Filters

10

snelle service

snelle service, deskundigheid

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ,duidelijk en helder.

Vriendelijke uitleg en professioneel . Ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
10

No nonsens en goed advies.

Al diverse keren geweest en altijd goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer snelle en uitstekende service en klantvriendelijkheid.

Je word snel geholpen en reparaties kunnen vrijwel direct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle correcte service

Ik ken het bedrijf al jaren via mijn werkgever, nu als particulier gebruik van gemaakt; ik kon meteen terecht, van tevoren waren de kosten al duidelijk en de reparatie werd gelijk verricht…dus zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede service!

Heel erg fijn en goed geholpen, voor een iPad voor mijn moeder en dochter. Tevens hele goede service gehad met het uitzoeken voor een mobiele telefoon voor mijn vader. Alles netjes overgezet en geïnstalleerd. We bevelen ZIN telecom daarom ook aan iedereen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Beter wordt het niet! Ze hebben mij enorm goed geholpen toen mijn telefoon kapot was. Goed advies, alle data overgezet en mij gerustgesteld dat het goed kwam ;). En dat was ook zo. Perfecte service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn bedrijf

Een fijne zaak, maak makkelijk online al een afspraak. Word meteen vriendelijk begroet en gaan meteen aan de gang voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima zaak

Mijn dochter wilde een telefoon voor haar verjaardag. Zin heeft me advies gegeven welke het beste is en hoe veel geheugen aan te raden is. Nu heb ik een hele blije dochter in huis. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Voor onze zoon en mij een nieuwe telefoon besteld. Volgende dag waren ze binnen en werden we netjes op de hoogte gebracht. Opgehaald, vriendelijk en snel geholpen. Super mannen!

 • Aanbevelen? Ja
10

No nonsens

Snelle service. Meestal klaar terwijl u wacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord : TOP!

Mijn IPAD laadde niet meer op. Oorzaak defect contact. Adviezen van de "kenners"..koop maar een nieuwe; gedaan maar toch...gebeld met Ivo van Zin of het zin had om er toch nog iets aan te doen. Antwoord : Kom langs, je krijgt een lekker bakkie koffie en onze expert gaat zijn best doen..En dat heeft hij gedaan.Eerst gewezen op de risico's, die heb ik voor lief genomen omdat ik er meteen een goed gevoel bij had en alle beloftes ingevuld want na een half uur kon ik terug naar kantoor met een gerepareerde IPAD en dat voor een SPOTPRIJS( amper 7 tientjes) . Eerder was me al aangegeven dat opsturen naar Apple alleen al e. 150,00 zou kosten. ZIN (in) ? Ik zou zeggen ja ALTIJD!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klaar terwijl u wacht, tegen eerlijke prijs!

Vriendelijk team, kennis van zaken en eerlijk! Niet gedacht zo snel geholpen te zijn; letterlijk klaar terwijl je wacht; praatgrage en kundige reparateur met eerlijke teksten! Ga voortaan altijd hierheen; ga zo door en tot ziens!

 • Aanbevelen? Ja
10

super tevreden

Zin heeft ons geholpen met een imac en ook macbook, no nonsense service met persoonlijk contact, ik kan het iedereen aanbevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vriendelijk en kundige mensen, willen niet alleen veel verkopen maar de klant tevreden stellen zonder overbodige kosten. 12 maanden garantie en klaar terwijl je wacht. Zeer tevreden dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service !

Ik ben snel en professioneel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle, eerlijke en duidelijke service.

Snel en goed geholpen. Duidelijke en eerlijke uitleg. Regelmatig hoor je slechte verhalen over reparatie shops. Dat geldt zeker niet voor ZIN telecom. Goede service en personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed en correct geholpen.

Ik ben 2 keer geweest naar zin telecom voor een reparatie en meteen geholpen en mijn telefoon is direct gerepareerd. Echt top ! Bedankt voor de snelle service!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed en correct behandeld

Goed en correct behandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, alle tijd voor mijn probleem, uitstekend opgelost!

Zoals hierboven,! Mijn iPhone was ‘gehackt’ werkte niet, viel telkens uit, de meest rare toestanden…. Een geweldig aanbod om alles in orde te maken zodat ik weer bereikbaar werd en contacten kon leggen. Mijn iPad werd er ook bij ingeschakeld. Goed dat ik hem bij me had, en mijn ‘adresboekje’ met wachtwoorden! Af en toe even zoeken en proberen maar dat lag aan mij…. Eindresultaat, een tevreden en voldane Marjan die door de miezer regen naar huis wandelde….

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige service

Iphone met waterschade is geheel kosteloos door hen gecontroleerd, achtergebleven rijstkorrels verwijderd ivm drogen in rijst, opengemaakt en oxidatie verwijderd. Daarna deed de Iphone het weer. Dit hebben ze als service gedaan omdat we dus in februari (2 maanden eerder) een nieuwe behuizing erom hadden gezet (breukschade). Echt helemaal top. Wat een geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos

Al sinds een lange tijd laat ik mijn mobieltjes repareren bij Z!N Na mijn verhuizing moest ik noodgedwongen naar een andere reparateur bij mij in de buurt. Met alle gevolgen van doen, het probleem zat in het beeldscherm die niet meer werkte, Zij hebben het proberen te repareren waar ik bij stond maar ik zag dat het helemaal mis ging, schroefjes door elkaar, een goedkope scherm erin, en het ergste was dat zij de homebutton gescheurd hebben wat betekent dat ik helemaal niks meer aan mijn telefoon heb. Al met al het was een drama. Ik heb gelijk Thomas gecontact en het hele verhaal uitgelegd, stuur maar op en ik zal er naar kijken is wat hij zei. 1 werkdag later werd ik gebeld en hij had het beeld weer gefixt. Quanto costa ? Helemaal niks, valt onder service. Als je het over service hebt dan verdient dit bedrijf wel de hoofdprijs. Hartelijk bedankt, en zeker tot de volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geholpen

Goede service, snel geholpen en aardig personeel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en snelle service

Er werd zeer uitstekende snelle service verleend, binnen een dag waren de onderdelen binnen en werd mijn telefoon ter plekke gerepareerd. Daarnaast werd er goed meegedacht en deden ze hun best om nog extra diensten te verlenen waar dat mogelijk was.

 • Aanbevelen? Ja
10

ronduit fantastisch

Nadat mijn complete scherm van m`n mobile complete aan gruzels was, heb ik een nieuwe telefoon aanschaft bij m`n provider, echter ik moest een nieuw scherm hebben om alles te kunnen overzetten, deze had ik besteld bij ZIN en kwam hem ophalen, vervolgens boden ze aan om het scherm tijdelijk te gebruiken voor het overzetten hierdoor vervielen de kosten voor het scherm,(die ik al besteld had!) en spaarde dus zo`n 250 euro uit!! Wat een service is dit zeg!! complimenten! Paul Warmerdam

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd