Heeft een totaal van 698 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
De reviews benadrukken professionele montage en duidelijke afspraken. Klanten waarderen de kwaliteit en de service, met een paar meldingen over langere leveringen. Over het algemeen is de ervaring positief met aandacht voor vakmanschap en klantgerichte communicatie.
Sterke punten
Uitstekende service
Duidelijke communicatie
Kwalitatief hoogwaardige producten
Gebaseerd op 91 reviews
Zeer goede kwaliteit deuren en prettige en persoonlijke service
DecoDeur heeft mij zeer goed geadviseerd en daar nam men ook echt de tijd voor.
Iedereen die ik sprak was vriendelijk en persoonlijk.
Er werd aan allerlei details gedacht die ik zelf niet had kunnen bedenken.
De deuren zijn prachtig en de montage verliep vlot en was heel netjes.
Een vriendelijk bedrijf met mooie producten en ouderwetse service.
1 May 2026
Astrid
Beekdalen
Reactie van DecoDeur
Wat een mooi compliment de ouderwetse service! Hartelijk dank voor het schrijven van deze review waar we helemaal blij van worden. Dit is precies wat we beogen met ons bedrijf en daar zijn we dus in geslaagd!
We wensen u veel gebruiksplezier van de nieuwe binnendeuren!
Prachtige voordeur
Alles is soepel verlopen. Het samenstellen en bestelling van de voordeur ging heel makkelijk en tijdens het inmeten van de voordeur hebben ze nog alles gecheckt en advies gegeven over bijvoorbeeld de kleur van de scharnieren. Goed geïnformeerd over de duur van het proces en de levering. Op de dag van het plaatsen is alles ook soepel en goed verlopen met als eindresultaat een prachtige voordeur. Eindelijk tocht vrij!
28 April 2026
Milou
Kortenhoef
Keurig gemonteerd en alles volgens afspraak.
Vanaf het eerste contact t/m oplevering een keurige afhandeling, met een factuur voor een betaling na de levering (gentlemans agreement zoals Deko-deu vertelde bij opdracht).
25 April 2026
G.J.
anoniem
uitstekend.
Het is het waard om er zolang op te moeten wachten.
20 April 2026
Gert
Aalsmeer
Zeer goede firma
Zeer goede ervaring.. contact is goed en deur is zoals beschreven .. na levering betalen top ..en goede prijs kwaliteit…
15 April 2026
R.
Enschede
Resultaat is prachtig
Door ziekte monteur heeft het definitief plaatsen lang moeten wachten.
Maar er is kwaliteit geleverd.
Maar laat eerder wat horen indien er ongewenste situaties voordoen; want dan zouden wij mogelijk andere acties kunnen ondernemen. Nu lag het initiatief steeds bij ons de klant.
13 April 2026
Wim
Huizen
Kwalitatief goed
Goede communicatie en keurige plaatsing monteur
13 April 2026
Peter
Aalsmeer
Perfecte ervaring een aanrader!
Via internet Decodeur ontdekt met een duidelijke site, afspraak gemaakt en uiterst goed ontvangen in de showroom.
Vriendelijk personeel, niet opdringerig en erg behulpzaam met uitleg etc.
Uiteindelijk een deur/beslag uitgekozen inclusief een nieuw kozijn.
Ik kan niets anders vermelden dat, de kwaliteit kozijn met een Belgische hardstenen dorpel werkelijk goed is.
Ook de deur was prima en niets op aan te merken.
De timmerman (Rien Bos) welke via DecodDeur was geregeld is een vakman.
Zelfs het omwisselen van het reeds gemonteerde beslag terwijl de juiste geleverd waren was geen probleem (onder het mom van klantenservice)
Wij willen hierbij het gehele DecoDeur team bedanken!
10 April 2026
Johan
Hendrik Ido Ambacht
Netjes en snel
Duidelijke en goede communicatie.
5 April 2026
Nadine
Driel
Vriendelijk, kundig, volgens afspraak, en mooi resultaat
Er is goed met ons meegedacht in wat het mooiste zou passen bij onze woning. Er werd altijd snel gereageerd op vragen. Ook over de kwaliteit en verschillende opties is uitgebreid besproken. De levertijd is lang, maar dat was conform afspraak dus dat wisten we van tevoren. En dat is bij andere leveranciers niet anders. De deur is netjes opgeleverd, juist en netjes gemonteerd, en het resultaat is erg mooi. Het voelt kwalitatief erg goed, maar uiteindelijk kan ik daar nog weinig over zeggen omdat de deur pas net gemonteerd is. De tijd zal het leren.
26 March 2026
Martijn
Haarlem
Reactie van DecoDeur
Hartelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om een review te schrijven. Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over de wijze waarop we u geadviseerd hebben en hoe onze verkoop binnendienst met u meegedacht heeft. En de levering en montage ook geheel naar wens is!
Nu is het moment aangebroken om te genieten van uw aankoop en we vertrouwen erop dat dit helemaal goed komt!
Team DecoDeur
Prima service en goed eindresultaat
We zijn goed geholpen en de afwikkeling ging ook prima, nadat er nog een klein onderdeel besteld moest worden.
Pas nadat dit alles klaar was, werd de factuur gezonden.
25 March 2026
Rob
Kortenhoef
Reactie van DecoDeur
Dank voor het vertrouwen en fijn dat alles naar wens is!
Veel gebruiksplezier van uw binnendeuren!
