10

Vriendelijk, netjes professioneel

Vanaf het eerste contact tot de oplevering een goed gevoel. Vriendelijke enthousiaste werknemers met zover ik er verstand van heb erg kundig. Onze tuin ziet er weer tip.top uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig contact om een prachtig grasveld te krijgen

Het telefonisch en email contact was er prettig om afspraken te maken. Een inmeting laten doen en binnen 10 dagen lag er een prachting grasveld. Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Het kunstgras ziet er TipTop uit.

Nette jongens, snel en vakkundig aangelegd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk, correct en vakmanschap

Mensen denken mee, onze beursstand had een "green " feeling nodig en Tip Top heeft een prachtige groene beursstand gecreëerd Op tijd en top afgewerkt

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi werk geleverd!

Goed werk geleverd. Goede communicatie. Ben er blij mee

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk advies en kunstgras is zeer netjes gelegd

We zijn bij een aantal bedrijven geweest voor een offerte voor kunstgras. Bij Tip Top is er helaas nog geen showtuin om het kunstgras te kunnen bekijken. Ze zijn vrijblijvend op bezoek geweest. Tijdens het bezoek zijn de verschillende stalen kunstgras getoond en is de uitvoering besproken. Uiteindelijk voor Tip Top gekozen voor het duidelijke advies en de goede prijs/kwaliteit verhouding (ze waren niet de goedkoopste en niet de duurste partij). Binnen twee weken na het bezoek is het kunstgras gelegd icm een stabilisatiemix. Het kunstgras sluit strak aan op het straatwerk en de trampoline. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen Tip Top Kunstgras aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn tuin, nu - bekeken vanuit een ‘roze’ bril!

- uitmuntende communicatie & opvolging - precisie werk zijnde leggen van ons kunstgras + betegeling incl afwerking - een team dat communicatie hoog in act neemt ten gunste naar zijn/haar consument - komt hun afspraken vlekkeloos na, ook voor het nadien inwijden van! = conclusie : als mensen nood hebben aan tuinaanleg en/of kunstgras dan is TipTopkunstgras.nl gewoon.. ‘TipTop’!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Jongens werkte secuur en waren zeer vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Wij hebben kunstgras van Tip Top en het ziet er perfect uit. Netjes gelegd en het gras lijkt net echt! Wij zijn erg tevreden over de snelle service en het kwaliteit. Ik raad dit bedrijf zeker bij iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijkheid en kwalitatief super!

Prima ervaring gehad met dit bedrijf! Snelle offerte gekregen waarin goed werd meegedacht (direct afspraak bij mij thuis). Plaatsing van het kunstgras zeer professioneel gedaan, zonder enige trubbel. Ook hier werd goed meegedacht en oplossingen gevonden. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super geholpen, kwamen snel langs!

Super geholpen! na kort overleg een afspraak gemaakt voor het leggen van het kunstgras. Ben super tevreden, zou dit iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Net echt gras!

Niets op aan te merken

 • Aanbevelen? Ja
8

Tip Top!

Fijn dat jullie gratis langskomen en grote stalen meenemen. Dit geeft een beter beeld van hoe het kunstgras er daadwerkelijk uitziet in plaats van kleine staaltjes die je per post ontvangt. Wij hebben voor de Twist 45 mm gekozen en het ziet er dan ook zeer realistisch uit. Bedankt voor de tip top service :).

 • Aanbevelen? Ja
10

vakwerk

We hebben nu een paar weken een kunstgrasmat in de achtertuin en we zijn er super blij mee. We hadden dit eigenlijk al drie jaar eerder moeten doen! Goede service, scherpe offerte en we waren binnen no-time aan de beurt. Twee hele vriendelijke jongens hebben in een halve dag de tuin omgetoverd van een vervallen ouwe troep naar een superstrakke groene speeltuin voor de kids.

 • Aanbevelen? Ja

Over Tip Top Kunstgras

Tip Top Kunstgras uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote passie voor kunstgras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw kunst gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen topkwaliteit kunstgras dat speciaal voor ons is geproduceerd in Nederland. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas en we voorzien je graag van advies. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina