Goedemiddag Gerard, Ik begrijp dat door een samen loop van omstandigheden en een foutieve communicatie er dingen zijn mis gegaan bij uw bestelling. Hopelijk hebben we dit na contact weten op te lossen en u toch iets tevredener hebben kunnen maken. Hiernaast bedankt voor de verbeterpunten. Deze zullen we trachten op te pakken. Met vriendelijke groet, Team Carel Lurvink
Originele beoordeling
Goedemorgen meneer Mustert, Inmiddels is er door een collega contact met uw opgenomen. De zending is verschillende malen aangeboden. Helaas klopte het moment van aanbieden niet met de openingstijden en was er niemand aanwezig. We vinden het jammer dat uw ervaring met ons niet optimaal was. Toch hebben we een oplossingen weten te bewerkstelligen met elkaar. Hopelijk is deze naar tevredenheid. Met vriendelijke groet, Carel Lurvink
Originele beoordeling
Carel Lurvink, omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is onze missie. In 125 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een van de grootste servicegerichte groothandels van Nederland met een totaalaanbod; van afvalzakken en bezems tot werkschoenen en zeepdispensers. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness artikelen en producten voor gevelreiniging.