Filters

10

Fantastisch!

Ik volg deze methode omdat ik door antihormoontherapie enorm ben aangekomen. Afvallen op andere manieren lukte niet. Nu ik deze methode, in combinatie met IF, volg, lukt het wel. In 12 weken 9,5 kg afgevallen. Ben er heel blij mee. Tip: schaf de kookboeken aan, dan heb je geen stress van recepten zoeken... :)

 • Aanbevelen? Ja
8

De cursus heb ik als zeer goed ervaren

Vond het elke week weer spannend wat we weer als opdracht zouden krijgen . Het was je eigen verantwoordelijkheid hoe je met de opdrachten omging. Dat vond ik ook fijn, want je had geen druk achter je en daardoor was je ook zeer ontspannen bezig met de wekelijkse opdrachten. Een week per opdracht was net voldoende. De begeleiding van Ben was perfect. Je kreeg z.s.m. een antwoord als ik ergens mee zat. Nog steeds word ik geholpen , terwijl de cursus al beëindigd is. Dat is juist het positieve van zo'n cursus. Je wordt niet los gelaten, want de vragen komen ook meestal daarna, omdat je toch geconcentreerd bent met de cursus. Een dikke pluim voot Ben en Marloes. Ik zou het aan een ieder aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke opdrachten en goede ondersteuning

Eindelijk een systeem om goed, verantwoord en toch lekker te eten. Veel hulp ondervind ik met recepten en de hulp van facebook 'Dom familie' waar je veel vragen die toch hebt beantwoord vindt. Je krijgt goede ondersteuning. Ook duidelijke uitleg waarom je dit wel en dat niet moet eten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige cursus

Deze cursus helpt echt om te leren gezond te eten en je diabetes om te keren . Ik heb mijn waardes voor de suiker zo onder controle na deze 12weekse cursus dat ik geen metformine meer hoef te gebruiken. Daarnaast ben ik ook nog eens 9kg afgevallen en voel me veel beter.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 12 weken geen diabetes meer, zo blij mee.

Goede begeleiding en duidelijk geschreven. Dat dit mogelijk is, geweldig. Bedankt Ben en Marloes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn eetpatroon & gezondheid zijn fantastisch verbeterd door het volgen van DOM !

15 maanden geleden ben ik met het Diabetisch Omkeer Methode begonnen. Ik slikte toen 3 x per dag 500 Mgr. Metformine en mijn gemiddelde bloedsuiker was te hoog ! In de loop van 6 maanden hoefde ik al geen pillen meer te slikken, was mijn gemiddelde bloedsuiker prachtig en was ik 8 kg. afgevallen. In het begin was het wel wennen, maar ik werd erg goed begeleid door Ben & Marloes en eet nu lekkerder als ooit ! Mocht je twijfelen, adviseer ik - Ga het proberen ! Het is zo fijn om geen diabeet meer te zijn en toch heel lekker te kunnen eten ! Ik hoop dat heel veel mensen dit gaan lezen en wens ze veel succes met deze geweldige DOM ervaring !

 • Aanbevelen? Ja
10

Ziektevrij leven

Door deze cursus te volgen en de top begeleiding van Ben en Marloes ben ik na 12 jaar diabetes en medicatie vrij het is wel een uitdaging opzich als internationaal chauffeur zijnde met onregelmatige werktijden maar als je er 100% voor gaat dan moet het lukken en je ben niet alleen van je Diabetes af maar je raak er ook aardig wat kilo's bij kwijt en dat is niet geheel onbelangrijk al met al ben ik bijzonder tevreden over ziektevrijleven.nl en de kookboeken die ze uitgeven je blijf er heerlijk door eten en ik mis maar weinig... een 10 met een griffel Ben

 • Aanbevelen? Ja
8

Heldere informatie

Na mijn cursus via Keer diabetes om van voeding leeft was dit een goede opvolger met nog wat aanvullende informatie zoals de koolhydraat-vezel uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een leven zonder pillen

Simpel keuze die men maakt of veder leven met metformine of het eten aanpassen en van de pillen af Te zijn binnen 12 weken dankzij Ben Kuiper & Marloes Schuurman De assistent van de dokter zij in het eerste gesprek dat ik me er maar bij neer moest leggen dat ik waarschijnlijk er rekening mee moest gaan houden dat ik moest gaan spuiten in de toekomst. Ze vindt het bewonderenswaardig dat mijn bloed waardes zo goed waren binnen een zes weken antwoord eenvoudig eten aangepast iets wat de assistent nooit niet verteld heeft. Heb de keuze gemaakt om eten aan te passen en dat is de goede keuze geweest

