Hele fijne zaak!
Supervriendelijk, ze reageren snel en goede prijs/kwaliteitverhouding.
MTE
Molenhoek
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 424 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Supervriendelijk, ze reageren snel en goede prijs/kwaliteitverhouding.
MTE
Molenhoek
Je wordt netjes ontvangen. Goede uitleg Ruime keus. En alles netjes thuis bezorgd op de dag die jezelf wilt.
G
Oss
We hebben in 2022 terrastegels en grind gekocht bij Bevers steencentrum. We hebben prima advies gehad, zijn goed geholpen, en alles is conform afspraak geleverd.
18 January 2023
Karin
Oss
Fijn advies vooraf, super snel de offerte en daarna snelle en complete levering waarbij de chauffeur ook nog eens mijn levering exact op de gewenste plek wist te manoeuvreren. Resultaat is geweldig
10 November 2022
Paul
Eindhoven
Hoi Paul,
Hartelijk dank voor de mooie review.
Dit is waar we het voor doen ! Met de juiste mensen en passie !
En waar het allemaal om gaat een tevreden klant.
Mocht je nog wat foto's hebben van het eind resultaat zie ik die nog graag komen.
Groetjes Team Bevers Steencentrum
Werd netjes thuis bezorgd, vriendelijke chauffeur. We werden ook gematst met het thuisbezorgen omdat we al vaker gekocht hadden
15 October 2022
Roy van ham
Oss
Gewoon weg fantastisch bedrijf met zeer gemotiveerd personeel
John
Den bosch
Zeer vriendelijk geholpen door Geert. Hij dacht heel goed met ons mee, en heeft gezorgd dat de tegels keurig op ons balkon zijn gelegd.
Branderhorst
Heusden
Fijn geholpen op locatie. In samenspraak netjes tijdig geleverd. Teveel aan stenen ook weer opgehaald. Fijne zaak. Wanneer we de achtertuin aan gaan leggen komen we zeker weer terug
Kim
Beek en Donk
Uitstekende prijs en service. Snelle levering .Aanrader....
Ben
Katwijk
Netjes geholpen en alles volgens afspraak geleverd.
30 September 2022
Wilbet
Oss
Heel klantvriendelijk, erg aardig en komen afspraken na..
17 September 2022
Cynthia
Veghel
Goede service, mooie prijs, vriendelijk personeel
14 September 2022
M
Gerritsen
goede services en klantgericht alle tijd voor uitleg
14 September 2022
n Meulendijks
NISTELRODE
Goede kwaliteit stenen en het personeel denkt goed mee met de wensen voor de tuin.
2 August 2022
Ramon
Oss
Goed geholpen bij de showroom door Geert. Direct een scherpe offerte en heldere voorwaarden. Bij de levering ook alles volgens afspraak verlopen!
18 July 2022
Evelien
Goed geholpen. Levering netjes. Zeer tevreden
16 July 2022
Rianne Verstegen
Heesch
In 2020 heb ik bij Bevers de tegels voor mijn achtertuin besteld op advies van een familielid. De service die ik kreeg en de manier waarop ik werd geadviseerd was super. Daarom dit jaar ook de stenen voor de voortuin bij Bevers gehaald en wederom uitstekend geholpen.
15 July 2022
Gino
Vlijmen
Volgende keer als ik iets voor de tuin nodig heb rij ik even om naar Nistelrode. Zeker en goed.
15 July 2022
Jeroen
Den Dungen
goede service
marinus smetsers
Nistelrode
Voor herhaling vatbaar. Aan te bevelen
Ton
Den Bosch
Ben enkele weken uitstekend geholpen. Op een klantvriendelijke manier. Zowel telefonisch als ook op de opslaglocatie in Heesch. Perfect!
Adrie van der Heijden
VORSTENBOSCH
Fijn bedrijf. Betrouwbaar en doen wat ze zeggen
Marc
Oss
Alles was goed geregeld, prima bedrijf
Henriette
Mill
Zeer tevreden over het advies en de levering. Uiteindelijk een klein probleempje met de levering maar dit is netjes opgelost.
Rik
Rosmalen