Wij zijn super blij met het gelegde kunstgras. Snelle service, prettige manier van communiceren en vakwerk. Top!
26 February 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Klanten prijzen het team om duidelijke communicatie, professionaliteit en betrouwbare uitvoering. De service wordt als efficiënt en vriendelijk ervaren van eerste contact tot oplevering. Beoordelingen benadrukken stiptheid, nette resultaten en een betrouwbare ervaring. Over het algemeen is de ervaring zeer positief en worden aanbevelingen gedaan.
26 February 2025
Sanne
Maarheeze
Een paar weken geleden is in mijn achtertuin kunstgras aangelegd door TipTop Kunstgras. Dit bedrijf doet zijn naam eer aan: alles is tip top in orde! De medewerkers zijn kundig en vriendelijk. Voorafgaand en tijdens het werk werd steeds met me overlegd als iets niet duidelijk was. Het eindresultaat is een mooi, strak grasveld dat erg stevig ligt. Mijn hond kan nu naar hartelust achter ballen aanrennen in de tuin! Al met al ben ik zeer tevreden!!
20 February 2025
Helga van der Meer
Veldhoven
Wat een geweldig bedrijf! Vanaf het eerste moment heel prettig contact gehad. Bij het bezoek aan huis kreeg ik goed advies om het mooiste resultaat te krijgen. Dezelfde dag ontving ik nog een hele nette offerte. Na twee weken is de grasmat naar volle tevredenheid vakkundig aangebracht. Ik kan niet anders dan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen! Tip Top kunstgras, nogmaals bedankt voor het prachtige resultaat!
13 February 2025
Emile
Culemborg
Vandaag een topteam aan het werk gezien. Onze tuin was totale chaos en is omgetoverd tot een pareltje! Alles Tip - Top gedaan! Zeker en vast een aanrader.
7 February 2025
Sandy
Wuustwezel - België
Vakmensen, ik raad tip topgras zeker aan.
17 January 2025
Miriam Verhoeven
Veldhoven
Keurig op tijd, vriendelijk, tevreden over kunstgras. Oftewel tip top. Groet, Boudewijn
10 January 2025
Boudewijn Bult
Zevenbergen
Prettig en duidelijk bezoek aan huis. Prima mensen die de aanleg verzorgd hebben. Alles keurig verlopen.
28 October 2024
Henk
Waalwijk
Vanaf het 1e contact -opvragen stalen- tot en met de betaling in 1 woord geweldig. Na offerte en mijn vele vragen diverse keren per mail en telefoon contact gehad. Ik kreeg geen enkele keer het idee dat ik lastig was. Uiteindelijk een afspraak voor het vervangen van ons echte gazon doir een kunstgrasgazon. Er verschenen 3 toppers, vriendelijk, zeer hard werkend, bij koffie een dank je wel, allen zeer vriendelijk en ook nog eens netjes werkend. Zelf de oprit werd na afloop geveegd. Echt olledig ontzorgd van A tot Z. Het gazon ziet er prachtig uit. We hopen dat we er lang van kunnen genieten!
1 October 2024
Rick en Hellen
Almere
Geweldig bedrijf en medewerkers. Heel vriendelijk en geweldig in hun hun vak. Het gazon ziet er weer geweldig uit.
24 August 2024
Dave Werdmuller Elgg
Nijmegen
Tip top boys netjes op tijd aangebeld volgens afspraak. Daarna twist de luxe netjes gelegd en alles netjes opgeruimd. Zeker aan te bevelen ga zo door. Gr rob
18 August 2024
Rob
Rosmalen
Fijn bedrijf om mee te werken, reageert snel, afspraak zo gepland en top opgeleverd binnen een halve dag
29 July 2024
Raymond
Oudenbosch
Wat een geweldige ervaring met tip top kunstgras! Onze tuin is in 1 woord geweldig mooi geworden! Heel vakkundige en vriendelijke mannen. Super secuur en zorgen dat je een zeer tevreden klant bent. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Heerlijk zacht en ziet er super natuurlijk uit. We genieten weer van onze tuin. Een plaatje gewoon! Jammer dat ik geen foto toe kan voegen.