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele goede ervaring

Een heel goede ervaring was al na 8 weken van mijn diabetes af

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke opzet cursus

De cursus is duidelijk opgezet; leest makkelijk. In deze methode hoef je niet in 1 keer alles te laten staan, met uitzondering van suiker. Goed vol te houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Blij dat ik jullie heb leren kennen

Ik ben al bijna mijn hele leven op dieet Woog 70 kg op mijn 12 jaar Ben de 5de van 11 kinderen Mijn vader kreeg diabetes diagnose op zijn 40 jaar, mijn moeder op haar 70 jaar na een hart operatie Op 2 broers na behoren we allen al tot de groep van diabetes Ook bijna iedereen hart problemen Ikzelf heb 2 jaar geleden ook drie stends gestoken en diabetes Direct ne hoop pillen bloedverdunner,cholesterol ,bloeddruk, diabetes,maag,(door de hoeveelheid pillen)(krampen(door de statines) Toen ik dan over de DOM methode las ben ik er met heel veel goesting aan begonnen Was wel wennen om geen dieet producten meer te eten en te kopen in het begin Maar de cursus is zo opgebouwd dat ik er stilletjes aan kon wennen Ben dan ook aan het If begonnen en voel me prima Medicatie bloeddruk neem ik niet meer glucophage ga ik nu ook stoppen maar ga eerst nog Hga1c laten bepalen mijn laatste meting was al 6.0 %maar de cardioloog wilde me eerst verder zien beneden gaan LDL is 62.4 mg/dl maar moet minder dan 55 mg/dl zijn voor de cardioloog Ga nu eerst nog eens langs bij de huisarts voor bloedafname Ben en Marloes ben zeker heeeeeel erg kosten met de Dom methode en voel me zo fit en gezond nu

 • Aanbevelen? Ja
7

Een effectieve methode.

Deze methode is gebaseerd op een specifiek regime waarmee in zeer korte tijd een maximaal resultaat wordt bereikt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een super cursus keer diabetes 2 om

Ik ben in 3 maanden de helft van mijn medicijnen kwijt en we kijken over een maand of ik nog verder kan minderen of stoppen met de medicijnen. Want mijn waarde is gezakt van 70 mmol naar 44 mmol Dus op dit moment diabetes vrij dankzij deze cursus.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ongelooflijke resultaten in 12 weken!!

Ik ben u zeer dankbaar om uw cursus. Nooit gedacht dat ik het aankon om geen brood en patatjes te eten, maar het lukt!!! Op die 12 weken ben ik 7,5 kg afgevallen en na 3 weken was mijn suiker en cholesterol al serieus gezakt. Einde van de maand november heb ik terug afspraak met de huisarts om mijn bloed terug te controleren. Ik laat u dan zeker weten hoe de waarden staan. Het is soms wel op de tanden bijten om die koekjes en wafeltjes links te laten liggen, maar door het boek met de "Toetjes" te raadplegen kan men perfect heerlijke dessertjes maken zonder suiker. Ik ben héél blij en dankbaar dat ik de cursus gevolgd hebben. Zeer aan te bevelen voor de mensen met diabetis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Knop omdraaien en 5 sterren voor je eigen gezondheid

Deze diabetisch omkeermethode leert je heel snel waar je beslist mee moet stoppen in je eetpatroon. Vervolgens in 12 weken wordt je beetje bij beetje geïnformeerd wat wel goed voor je is om te eten. En het werkt. Mijn glucose kwam snel terug in de veilige cijfers. Ook was het gewichtsverlies geleidelijk de moeite waard.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke methode om andere eetgewoonten aan te leren

De methode is erg duidelijk. Wanneer je vragen hebt krijg je snel antwoord. Fijn dat er ook een facebook groep is waarmee je contact kunt maken met andere cursisten en ex-cursisten. Resultaten verschillen per persoon door inzet en voorgeschiedenis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en een goede uitleg over hun cursus.

Heb het als zeer positieve cursus ervaren. Ook de begeleiding is zeer prettig. Ook mijn vragen werden zeer goed beantwoorden. Mijn suiker is omlaag gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed begeleiden cursus die zijn geld echt waard is .

