Heeft een totaal van 224 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews tonen consistente snelle en efficiënte hulp met duidelijke uitleg. Het personeel wordt als vriendelijk en attent beschreven, met persoonlijke aandacht. Enkele opmerkingen noemen extra service en handige tips tijdens het bezoek. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en keren klanten terug.
Sterke punten
Snelle en efficiënte service
Duidelijke uitleg en advies
Vriendelijke en klantgerichte medewerkers
Gebaseerd op 10 reviews
Perfecte service en goede prijzen!
Eerder dit jaar Apple 14 gekocht voor uitstekende prijs. Voor klein bedrag zetten ze de gegevens op je nieuwe telefoon en plaatsen ze een beschermglas (zonder bubbels!). Je merkt dat de eigenaar in de zaak werkt!
9 October 2024
Erik
Veghel
Persoonlijke aanpak en goede service
Werken al jaren samen met Zin Telecom. We zijn erg tevreden over de persoonlijke aanpak en de goede service die altijd geleverd wordt. Je kan ze gewoon bellen of binnenlopen als er iets mis is. Geen ticketsysteem, maar zoals gezegd een persoonlijke aanpak.
9 October 2024
Mark
Eindhoven
Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Niet alleen de adviezen bij aankoop van een mobiele telefoon of een ander device zijn adequaat en op de persoon toegesneden
maar ook de after-sales is zeer goed.
Op deskundige wijze wordt een probleem opgelost waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. En je kunt zonder afspraak binnenlopen bij het bedrijf. In principe wordt je snel geholpen.
30 September 2024
Paul
Service
gewoon klasse , en meedenkend
30 September 2024
Jan
Beek en donk
Heel erg goede service.
Na meerdere pogingen en manieren om zelf de telefoon te updaten van IOS 15 naar 17 en daarna nog verschillende personen, is het de monteur van ZIN wel gelukt om het in een korte tijd voor elkaar te krijgen.
Dit tevens voorzien van heldere informatie en vertrouwen.
13 July 2024
G
Heel positief!
Wij zijn met zorg en aandacht en vakmanschap geholpen! Geen vraag was teveel! En daarbij waren zijn we zeer gastvrij ontvangen.
Hoewel we er voor de eerste keer waren - getipt door onze buren - voelde het meteen vertrouwd.
We kunnen ZIN van harte aanbevelen!
9 May 2024
Annemarie
VEGHEL
Prima geholpen
Batterij vervangen en uitleg over werkzaamheden gehad
1 May 2024
Harrie
Super service
Zintelecom staat meteen klaar voor een reparatie.
Duidelijke uitleg bij vervanging van de batterij.
In en uitgangen meteen schoongemaakt als extra service. Top,
23 April 2024
Noud
Heeswijk-Dinther
super fijn echt geweldig
Deze mensen nemen de tijd voor je als je met problemen zit m.b.t. je mobiel. Ze leggen alles erg duidelijk uit en laten je zelf een keuze maken, zonder druk bij je neer te leggen. Geven een goed advies in de diverse mogenlijkheden die er zijn.
Kortom ik ben echt super fijn door hun geholpen.
18 April 2024
Rob
uden
Wat een fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk nemen alle tijd voor je en geven een top service! top
Wat een fijn bedrijf, klantvriendelijk top service echt een aanrader!
18 April 2024
Annemieke
veghel
Super bedrijf.
Snel geholpen en super opgelost.
10 April 2024
Willem
Veghel
Fijn bedrijf, met zeer deskundige hulp!
Ik kom al jaren bij Zin telecom voor mijn telefoons en IPads.
Altijd netjes geholpen. Betrouwbaar en zeer deskundig.
Ik zou Zin telecom aan iedereen aanbevelen
9 April 2024
Judith
Veghel
Marcel heeft me geweldig goed geholpen en als ik vragen heb mag ik ten allen tijden terugkomen
4 April 2024
M
Snel, duidelijk en vriendelijk
Mijn telefoon laadde niet meer op en ik wist niet meer waardoor. Na t ontleden van mijn telefoon wistten ze bij Zin al snel t probleem te vinden en op te lossen. Aangezien t n klein servische puntje bleek te zijn was het ook nog eens kosteloos. Zo kon ik snel weer van mijn telefoon genieten.
25 March 2024
Teun
Veghel
Wegens een beschadigde achterkant van mijn iPhone heb ik contact opgenomen met ZIN. Binnen een uur was het glas en de behuizing volledig vervangen en de telefoon weer als nieuw. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service.
21 March 2024
Sanne
Sint-Oedenrode
Goede en snelle service
Kon er op wachten onder genot van een bakkie koffie. Snel en goed geholpen. Aanrader
13 March 2024
Maarten
Komt afspraken niet na
Op zich een prima service. Maar er is beloofd om me terug te bellen nadat ik een keer ben teruggekomen met een klacht en dat is nooit gebeurd.
29 March 2023
Jorinde
Snelle en correcte service
Ik kon wachten op vervanging accu en kreeg koffie .Glasplaatje op telefoon werd ook keurig vervangen
3 February 2023
Paul
Veghel
Goede en betrouwbare service!
Vlot te woord gestaan, eerlijk advies, snel en goed geholpen.
2 February 2023
snelle service, deskundigheid
26 August 2022
Bart
Heeswijk Dinther
Prima ,duidelijk en helder.
Vriendelijke uitleg en professioneel .
Ga zo door.
28 June 2022
Andre
Zijtaart.
No nonsens en goed advies.
Al diverse keren geweest en altijd goed geholpen
27 June 2022
Hanneke
Veghel
Een zeer snelle en uitstekende service en klantvriendelijkheid.
Je word snel geholpen en reparaties kunnen vrijwel direct.
12 April 2022
Michel
Boxtel
Snelle correcte service
Ik ken het bedrijf al jaren via mijn werkgever, nu als particulier gebruik van gemaakt; ik kon meteen terecht, van tevoren waren de kosten al duidelijk en de reparatie werd gelijk verricht…dus zeer tevreden
7 April 2022
Marcia