22 July 2024
Julia van Strien
Zaltbommel
Komen afspraken na en werken erg netjes Goeie communicatie Al met al erg tevreden
11 July 2024
Yori
Rotterdam
Het inmeten ging vlot nadat we de aanvraag hadden gedaan. Gelijk de stalen kunnen bekijken en duidelijke offerte ontvangen. Wij zijn heel blij met ons nieuwe gras! Ziet er mooi uit. Het team wat alles afgegraven en aangelegd heeft werkte heel snel en netjes. Supervriendelijke gasten. Bedankt!
9 July 2024
Carolien
Ede
Dit had ik veel eerder moeten doen, wat een super mooi eindresultaat! De heren kwamen eerst langs voor advies en inmeting. Offerte was scherp geprijsd. Aan aanleggen (53 m2) gebeurde in één dag; maximale inspanning en minimale rommel. Mijn hobbelige achtertuin is veranderd in een vlakke grasmat. Ben echt heel blij met het nieuwe gazon!
4 July 2024
S.
Nieuwegein
Eerste contact via telefoon met Jules, kwartier later de zaak bezocht binnen half uurtje stuk wijzer en direct order geplaatst Achteraf een prima keuze. Top bedrijf doen wat ze zeggen en keurig op tijd. Bedankt !
11 June 2024
Hans
Rosmalen
Super mooi kunstgras door een vakkundig bedrijf gelegd. Bedankt tip top
13 May 2024
Kcmw Van dijk
Sprang-Capelle
Duidelijke offerte met even duidelijke info op een klantvriendelijke webpagina . Het aanleveren van samples van kunstgras is geen probleem , en gaat zeer vlug Goede en snelle administratieve opvolging van offerte tot facturatie, met mogelijkheid tot wijzigingen in de offerte of vragen omtrent het project.. Ik koos voor een totaalpakket , en kan dat alleen maar aanraden Doe zo verder !!!
2 May 2024
Walter
HOEVENEN (België)
Zeer vriendelijke tuinmannen, die een fantastische kunstgrasmat hebben gelegd. Niet van echt te onderscheiden.
25 April 2024
martin
Den Haag
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Nu heeft mijn huis een prachtig kunstgras dat eruitziet als 100% echt gras. De werknemers zijn professioneel, vriendelijk en punctueel. Nogmaals bedankt!
5 April 2024
Andrea
Utrecht
Goed contact via telefoon, mail en app. Eerlijke prijsopgave Aardige, vrolijke mensen die op exact de juiste tijd aanmbelden en die het gras er TipTop ingelegd hebben
13 February 2024
Greet
Sleeuwijk
We zijn heel tevreden met Tip Top Kunstgras. Klantvriendelijk, goede communicatie, een mooie kunstgras mat gelegd waar we heel blij mee zijn. De mensen van Tip Top werkten heel netjes en hebben alles ook netjes achtergelaten. Al met al zeer tevreden!
12 January 2024
Raymond van Sommeren
Boven Leeuwen
Alles volgens afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel Een aanrader dit bedrijf. A.van Eijk.
15 September 2023
Anton Van eijk
Breda
Zeer gemotiveerde jongens die professioneel en netjes te werk gaan. En laten de stoep ook weer schoon achter. Zeer tevreden!!!
5 September 2023
Bob Lekatonpessy
Gennep
Prima! Kennis van zaken en mede daardoor goed overleg voor offerte. Kwaliteit en prettige samenwerking met de werknemers.
1 September 2023
J.P.
Zaltbommel
Tip Top Kunstgras uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote passie voor kunstgras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw kunst gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen topkwaliteit kunstgras dat speciaal voor ons is geproduceerd in Nederland. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas en we voorzien je graag van advies. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.
De steegen 8 D
5321 JZ Hedel