Cursus is heel goed en begrijpend uitgelegd waarom je eetgewoonten moet veranderen om je diabetes om te keren. Daarbij wordt je goed begeleid. Het gaat gemakkelijker dan je in het begin denkt. Voor iedereen maar zeker voor mensen net als ik die pas met metformine zijn begonnen. Ook ik twijfelde even maar ben nu zo blij dat het me is gelukt en van de medicatie af ben . Als je er voor gaat lukt het je zeker . In het begin denk je kan ik dan nog wel lekker eten maar dat lukt zeker . Ik heb het probleem dat koken mijn hobby niet is . Daarom heb ik tenslotte ook kookboeken van Ben & Marloes gekocht . Heerlijke makkelijk te maken recepten die vaak ook nog snel klaar zijn . Mooie boeken voor de mensen met maculadegeneratie net als ik fijn papier niet te druk en goed te lezen .De papieren cursus heeft hele grote letters wat ik helemaal geweldig vond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Diabetes omkeren? Volg de DOM en word ziektevrij.

In 2014 is bij mij diabetes 2 vastgesteld. In het begin kon ik door veel te wandelen en te fietsen en dagelijks 1 tablet Metformine de ziekte enigszins onder controle houden, maar niet lang. De waarden bleven oplopen en na anderhalf jaar slikte ik dagelijks 3 tabletten Metformine. De diabetes liet zich niet indammen. De hoogste “score” was 12.6 (glucose nuchter) en 56 (HbA1c). In 2017 zag ik op tv een programma waarin iemand vertelde over de DIabetes Omkeren Methode. Door koolhydraatarm te eten hoefde hij geen insuline meer te spuiten. En in datzelfde programma zei Ab Klink, toen voorzitter van de zorgverzekeraars, dat de zorgverzekeringen hadden besloten om eventuele extra kosten te vergoeden. Ik ben op zoek gegaan en vond de DOM, de Diabetes Omkeren Methode. Het was een geschenk uit de hemel, ik ben de methode gaan volgen en het resultaat is verbluffend. Mijn diabetes is weg en ik slik geen Metformine meer. De “scores” bewegen zich nu tussen 6.8 en 7.5 (glucose nuchter) en 40-43 (HbA1c). Ik ben heel blij dat ik een paar jaar geleden de stap heb gezet en de methode heb gevolgd. Het is wonderlijk wat verandering in eetpatroon teweeg brengt. De DOM is overzichtelijk opgezet en uitstekend te volgen. De duur is 12 weken. Na die periode was bij mij de diabetes omgekeerd en weer een paar weken later kon ik stoppen met de medicijnen. Tijdens de cursus maar ook daarna is volop ondersteuning beschikbaar. Er is een Facebookpagina waarop ervaringen kunnen worden uitgewisseld, de ontwerpers (Marloes Schuurman en Ben Kuiper) kan altijd om raad en advies worden gevraagd en er zijn 3 kookboeken. Mijn advies: ga naar www.ziektevrijleven.nl en ga in de toekomst zonder diabetes type 2 door het leven.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed!

Eigenlijk had ik het zelf moeten kunnen, maar die duw in mijn rug had ik wel hard nodig. Ook heel fijn om mensen met dezelfde problemen te spreken, samen sta je sterk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onvoorstelbaar goed én correct

Unieke methode om diabetes te lijf te gaan. Zeer onderbouwde en goede mails om de juiste weg te wijzen om terug gezond te worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

heerlijke recepten, vragen snel beantwoord, leuke contacten met medecursisten en goede resultaten

In 12 weken mijn diabetes sterk verbeterd. Zeker ook de contacten met medecursisten waren heel plezierig. Alle vragen die ik had werden snel beantwoord. Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

heerlijke recepten, vragen snel beantwoord, leuke contacten met medecursisten en goede resultaten

In 12 weken mijn diabetes sterk verbeterd. Zeker ook de contacten met medecursisten waren heel plezierig. Alle vragen die ik had werden snel beantwoord. Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn diabetes is hierdoor omgedraaid.

Het heeft mij geholpen om anders naar voeding te kijken. Ik ben gestopt in overleg met mijn arts met het nemen van medische. Mijn bloedwaarden zijn nu heel goed.

 • Aanbevelen? Ja

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven is een medisch initiatief waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 7000 mensen persoonlijk geholpen met onze Diabetes Omkeren Methode cursus en online meer dan 100.000 mensen geholpen met onze gratis artikelen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd