Filters

8

Meer inzicht in het diabetes omkeren

Ik heb veel geleerd over het omkeren van diabetes. Helaas is het mij nog niet helemaal gelukt om diabetes om te keren. Maar dat ligt aan mijzelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Ik heb alles als prettig ervaren. Het is goed vol te houden. Goede tips om niet terug te vallen in oude gewoontes. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel verhelderend

Het heeft mij geholpen om beter met mijn ziekte om te gaan en in eerste instantie ook minder medicatie te gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ben prima begeleid en op een goede manier er achter gekomen dat teeveel koolhydraten funest zijn.

Het is een uitstekende cursus om er achter te komen wat koolhydraten echt doet met je suiker spiegel Een uitstekende cursus en goede begeleiding elke week.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Een uitstekende cursus en begeleiding om Diabetes 2 om te keren naar een leven zonder medicijn Het gaat niet zonder slag of stoot maar met de goede begeleiding en FB groep van Ben en Marloes kom je er zeker Ik raad Ziektevrijleven aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijkheid

Wordt duidelijk en begrijpen uitgelegd

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima cursus om stap voor stap je suikerwaardes te verbeteren.

Fijn om in 12 weken langzaamaan te wennen aan een andere manier van eten (en bewegen) om je diabetes-2 om te keren. Goed onderbouwde tips en Ben en Marloes zijn altijd beschikbaar voor vragen die vrijwel meteen worden beantwoord. Ook na afloop van de cursus. Via de DOM-groep in de Facebook pagina kan je levenslang nog tips van andere cursisten volgen en ook hier gaan Ben en Marloes in op vragen/suggesties.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heeft mij daadwerkelijk geholpen

Mijn cijfers betreffende de suikerziekte zijn enorm gedaald alle tips in de cursus zijn goed te doen ik kan iedereen deze cursus aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

FANTASTISCH

DE HELE CURSUS HEEFT MIJN VERWACHTINGEN OVERTROFFEN, DE VOORLICHTING/BEGELEIDING WAS ZEER PROFESSIONEEL. EEN ECHTE AANRADER VOOR MENSEN MET DIABETES2. DE BEGELEIDING IS ZEER PROFESSIONEEL, NIET ALLEEN OP MEDISCH GEBIED, MAAR OOK WAT HET ETEN/RECEPTEN BETREFT. ER GING EEN HELE NIEUWE WERELD VOOR MIJ OPEN. IK GEBRUIK GEEN MEDICIJNEN MEER (EN HEB HET GELUK GEHAD OM 11 KG AF TE VALLEN)

 • Aanbevelen? Ja
9

F A N T A S T I S C H !!!!!

Ik zag het lang niet zitten om deze cursus te doen. Had veel slechte ervaringen al jaren lang. Maar nadat ik elke keer weer e-mails kreeg van Ben en Marloes om mensen aan te moedigen, soms tot vervelends toe :) Heb ik toch die stap genomen. Nu na 12 weken van raadgevingen, handvaten, tips, ben ik ontzettend blij :) dat ik toch ben begonnen. Eindelijk heb ik het wonder (voor mijzelf) gekregen waar ik lang naar op zoek was. Mijn waarden dalen goed, Ik voel me goed. Ik heb mijn eigen weg gevonden in de cursus van Ben en Marloes. Ik ga zeer zeker door, de cursus is voor life, dus ik ga mijn leven lang door. Gezonder, enthousiaster, blijer en zeer dankbaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk dat je zelf mag kiezen voor je eigen gezondheid en dat je het niet alleen hoeft te doen

Niet makkelijk maar wel duidelijk je kiest voor je eigen gezondheid en wordt ermee geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super suikerspiegel is weer normaal

Een echte aanrader voor diabetes type 2. Goede begeleiding online. Alle vragen worden helder en duidelijk beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

100 0/0 tevreden

Het aangeboden programma doet wat het beloofd. Na 8 weken was ik van de medicatie af en diabethisvrij. Mijn dank aan diabethis omkeren methode

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke uitleg

Binnen 3 maanden een wekelijkse instructiecursus die meteen resultaten leverd. Stap voor stap wordt je begeleid en kunt steeds vragen stellen en krijgt meteen antwoord. Koolhydraatarm dieet werkt! De cursus is iedere cent waard.

