Snelle service en goede kwaliteit!

Snelle service en goede kwaliteit!

Producten kwamen snel binnen en erg blij mee! Mooie kleuren.

Prima zaak!

Duidelijke informatie over product en transactie. Snel geleverd! Prima.

Super goede ervaring met dit bedrijf!

De producten zijn goed en blijven lang goed

Niets ontvangen wel betaald.

Schuld wordt bij DHL neergelegd. Geld kwijt. Balen

Dik tevreden .

Snelle verzending . Handdoeken zijn prima .

Mooie kleur

Mooie kleur handdoeken, kleur komt overeen met afbeeldingen op de website. Handdoeken zijn zacht. Blij mee.

Snelle levering voor een mooie prijs

Ik heb de handdoeken s avonds besteld en de volgende dag zijn ze geleverd. Een goede handoek voor een mooie prijs

prima ervaring.

Top product prima!!

Is een heerlijk warm dekentje!

Snelle levering, zelf een fout gemaakt met aantal "grammen" handdoeken

De handdoeken zijn heel snel geleverd en de kleuren zijn prachtig. Na een week pakte ik ze uit en ontdekte ik dat ik 450 gram handdoeken heb besteld. Ik heb dezelfde handdoeken, maar dat waren dikkere handdoeken van 600 gram. Jammer, maar mijn eigen fout. Dus, let op het aantal grammen van de handdoeken bij het brstellen.

Geen geweldige kwaliteit

Ik had 12 gastendoekjes en 12 washandjes besteld. Na 2 keer wassen waren al 5 ophanglusjes losgeraakt. Het formaat can de washandjes is ook aan de krappe kant. Volgende keer toch maar weer naar de HEMA. Na contact hierover werd er 5 euro creditering aangeboden.

Prima kwaliteit, snel geleverd

Sporthanddoeken besteld: binnen een paar dagen geleverd, mooie kwaliteit.

Verzending oke

Heb diverse vaatdoekjes besteld, maar vind ze niet goed in vocht opnemen. Is er een andere bij u te koop: die ècht een droog aanrecht geeft? Dan hoor ik dat graag

Snelle levering en goede kwaliteit

Ben zeer tevreden

Prettig

Alles goed gegaan kan niet beter

Het product is helemaal top

Bestelling op tijd geleverd. De theedoeken en handdoeken zijn mooi en het is een prima kwaliteit.

Een vlotte bestelling en goede kwaliteit.

Alles verliep naar wens.

Prima service!

Niks ontvangen

Niks ontvangen

Snelle levering. Correcte service.

Gewoon goed

Altijd goed snelle levering

Fijne webwinkel en vriendelijke service

Mooie producten, makkelijk te winkelen in de webwinkel. Bij vraagjes ben ik erg vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Keurig verlopen

2 bestellingen gedaan en beide keurig verlopen met goede kwaliteit producten. Wel raden we aan zaken goed voor te weken en te wassen, ze geven wel flink af in het begin.

Alles uitstekend

Duidelijk en snel en prima kwaliteit

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493350

Over Textieltopper

Welkom bij Textieltopper.eu! U vindt bij ons een groot assortiment A-merken badtextiel voor het hele gezin! We bieden textiel van hoogwaardige kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen, van populaire merken, zoals Walra, Byrklund, Cinderella en The One Towelling.