Helemaal super
Wij moesten onze deuren snel geleverd en geïnstalleerd hebben. Dankzij Reinier kon dit binnnen no time geregeld worden en alles ziet er keurig uit
24 March 2026
Thomas
Heemstede
top service
Heb deuren uitgezocht en tijdens inmeten goed advies gekregen over wat wel en niet te doen. De opvolging en begeleiding tijdens het proces was snel en adequaat. Deuren snel en goed geplaatst zonder rommel.
14 March 2026
Frits
Assen
Bij Decodeur besteld inclusief inmeten en plaatsen
Het volgen van het proces is niet echt gemakkelijk, zou verbeterd kunnen worden.
Ik heb gekozen om hem in te laten meten en plaatsen door Decodeur, hetgeen opgenomen werd door JDT Deuren. Duurde wel een paar weken voordat de afspraak met JDT rond was, hetgeen door ziekte en personeelstekort kwam. Na te zijn ingemeten is de bestelling geplaatst en duurde het dik 18 weken voordat de deur in Nederland was. (Geproduceerd door Javadeur in hun fabriek in Indonesië)
Plaatsing etc. is perfect afgerond door JDT-Deuren.
Was door hem te bestellen bij Decodeur iets goedkoper uit dan rechtstreeks bestellen bij JDT-Deuren of Javadeur.
14 March 2026
Gerard
Venlo
Verschillende keren contact gehad, altijd vriendelijk, snel reactie. Blij met de deuren, ze zijn prachtig!
13 March 2026
Theo
Zwammerdam
Vriendelijke medewerker. Uitleg was duidelijk en ook de wensen die we hadden helder en duidelijk.
8 March 2026
Marcel
Almere
Zeer professioneel bedrijf
Erg tevreden met de deuren die geïnstalleerd zijn. Helaas duurde de levering wel lang, maar hier kan Decodeur niks aan veranderen.
Installatie zelf was ook top. Installateur is zeer professioneel en nog aardig ook.
Zeker een aanrader!
6 March 2026
Remy
Huizen
Mooie deuren, goede prijs en netjes geïnstalleerd
Een tijd geleden heb ik een nieuwe voordeur en een nieuwe binnendeur besteld bij DecoDeur. Deze zijn afgelopen vrijdag geïnstalleerd door een vriendelijke monteur. Ziet er top uit!
2 March 2026
Daniel
Rosmalen
Goede ondersteuning in het aankoopproces en uitvoering van de order
Bij Decodeur een nieuwe voordeur besteld. In het aankoopproces regelmatig contact gehad en de communicatie als zeer plezierig en kundig ervaren. Denken goed mee! De levering is conform het vooraf aangegeven tijdpad verlopen en je wordt tussentijds goed geinformeerd. Plaatsing vakkundig en snel uitgevoerd door een vakman.
Aanrader!
24 February 2026
Bert
Elburg
Positieve ervaring
Goede service en vriendelijke, snelle communicatie. Zeer tevreden met de twee nieuwe deuren die geplaatst zijn.
20 February 2026
Emma
Egmond aan den Hoef
Voordeur vakkundig geplaatst
Recent is er bij ons op vakkundige wijze een prachtige geïsoleerde voordeur in een nieuw kozijn geplaatst. Deur en sluitwerk lopen als een zonnetje. Geen schade aan de buitenmuur na het vervangen van het kozijn. De monteur heeft zijn werk heel precies en met oog voor detail uitgevoerd.
17 February 2026
Petra Teunissen
Schagen
Alles zoals afgesproken
Na verschillende bedrijven te hebben gesproken (waarbij ik me bij één ander bedrijf zelfs geschoffeerd en onder druk gezet voelde), kwam DecoDeur qua prijs én communicatie het beste uit de bus voor ons. Wel is een nieuwe voordeur met kozijn gewoon een hele grote uitgave voor een particuliere huizenbezitter, en als leek vraag je je toch af waarom deze kosten zó hoog zijn. Tegelijk lagen de prijzen bij andere aanbieders nog hoger. Tussen inmeten en plaatsen zat vijf maanden. Dit heeft te maken met het transport van de deur en draagt - zo werd ons verteld - bij aan het zo laag mogelijk houden van de kosten.
Al met al: als eenmaal helder is dat er nou eenmaal dit soort kosten en termijnen mee gemoeid zijn, dan kan ik zeggen dat: we heel goed en vriendelijk zijn geïnformeerd over het proces, er goed is meegedacht met wat mooi en passend zou zijn en ook hoe we de kosten binnen de perken konden houden, alles volgens afspraak is verlopen, we nu een hele mooie voordeur hebben in ons jaren 30 huis met een goed passend kozijn en een mooie natuurstenen dorpel met neuten.
Dus al met al zou ik DecoDeur zeker aanbevelen.
14 February 2026
Georgette
Waddinxveen
Totaalpakket voor nieuwe deuren
Ik heb alleen online de deuren en deurbeslag uitgekozen, daarna is de rest (in overleg) geregeld. Deuren ingemeten, geplaatst, gesteld, en de oude zijn afgevoerd.
Ik vond de levertijd meevallen en de communicatie via de mail verliep prima. Ik kan deze partij aanraden.
7 February 2026
Ellen
Bergen op Zoom
Super tevreden met het resultaat
Ik ben al even bezig geweest met het uitzoeken van een mooie voordeur en toen ik DecoDeur benaderde hebben ze ons nog wat voorstellen gestuurd en dachten ze mee aan alle mogelijkheden en boden ons genoeg informatie om tot een goede keus over te gaan.
Alles digitaal besproken en goed en geduldig te woord gestaan. Bedankt voor mooie deur!!
31 January 2026
Hanin
Veenendaal
goed werk geleverd keurig opgeleverd
Net gewerkt en keurig opgeleverd
31 January 2026
Erik