 • Aanbevelen? Ja
9

moeilijk maar te doen

mijn ervaring met de mededeling dat ik va af nu diabetes 2 heb was niet te begrijpen , toen ik tijdens de 4 de gemo de mededeling kreeg dat mijn bloedwaarden te hoor waren van wege suikers 11.5 tot 14,0 was de mededelijng dat komt door de gemo . dus dacht ik da gaat dat over als dat achter de rug is had een gezwel in de neus moest 6 gemo hebben en imumtherapie dat was me effe een hele zware periode ik moest aan de metformine waar je gewoon niet goed van word 6 pillen op een dag alle bij verschijnselen die er waren kreeg ik , ik las de reclame van omkeren en heb alle 2 de cursesen gehad echter alleen maar de papieren gelezen had ik genoeg aan nu naa een aantal kilo,s minder van 96 naar 84 heb ik weer alle energie en gebruik sinds een aantal weken geen metformine meer nu 1 jan 2022 heb ik wel weer een paar olie bollen gehad maar ga van af morgen weer gewoon op de zelfde voet verder als tijdens de curses zoms neem ik een patatje terwijl ik weet dat dat beter niet kan maar de verlijding is zoms sterker als mijn verlangen om het niet te doen ik ben nu 78 en geniet weer vr gr ton uit bedum

 • Aanbevelen? Ja
8

Koolhydraatarm helpt echt!!

Helaas moet ik al insuline spuiten, ivm nierfalen, maar helpt nu prima om op peil te blijven en niet verder te dalen, ben heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend programma om in korte tijd diabetes-2 om te keren

Dit is een prima uit te voeren en zeer goed vol te houden programma / cursus / leefwijze om van je diabetes type 2 af te komen. Ik kon na 9 weken al mijn metformine medicatie (1 pil per dag) laten staan en daarbij ben ik nu na 12 weken ongeveer 6 kg afgevallen, van 79 naar 73 kg. De recepten zijn goed, lekker en gevarieerd en je eet ruim voldoende. Aanrader: koop er bij de start van dit programme gelijk 1 of meer kookboeken bij. En gebruik die consequent.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede informatie die je laat inzien, hoe je deze ziekte(Diabetes) écht de baas kunt worden

Als doktersassistente heb ik in de afgelopen 4 maanden meer geleerd over voeding en Diabetes dan in de afgelopen 17 jaar dat ik mijn vak uitoefen. Deze cursus geeft je goed inzicht in wat de ziekte is, en vooral wat je er aan kunt doen, om de bloedwaardes te laten zakken tot normaal. Het kán écht!! Maar: je moet het écht, zélf willen. Dán kan het ook. En je moet het willen volhouden. Als je dat níet wilt, is het alternatief : pillen, alsmaar meer. Je wordt er niet gezonder door en je bloedwaardes zijn kunstmatig laag. Eigenlijk houd je jezelf dan gewoon voor de gek en dat alleen maar om alles (wat slecht is) te kunnen blijven eten; Daarom beveel ik u deze cursus van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ogen zijn geopend

Het is heel motiverend en inspirerend. Super om de handvaten te krijgen om je voeding zo te sturen dat je uiteindelijk van de pillen af komt. Gaat langzaam de goede kant op. Echt een aanrader voor iedereen die niet levenslang aan de metformine wil.

 • Aanbevelen? Ja
8

het is een leuke cursus maar niet met zo heel veel nieuws

ik heb alles keurig opgevolgd en dat was niet zo moeilijk , ik at al suikervrij en koolhydraat arm wat mij wel opvalt is dat er op fb recepten voorbij komen met zoete aardappelen, en spekjes terwijl in de cursus staat geen zoete aardappelen en geen varkensvlees ??? ik vind het wel moeilijk mijn calorieën in te vullen, dat lukt me niet en die lange periode niet eten vind ik ook erg moeilijk maar dat komt mede omdat ik in de nacht heel veel uit bed ben en niet slaap. als ik een keer iets in neem om wel te slapen dan is er constipatie gr mieke

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer goede adviezen

Met alle adviezen en leefregels is het mij gelukt om mijn gezondheid en omgaan met diabetes type 2 te verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede cursus

Het werkt zonder meer heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijke resultaten !

Ben nog altijd onder de indruk van de bereikte resultaten. Mits nog steeds mijn insuline toediening ls voorgeschreven bereik ik nu resultaten waar ik vroeger maar kon van dromen en dat na meer dan 35 jaar diabetes 2 type te hebben gehad. Deze cursus is een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
9

Super, geweldig een aanrader DOM.

Ondanks dat ik veel over diabetes gelezen heb heeft DOM mij hierover toch veel meer bewuster gemaakt. Moet wel volhouden en sterk zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gemakkelijk volgbare aanwijzingen.

Resultaat minder dan uk gehoopt had. maar dat zal wel komen doordat ik niet fanatiek in het opvolgen van de aanwijzingen was. Cursus duidelijk en goed volgbaar.

 • Aanbevelen? Ja

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 8500 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 150.000 mensen geholpen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd