Hallo Arend, Wat een spijtige reactie. Je geeft aan dat onze cursus geen diepgang heeft. Dat is vreemd aangezien dit tegen elke andere recensie ingaat van cursisten. Welke diepgang mis je precies? Het is een beetje raar om dit nu aan te kaarten. Je hebt een 60 dagen niet goed geld terug garantie waar je geen gebruik van hebt gemaakt. Als jij je aan alles wat wij doen irriteert en aangeeft dat de cursus geen diepgang geeft, waarom maak je dan geen gebruik van je niet goed geld terug garantie? Daarnaast geef je aan dat we enkel uit zijn op boeken verkopen. Dit is helaas niet waar. Wij geven keer op keer aan dat als je lid bent van onze cursus, je GEEN kookboeken nodig hebt. Dat is juist de reden dat we de cursus hebben gemaakt: om mensen niet meer afhankelijk te maken van recepten. Als laatst valt mij op dat je zowel de reflectie momenten van week 5 als van week 12 nooit hebt opgestuurd naar ons. Tevens heb je ons voor, tijdens en na de cursus nog NOOIT een vraag gesteld of om hulp gevraagd. Het is heel lastig om iemand te helpen die nooit om hulp vraagt of een mailtje stuurt. Ik krijg heel eerlijk het gevoel dat je een cursus hebt gekocht waar je weinig mee hebt gedaan en daardoor spijt hebt gekregen van de aanschaf. Dat kan natuurlijk en dat is niet leuk om te lezen, maar het is in mijn optiek erg onredelijk om dit bericht te schrijven en het bijbehorende cijfer te geven. We willen natuurlijk je zoveel mogelijk helpen en je het maximale uit de cursus laten halen. We horen in ieder geval graag van je en indien niet, dan wensen we je veel succes met alles in het leven. Groetjes, Ben
Originele beoordeling
Hallo Jan, Bedankt voor je review :) Kleine correct: je hoeft de kookboeken niet te kopen en nergens raden we aan om dit te doen. Als je de cursus hebt, heb je juist de kookboeken NIET nodig. Dat is wat we keer op keer zeggen :) Succes met alles in ieder geval! Groetjes, Ben
Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 10000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.