Textieltopper is een prima bedrijf
Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Zij leverden mij een artikel wat ik bij andere bedrijven niet meer kon kopen. De aflevering was snel en goed. Marlies
8 June 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 914 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
De meeste reviews prijzen snelle levering en goede kwaliteit. Klanten noemen ook de waarde en betaalbare prijzen als pluspunten. Een aantal opmerkingen gaat over kleine defecten of retouren, maar de algemene indruk is positief.
8 June 2026
Marlies Roos
Nieuw - Vennep
Alles kwam netjes verpakt aan
5 June 2026
Rosita Vorstermans
Beringe
Snelle levering, prima service en goed product (en goeie prijs).
5 June 2026
Zeer goede service!
30 May 2026
Jan Ton
Oterleek
De levering kwam snel en de kwaliteit van het product was goed. Ik had vijf handdoeken van het merk Walra gekocht. Het is zeker een aanrader.
30 May 2026
Anna
Den Haag
Vlotte levering en zeer tevreden over de prijs kwaliteit van de handdoeken. Een aanrader!
24 May 2026
Karolien Anseeuw
WINGENE
Gastendoekjes besteld en ze zien er mooi uit! Ze waren ook netjes verpakt en op tijd gestuurd. Mooie kwaliteit!
Willy
Ravenstein
Mooie badhanddoeken van fijne zware kwaliteit
Annette
Rotterdam
Makkelijke website en supersnelle levering.
tom bouthoorn
Amsterdam
Dik tevreden
8 May 2026
Jan
Helmond
Perfecte levering en perfect waar voor je geld
8 May 2026
Marleen Minner
Denderleeuw
Duidelijk hoe terug te zenden en snelle reactie. Dus betrouwbaar.
11 April 2026
Ellen Königs
Maastricht
Snel verzonden en netjes verpakt
Mirjam Gloudemans
Zaltbommel
Prachtige zachte doeken Die precies doen wat ze moeten doen Helaas 1 handdoek met rafels binnen gekregen
Anoniem
Randwijk
Snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke omschrijving van producten. Snelle levering.
Basisschool 't Kirkeveldsje
Schimmert
Snelle service en goede kwaliteit!
27 March 2026
Paula Franken-Dudink
Schagen
Producten kwamen snel binnen en erg blij mee! Mooie kleuren.
24 March 2026
Thirsa
Waddinxveen
Duidelijke informatie over product en transactie. Snel geleverd! Prima.
23 March 2026
Artje E.E.
Hoorn NH
De producten zijn goed en blijven lang goed
20 March 2026
15 February 2026
Diny Bartels
Vierlingsbeek
Beste Diny,
Wat vervelend dat je zending niet goed is aangekomen. Ik zie inderdaad dat er een onderzoek is gestart bij DHL, en hieruit is gekomen dat op basis van de GPS en navraag bij de bezorger deze wel is geleverd op het juiste adres.
Ik wil het graag netjes voor je oplossen. Ik heb daarom de order zojuist opnieuw in ons systeem gezet, zodat je de theedoeken alsnog ontvangt. Zodra het nieuwe pakket onderweg is ontvang je de Track & Trace.
Mijn excuses voor het ongemak!
Snelle verzending . Handdoeken zijn prima .
13 February 2026
Lievf
Broek op Langedijk
Mooie kleur handdoeken, kleur komt overeen met afbeeldingen op de website. Handdoeken zijn zacht. Blij mee.
6 February 2026
An
Rotterdam
Ik heb de handdoeken s avonds besteld en de volgende dag zijn ze geleverd. Een goede handoek voor een mooie prijs
30 January 2026
joop golstein
Koog aan de Zaan
Bedankt voor de mooie review Joop. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe handdoeken!
Top product prima!!
30 January 2026
Nel Timmer
zuidoostbeemster
Dat vinden wij fijn om te horen Nel! Veel plezier met je nieuwe keukenset.
Welkom bij Textieltopper.eu! U vindt bij ons een groot assortiment A-merken badtextiel voor het hele gezin! We bieden textiel van hoogwaardige kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen, van populaire merken, zoals Walra, Byrklund, Cinderella en The One Towelling.
Meerheide 27
5521 DZ Eersel