Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en professioneel meedenken. De producten worden als kwalitatief en betrouwbaar ervaren. De service is vriendelijk en behulpzaam beschreven. De ervaringen variëren van snelle afhandeling tot duidelijke afspraken.
Netjes en zeer netjes geholpen door Jeroen en er zat een duidelijke beschrijving bij.
5 June 2026
vlot besteld en geleverd
8 May 2026
A.
middelharnis
Ik vond dat we op een hele prettige manier geholpen zijn. Dat er ook goed met ons meegedacht is over wat we echt nodig hadden. De afstemming met de tekening ter goedkeuring was ook uitstekend, waardoor we nog een laatste afstemming hadden. Daarnaast was de container keurig op tijd geleverd, sneller als dat normaal gesproken zou kunnen. We zijn daarmee uitstekend geholpen. Hartelijk dank voor jullie hulp.
3 May 2026
Hans
HEERJANSDAM
30 March 2026
Jan-Bart
Zoetermeer
De container is netjes geplaatst. Er is kwaliteit geleverd en we zijn erg blij met de aanschaf.
26 March 2026
Esther
Schijndel
Kwaliteit is goed, afstemming(en) op allerlei gebieden zijn prima
14 December 2025
Henri
Zwolle
Wij werden zeer snel geholpen met een nette aanbieding. Keurig alles afspraken nagekomen. Ik raad het een ieder zeker aan.
11 December 2025
Emiel
Woerden
Snel geleverd!
10 December 2025
Egbert-Jan
Genemuiden
Ik ben heel tevreden over het advies en meedenken betreffende ons opslag probleem. De producten zijn degelijk en mooi afgewerkt.
24 November 2025
Fer
Zwijndrecht
Chauffeur heeft bij aflevering de container netjes op de gewenste locatie geplaatst.
16 October 2025
Ron
Buren
Het bedrijf reageerde snel op onze offerteaanvraag. Ook over de leverdatum werden duidelijke afspraken gemaakt, ook de door ons gevraagde versnelde levering was mogelijk. De transporteur heeft de container exact waterpas geplaatst op de gewenste locaties. Wij zijn uitermate tevreden over de gehele afwikkeling!
19 September 2025
Klaas
Leek
Keurig geleverd volgens gemaakte afspraken
18 August 2025
Kees
Papendrecht
Na een zoektocht naar een leverancier terecht gekomen bij Bumax. Goed geholpen en geadviseerd. Ook het plaatsen van de gasflessenopslag zeer netjes een correct. Zeker aan te bevelen !
28 June 2025
Marcel
Herpen
Ik ken Bumax al uit het verleden. Ben toen goed geadviseerd én goed geholpen. Ook nu weer deze ervaring mogen hebben. Prima tent!
10 June 2025
Ernst
Meerkerk
Besteld, bevestigd en geleverd binnen 24 uur. Netjes, goed gedocumenteerd en goed van kwaliteit.
22 May 2025
Ingrid
Alkmaar
We hebben goede uitleg gehad en de levering was correct en snel.
19 May 2025
Ronnie
Haaksbergen
Zeer goede service,constant contact en uitstekende levering Al met al top!
12 May 2025
Frank
Tilburg
Mooi en degelijk apparaat plus goede service.
10 May 2025
Rens
Helmond
Chauffeur kwam zich eerst netjes melden. Samen de juiste locatie afgestemd. Ging allemaal soepel en snel
7 May 2025
Zevenbergen
14 April 2025
Jan
IJhorst
Patrick de vervoerder van logistiek concurrent was punctueel en vriendelijk. Wij hebben toch gemerkt dat een van de stoppen voor de schuifdeuren aan de rechterkant beschadigd was. Wij hebben dit genoteerd op de leveringsbon. Daarna hebben wij een antwoord van de sales support ontvangen per e-mail voor levering van een nieuwe deurstopper in week 9.
16 March 2025
Jean Marie
Namen (België)
Tijdens het bestellen stond er op de website binnen 7 werkdagen geleverd. Dit is uiteindelijk een maand geworden omdat de kast niet op voorraad was. Hier hebben ze mij niks over laten weten tot ik er zelf achteraan mailde. Ook de levering ging niet even soepel, ik kreeg 2 uur van tevoren pas te weten dat hij geleverd zou worden. Voor een kast van een paar honderd kilo vind ik dat een wat korte termijn. Chauffeur was boos omdat er geen telefoonnummer in zijn systeem stond terwijl ik deze wel bij het bestellen heb ingevuld. Al met al slechte communicatie vanuit Bumax.
Beveelt niet aan
5 March 2025
Naomi
Ede
Beste Naomie,
Wat jammer om te horen dat je ervaring tegenviel. De levertijd van deze populaire brandwerende veiligheidskast is 30 dagen, helaas geen 7 dagen.
Een dag voor levering ontvang je de track & trace code zodat je weet dat je bestelling onderweg is. Het telefoonnummer zijn wij inderdaad vergeten door te geven aan de chauffeur, daar gaan we goed op letten.
Exccuses en de volgende keer gaan we beter ons best doen!
Siebe Buijse
Houtkopersstraat 28