Bestelde artikelen ook gekregen

Prima ervaring et dit bedrijf!

Blij mee.

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooie handoeken,Snelle levering en betaalbaar.

ik werk bij een poppodium en daar worden dus ook veel handoeken gebruikt. bestel ze meestal wel bij de zelfde maar vond ze behoorlijk prijzig , dus eens bij Textieltopper besteld. ben er zeer tevreden

Goede kwaliteit

Bestelling gedaan en snel geleverd

Snelle keuze Korting Goeie kwaliteit

Prima winkel

Heel snel geleverd

Goede communicatie en topkwaliteit materiaal

Had nog een vraag mbt de bestelling, werd snel en vriendelijk beantwoord. Ook de bestelling zelf is van goede kwaliteit.

Fantastische keukendoeken

Wollig kwaliteit, mooie kleur, handige ophanglusjes

Mooie handoeken

Mooie handoeken

Kwaliteit en kwantiteit : Ja heerlijk toch!!

Het is zeker niet de eerste keer dat wij hierbij Textiel topper bestellen en zeker ook niet de laatste keer, Ze hebben gewoon duurzame en kwalitatief goede producten. Aan te raden zeker

Hele mooie kwaliteit !

Gezocht op de site op kleur Ging allemaal voorspoedig Goede kwaliteit Niks op aan te merken

Top kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goeie service

Heb mijn bestelling goed ontvangen

Snelle levering, goed tarief

Wij kochten textiel vaak via een andere site / winkel, maar hier kun je dezelfde kwaliteit kopen tegen vaak een voordeliger prijs (ook zonder aanbieding). Levering was prima.

Makkelijke site, snel geleverd

Theedoek werd snel verzonden en door mij ontvangen

Super mooie kwaliteit en snel geregeld

Prachtige mooie donker groene kleur. Precies waar ik naar opzoek was

Washandjes van Walraven zijn fantastisch

Besteld en binnen een dag in huis. Kwaliteit is heel goed, en service ook. Ben dik tevreden.

Mooie handdoeken

Mooie Cinderella handdoeken besteld en supersnel geleverd

Voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering en prima kwaliteit.

Mijn bestelling werd snel en adequaat afgehandeld. De artikelen zijn van goede kwaliteit.

Wij zijn tevreden. Mochten wij nieuwe keukenlinnen nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Topper !

Snelle levering. Keurig verpakt. Leveren wat getoond wordt.

Prima product

Snelle levering Netjes verpakt

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493350

Over Textieltopper

Welkom bij Textieltopper.eu! U vindt bij ons een groot assortiment A-merken badtextiel voor het hele gezin! We bieden textiel van hoogwaardige kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen, van populaire merken, zoals Walra, Byrklund, Cinderella en The One Towelling.