitief plaatsen lang moeten wachten. Maar er is kwaliteit geleverd. Maar laat eerder wat horen indien er ongewenste situaties voordoen; want dan zouden wij mogelijk andere acties kunnen ondernemen. Nu lag het initiatief steeds bij ons de klant.
13 April 2026
Wim
Huizen
Goede communicatie en keurige plaatsing monteur
13 April 2026
Peter
Aalsmeer
Via internet Decodeur ontdekt met een duidelijke site, afspraak gemaakt en uiterst goed ontvangen in de showroom. Vriendelijk personeel, niet opdringerig en erg behulpzaam met uitleg etc. Uiteindelijk een deur/beslag uitgekozen inclusief een nieuw kozijn. Ik kan niets anders vermelden dat, de kwaliteit kozijn met een Belgische hardstenen dorpel werkelijk goed is. Ook de deur was prima en niets op aan te merken. De timmerman (Rien Bos) welke via DecodDeur was geregeld is een vakman. Zelfs het omwisselen van het reeds gemonteerde beslag terwijl de juiste geleverd waren was geen probleem (onder het mom van klantenservice) Wij willen hierbij het gehele DecoDeur team bedanken!
10 April 2026
Johan
Hendrik Ido Ambacht
Duidelijke en goede communicatie.
5 April 2026
Nadine